Перекласти (Translate)

30 травня 2017

А ОБАМА НЕ ЧМО!

А ОБАМА НЕ ЧМО!

Президента США Барака Обаму (того, що був до Трампа) москалі обзивали Чмом. Ну, ми ж їхнього Путіна обзивали Хуйлом? Отож, вони нашого Обаму навзаєм обзивали Чмом. А нашого Порошенка москалі ніяк не обзивали. Фашист та й годі. Хунта, коротше. Але ж це не образа, а почесний титул! Ну, то таке.

Так от, наприкінці Обамової каденції (кінець 2016 року) навіть моя націоналістична Фейсбук-стрічка новин заполонилася обсмоктуванням Обамового висловлювання, що нібито українська влада - цілковиті ідіоти. Та й справді, цю дурню може сказати тільки Чмо, - подумав я.

Подумав, але не повірив. Не може так американський президент казати! Він же не Хуйло якесь! Тому, написавши кілька заперечень справжнім ідіотам у Фейсбуці та отримавши від них "вагомий доказ" (посилання на статтю, де президент Обама обзиває нашу владу), я звернувся до українського МЗС (міністерства закордонних справ).

Я написав до МЗС:

"Мені дуже болить, коли на міжнародному рівні ображають мою державу Україну.
Тому я боляче реагую на всілякі приниження України, постійно заперечую та спростовую брехні та плітки, зведені на Україну, або розвінчую неправильне витлумачення фактів, здійснене явними чи прихованими ворогами української державности.
У соцмережі Фейсбук (Facebook) мені впало у вічі повідомлення про те, що нібито президент США Барак Обама (тепер уже колишній) наприкінці своєї президентської каденції в інтерв'ю кореспондентові СіБіЕс (CBS) Стіву Крофту відверто назвав українську владу "ідіотами" (додаю копію цього допису, що мене обурив).
У звязку з цим прошу надати мені письмову відповідь чи відомо Міністерству Закордонних Справ України про це інтерв'ю Барака Обами, чи справді Обама так зневажливо висловився про українську владу і якщо це правда, то які дії вчинило МЗС України за фактом цього зневажливого висловлювання президента (тоді ще чинного) США.
Дякую за відповідь.
Слава Україні!".

МЗВ, як я й очікував, відповіло мені, що поширює ці брехні тільки тупе чмо. Ну, насправді Міністерство відповіло культурніше. Що то все неправдиві статті ворогів. І надало МЗС правдиве посилання.

Отож, я вкотре переконався, що наша влада - не ідіоти! І не казав того Обама. Не Чмо Барак Обама, запам'ятайте, москалі, а також бидло, що півроку тому верещало у Фейсбуці!

На світлинах:
1. Брехлива стаття про Обаму.
2. МЗС України: А Обама - не Чмо!

30 травня 2017 року