Перекласти (Translate)

04 вересня 2017

ДЕ КДІ?

ДЕ КДІ?

Запитую: Де КДІ? Де КДІ - Комітет Державної Ідеології? Ну, нехай буде не Комітет, а Міністерство, Служба тощо. Де той орган, що вироблятиме Державну Ідеологію та стежитиме за її дотриманням суспільством і людьми?

У Києві один мудак зачистив графіті часів Майдану. Зачистив навіть на не своїй крамниці - на орендованій, баран. Національні активісти розгромили мудаку крамницю. Мудак писав у Фейсбуці, що робітники без його відома стерли майданівські малюнки. Ага, оно він - той дебіл - стоїть біля робітників і своїм черевом указує, брехло, що й де стирати...

Генпрокурор Луценко відкрив провадження у кримінальній справі за пошкодження культурно-історичних цінностей. Не знаю, чи посадять того дурня-орендаря. Ну, нехай суддя якимсь законодавством обґрунтує штраф або арешт. Нехай. Але ж питання стоїть глибше!

Всі накинулись на мудака. Гаразд. А чом ви, активісти, не дали пиз... гм... не лупцювали тих робітників, котрі стирали написи? То їх робота, кажете?! Е, ні! Ні той мудак, ні барани з робітників навіть після покарання не усвідомлять, що вчинили ідеологічний злочин! Тому, що Ідеології у нас, на жаль, нема на державному рівні...

Ті, хто стирав ці написи Майдану, хто стояв і керував, не відчувають цінностей тих написів! Не про матеріяльні цінності кажу! Це як золота скіфська пектораль, єдина в світі. Ну, порахуєм грами золота, оцінимо долярами чи гривнями... А сенс тої ціни, коли крадій ту пектораль переплавить? Ну, відсидить, ну, відшкодує цінність золота... А духовну цінність пекторалі хто поверне?! Отак і написи Майдану - ціна балончика чи пензлів, а цінність Пам'яти і Духу - безкінечна!

Не мислив так ні керівник-дебіл, ні робітники, котрі стирали написи... І мислити не будуть, бо Держава не виховує народ у цінностях духовних, не опрацьовує Ідеології держава! Для мас людей те, що не опрацьовано Державою, не закріплено законом, не борониться державним органом - є справою окремих активістів, а не всього суспільства!

Як в економіці 90-х було? І змови на ціну, і монополізація окремих галузей. А коли держава видала закони, створила орган - Антимонопольний комітет - тоді і змов поменшало, а коли є змова - є кому займатися.

Отак Ідеологія Держави! Ми мусимо створити Комітет чи Службу у питаннях Віри в Націю, з питань державної Ідеології та цю Ідеологію ізмалечку вливати в мозок, серце й душу українцям!

04 вересня 2017 року