Перекласти (Translate)

04 вересня 2017

ДИКА ОЛЯ ГОЛОВИ ФІЛАТОВА

ДИКА ОЛЯ ГОЛОВИ ФІЛАТОВА

Боря Філатов, міський голова Січеслава (нині тимчасова назва міста Дніпро) має секретут... -тарку-помічницю Олю, прізвище якої Дика цілком відповідає її суті, ги.

Ця Оля Дика за Епохи Коломойського-Корбана-Філатова (пам'ятаєте цих "спасітєлєй Днєпра"?), коли я вперше написав про цю ПриватКоманду (2014), почала мене шалено читати (тепер я розумію - Боря наказав). А оскільки Дика дико любить Борю, то ця Оля дико мені гадила у мене на Фейсбуці. Так дико гадила, що я її забанив.

Я щиро ще тоді вважав, що Оля Дика десь працює у Філатова, спочатку в ОДА, згодом у міськраді. Але от нещодавно те, що я узнав, мене і розсмішило, й втішило. А втішився я в тім, що я навіть заочно бачу наскрізь диких оль.

Оля Дика, виходить, геть не має вищої освіти, тільки 10 класів школи. Крім того, ніде офіційно не влаштована, навіть у міськраді. Оля просто має від Філатова готівку у конвертах (див. скрини). Не влаштована ця Оля і в сімейному житті (зустрічається для траху... гм... без зобов'язань, ги).

Але і це не головне. Найголовніше те, що Боря платить за лайно, яке розкидує скрізь Оля (на скринах Погребов - депутат міської ради, опонент Філатова), наймаючи "інтернет-масовку".

А от іще одна цікавість. Виходить, Боря з Олею за працю в соцмережах так забувають заплатити, як Боря місяцями платить нуль висотникам-ремонтникам Центрального моста у Січеславі (в інтернеті є обурлива заява від висотників про багатомісячну затримку в оплаті праці і висотники відмовилися від такого рабства).

Ось яка у Борі дика секретарка Оля Дика!

04 вересня 2017 року






ЗАПОР У МИСЛЕННІ

ЗАПОР У МИСЛЕННІ

Знаєте, якщо "Запор" (радянську автівку "Запорожець") оздобити логотипом "Мерседеса" і пофарбувати в чорний колір, то Мерса, звісно, в нас не буде. Якщо ж таке побачимо, то водія назвемо дурнем.

Десятки років у Дніпропетровську (нині Дніпро, а згодом - Січеслав) був проспект імені комуністичної совітської газети "Правда". Ми його, цей проспект, звали скорочено: проспект Правди.

Потім настала Незалежність (1991), потім розвиток держави Україна тощо (вже 26 років). Здавалося б, що люди мають мислити в унісон епохи...

На Правді - на проспекті Правда - років зо десять тому збудували величезний Торгівельний комплекс. Ну, здавалося б, що ці багатії, що мають гроші на будівлю, повинні ж мати доста клепок в казанках? Невже неясно всім було, що назви неодмінно поміняють?!

Гаразд, проспект тоді був Правда. Але ж свій Торгівельний комплекс наречи інакше!!! Ні, бидло-олігархам - власникам будівлі - жодної мислІ не вдарило у тім'я! І тому назвали Комплекс "Наша Правда"... З відповідним газетно-правдинським шрифтом та комуно-орденами... Ну, дурнІ!

Тут два роки як приймається закон і проспект декомунізують. Тепер він називається проспектом Слобожанським (бо дорога йде на Харків, на історичну область України Слобожанщину). Та в дебілів, очевидно, у мізках справжній запор! Ордени на "Нашей Правде" не знімають - синьо-жовтим вже фарбують!!..

А цю хворобу - я поставив вже діагноз - лікують добре батогами!

На світлинах:
Торгівельний комплекс "Наша Правда", місто Дніпро, Дніпропетровська область, Україна.
Знімкував 18 серпня 2017 року Андрій Якименко

04 вересня 2017 року

ДЕ КДІ?

ДЕ КДІ?

Запитую: Де КДІ? Де КДІ - Комітет Державної Ідеології? Ну, нехай буде не Комітет, а Міністерство, Служба тощо. Де той орган, що вироблятиме Державну Ідеологію та стежитиме за її дотриманням суспільством і людьми?

У Києві один мудак зачистив графіті часів Майдану. Зачистив навіть на не своїй крамниці - на орендованій, баран. Національні активісти розгромили мудаку крамницю. Мудак писав у Фейсбуці, що робітники без його відома стерли майданівські малюнки. Ага, оно він - той дебіл - стоїть біля робітників і своїм черевом указує, брехло, що й де стирати...

Генпрокурор Луценко відкрив провадження у кримінальній справі за пошкодження культурно-історичних цінностей. Не знаю, чи посадять того дурня-орендаря. Ну, нехай суддя якимсь законодавством обґрунтує штраф або арешт. Нехай. Але ж питання стоїть глибше!

Всі накинулись на мудака. Гаразд. А чом ви, активісти, не дали пиз... гм... не лупцювали тих робітників, котрі стирали написи? То їх робота, кажете?! Е, ні! Ні той мудак, ні барани з робітників навіть після покарання не усвідомлять, що вчинили ідеологічний злочин! Тому, що Ідеології у нас, на жаль, нема на державному рівні...

Ті, хто стирав ці написи Майдану, хто стояв і керував, не відчувають цінностей тих написів! Не про матеріяльні цінності кажу! Це як золота скіфська пектораль, єдина в світі. Ну, порахуєм грами золота, оцінимо долярами чи гривнями... А сенс тої ціни, коли крадій ту пектораль переплавить? Ну, відсидить, ну, відшкодує цінність золота... А духовну цінність пекторалі хто поверне?! Отак і написи Майдану - ціна балончика чи пензлів, а цінність Пам'яти і Духу - безкінечна!

Не мислив так ні керівник-дебіл, ні робітники, котрі стирали написи... І мислити не будуть, бо Держава не виховує народ у цінностях духовних, не опрацьовує Ідеології держава! Для мас людей те, що не опрацьовано Державою, не закріплено законом, не борониться державним органом - є справою окремих активістів, а не всього суспільства!

Як в економіці 90-х було? І змови на ціну, і монополізація окремих галузей. А коли держава видала закони, створила орган - Антимонопольний комітет - тоді і змов поменшало, а коли є змова - є кому займатися.

Отак Ідеологія Держави! Ми мусимо створити Комітет чи Службу у питаннях Віри в Націю, з питань державної Ідеології та цю Ідеологію ізмалечку вливати в мозок, серце й душу українцям!

04 вересня 2017 року

ЩО Я ПОЧУВ У ГРИЦАКА

ЩО Я ПОЧУВ У ГРИЦАКА

Голова СБУ Василь Грицак учора (03.09.2017) на телеканалі "Прямой" наживо звернувся до голови ФСБ Росії Бортнікова.

Грицак звинуватив Бортнікова, що той готовий був підірвати власних громадян на території Росії, щоб розбурхати російських громадян лютою ненавистю до українців і дати привід для вторгнення в Україну і початку повномасштабної війни Російської Федерації з Україною.

"Ви перейшли червону межу, ви були готові підірвати у себе своїх російських громадян для того, щоб дестабілізувати ситуацію в Росії і дати підстави для вторгнення на територію України, для початку повномасштабної кампанії", - сказав Грицак у зверненні до керівника ФСБ.

"Ви до кінця усвідомлюєте, до яких геополітичних наслідків могли призвести ці дії? Ви усвідомлюєте, що за ці речі доведеться відповідати? Ви розумієте, що сьогоднішня чинна влада, у тому числі й Путін, не вічні? Ви розумієте, скільки проклять отримають ваші діти? У ваших силах це все зупинити. Зупиніться!", - заявив голова СБУ.

Соцмережі й Інтернет жваво обговорюють це звернення Грицака. Лунають вигуки від "Молодець, Грицак! Розкрив наперед плани Путіна. Тепер несподіванки не буде" до "Що, хохли, перелякались наступу Росії?".

Але у Грицака я чую зовсім інше!

"Ви розумієте, що сьогоднішня чинна влада, у тому числі й Путін, не вічні? ... У ваших силах це все зупинити", - дивлячися в очі Бортнікову через телевізор сказав Грицак російському ворожому "колезі" суть послання.

Грицак сказав: Ти маєш засобів прибрати Путіна! Йому все одно - дорога на Гааґу, а ти ж не бажаєш страждань своїм дітям після нього?

Саме це і є головним посланням Грицака до Бортнікова, СБУ до ФСБ!!

04 вересня 2017 року