Перекласти (Translate)

02 жовтня 2017

СКІЛЬКИ ВОВКА НЕ ГОДУЙ...

СКІЛЬКИ ВОВКА НЕ ГОДУЙ...

Турчинов уже ганьбив себе, коли у статусі тимчасового президента запросив Вону на засідання РНБОУ, де фактично було здано Крим. Тепер от знову, справа вибухів на складі. Гаразд, я навіть можу погодитися, що деяку провину має і Генштаб. Але якого біса знімати начальника Генштабу, коли іде війна, Турчинов? І давно в нас НГШ мусить ще й ловити диверсантів з безпілотниками, га?

Не маю сумніву, що й тут без Жульки не було. Можна вийти з Матьківщини, але Матьківщина вірусом живе в крові й мізках! Або: скільки вовка не годуй, він все одно до лісу хоче!

02 жовтня 2017 року


ОБРАВ ''ВЛАДУ'' - ТЕРПИ! ))

ОБРАВ ''ВЛАДУ'' - ТЕРПИ! ))

ЗАБРАЛИ СВОЇ ЛАПИ ВІД МУЖЕНКА, СУКИ!

ЗАБРАЛИ СВОЇ ЛАПИ ВІД МУЖЕНКА, СУКИ!












ЛИСИЙ В ДОЛІ

ЛИСИЙ В ДОЛІ

Лисий уже наперед знає, що якусь частку з 200 мільйонів доларів буде розкрадено. Звертаю увагу - Лисий цілковито в цьому переконаний, жодних сумнівів не має. Єдине пояснення такої впевнености є те, що Лисий в долі з крадіями. І навіть бідкається, сука, що частка ця з 200 мільйонів, а не із 40 мільярдів, які забрав з собою Янукович за допомогою, у тім числі, інформаційних підарасів його доби - таких, як Лисий!

02 жовтня 2017 року

ЗА ІЛОВАЙСЬК ТИ ЩЕ ВІДПОВІСИ, БУТУСОВ!

ЗА ІЛОВАЙСЬК ТИ ЩЕ ВІДПОВІСИ, БУТУСОВ!

Все одно Історія усе розкаже, як воно було насправді. Іловайський котел приписують Муженку (начальник Генштабу армії), Порошенку (президент держави), тільки не Бутусову, цій журнашльондрі з "Цензора".

І, чесно кажучи, Бутусов Іловайського котла не рив. Він прикривав інформаційно самодіяльність ПриватКоманди Коломойського і Корбана. Улітку 2014 року "великий полководець" Корбан, цей рядовий, який вже мріяв про міністра оборони (ти ж не даси збрехати, Денисенко?), зібрав в Дніпропетровській облдержадміністрації "військову Чорну раду". Там він, цей "Полководець всєх врємйон" вирішив без армії, без збройних сил Генштабу, "таємно й героїчно" силами міліції і добробатів вибити російську армію із Іловайська...

Що було далі - нам відомо. Загинуло героями багато українців... Муженко, звісно, розмовляв з російським штабом - вже коли було кільце... Тепер "зелений коридор" і цю розмову кладуть Муженкові в провину...

Ти, суко-курво, журнашльондр Бутусов, разом із "міністром оборони" Корбаном ще будеш гірко плакати в тюрмі за брехні свого "Цензора" про Іловайське лихо!

02 жовтня 2017 року

ЧОРНА ЗАЗДРІСТЬ КРЕМЛІВСЬКОГО ЄБЛАНА

ЧОРНА ЗАЗДРІСТЬ КРЕМЛІВСЬКОГО ЄБЛАНА








ЮДЕЙСЬКІ ТРУТНІ - ТВОЇ БРАТТЯ!

ЮДЕЙСЬКІ ТРУТНІ - ТВОЇ БРАТТЯ!

Чооорт! Націонал- чи то Транзистор, чи Полупровідник спалився. Прямо й переносно. На уродини "Провідника" його вітає голова Філатов. А також Ґєндін - той, що з 5-ї графи, ну, ви, мабуть, зрозуміли, друзі. "Спасибі, браття!", - радісно махає хвостиком наш "легендарний Провідник"...

Юдейські трутні - твої браття, Ярош!!

Чорт, так спаскудити Національну Мрію, Ярош, можуть, справді, "полуукраїнці", "Провідниче"!

На світлинах:
Яроша вітає з уродинами Філатов Боря, міський голова Січеслава (тимчасова назва міста - Дніпро), а також "музично-фестивальний" активіст із 5-ї графи гер Ґєндін...

02 жовтня 2017 року

ЇХ НАВІТЬ У В'ЄТНАМІ "НЕ БУЛО"...

ЇХ НАВІТЬ У В'ЄТНАМІ ''НЕ БУЛО''...

З Вікіпедії:

"В'єтнамська війна (1959-1975) - війна між комуністичним Північним В'єтнамом (підтримуваним Радянським Союзом і Китаєм) і Південним В'єтнамом (підтримуваним США, Австралією, Новою Зеландією, Південною Кореєю тощо).

Війна почалася як неоголошена терористична та диверсійна "партизанська" війна з боку комуністичного режиму Північного В'єтнаму у Південному В'єтнамі засланими з Півночі диверсійними загонами. Надалі до неї офіційно на державному рівні приєдналися Північний В'єтнам, США та інші країни.

Таким чином, з боку Північного В'єтнаму, Китаю та СРСР це була агресивна загарбницька війна за поширення комунізму, за ліквідацію демократичного ладу, загального добробуту і суспільства людських прав та поширення диктатури на теренах всього В'єтнаму і взагалі Індокитаю та Південно-Східної Азії.

З боку Південного В'єтнаму це була оборонна війна за збереження незалежности і правової держави.

З розвитком подій В'єтнамська війна поширилася на сусідні країни як громадянська війна в Лаосі і Камбоджі, що йшли паралельно та всіляко роздмухувалися Китаєм і Радянським Союзом у рамках доктрини "тріумфального поступу світового комунізму".

Цю війну також називають Другою індокитайською війною, маючи на увазі Першу індокитайську війну (1946-1954) за участю Франції".

Від Андрія Якименка:
Кидаючи історичний погляд на світові події, у тім числі події після 2 Світової війни, розуміємо, що Росія (тодішній СССР) скрізь просувала в світі свій Русскій міръ, тільки за Совка він називався Комунізмомъ. І, взагалі-то, мають цілковиту рацію кремлівські ідеологи: Майдан і Революцію нам "зробили" США, а теперішня українсько-російська війна на Східному Донбасі є війною між Америкою і Росією за Україну. І якщо ми переможемо Росію в цій війні, то станемо "Південною Кореєю" - союзницею США. Якщо ми в цій війні програємо, як у 1920-х роках, то нас чекають репресії, ГУЛАГи, нові Голодомори і "Північна Корея-Україна", як "суб'єкт Російської Федерації".

Втім, ми не маємо ні краплі сумніву - ми переможемо Росію в цій війні!

02 жовтня 2017 року

А МИ ЗНАЄМО ЧИМ ЦЕ СКІНЧИЛОСЯ! ))

А МИ ЗНАЄМО ЧИМ ЦЕ СКІНЧИЛОСЯ! ))

)))))

)))))