Перекласти (Translate)

26 вересня 2017

А КАНІБАЛИ - ЗА ПУТІНА!

А КАНІБАЛИ - ЗА ПУТІНА!


ГОТУЙМО ЗНОВУ ГАЙДАМАЦЬКУ УМАНЬ!

ГОТУЙМО ЗНОВУ ГАЙДАМАЦЬКУ УМАНЬ!

Хасиди (жидівська секта цадика, тобто пророка, Нахмана) жидівський новий рік Рош-Га-Шана (вересень місяць за людським календарем) відзначають в Умані (Черкаська область, Україна). Цього року (2017) до Умані приїхало з усього світу рекордна кількість - 40 тисяч хасидів. В Умані, до речі, 85,5 тисяч населення (станом на 01.01.2017). 90% хасидів прибуло з Ізраїля, решта з України, Чехії, Франції, Німеччини та деяких інших країн. Хасиди здійснюють паломництво до Умані на могилу свого цадика-пророка Нахмана, який похований в Умані. Танцюють, співають, смітять, крадуть на базарах і допікають місцеве українське населення. Як вірять хасиди, хто зустріне новий рік на могилі цадика, той буде багатий до кінця року.

Але суть не в тому. Задумаймося: чому саме Умань? Тому, що це гайдамацька столиця. З Умані розпочалось повстання. Повстання українців наприкінці 18 столітті пам'ятаєте? Ото повсталі проти національного визиску та гніту українці й отримали назву гайдамаків. Тобто, тодішні майданівці, щоб було зрозуміло. Гайдамаччина (по-сучасному - Майданівщина) поширилася на все Правобережжя України - Уманьщину, Брацлавщину, Волинь, - які тоді входили до Речі Посполитої.

Але ж усе-таки, чому хасидів пре на Умань? Похований Нахман-пророк тут? Так. Але чому похований в Умані? Бо так навмисне  (н а в м и с н е!) заповідав хасидський пророк - поховати його в Умані. Бо, кажуть, тільки в Умані від гайдамаків загинуло під час Гайдамаччини від 2 до 12 тисяч жидів. Їх просто вИрізали майданівці-гайдамаки! Заслужили, мабуть. Як заслужили януковичі, азарови і сепаратисти, яких ми так і не скарали... І Гайдамаччина розпочалась за кілька років після народження цього хасидського цадика. Гайдамаччину Польща і Росія придушили. Придушили той пізньосередньовічний український Майдан...

І от цадик Нахман не був би жидом, якби не помстився гайдамакам - повсталим українцям-"майданівцям"! За вдачею своєю розпорошені в чужих країнах жиди ніколи не повстають проти держави проживання. Проникнути в державні органи, очолити революційний рух (коли держава слабне) - то будь ласка. Але не повстання, не Майдан, не незаконні дії проти держави проживання. Проникнути і розікласти тубільний нарід - така вдача у жидів. Навіщо воювати, коли можна отруїти? Так і Нахман. Помикавшися білим світом (Польща, Палестина, Україна) цадик під кінець життя прибув до серця Гайдамаччини, до Умані. Прибув помститися! І він помстився! Вже майже три десятки років (розпочалося з Незалежности), як хасидизм крокує вірусом по Україні... За Союзу цю епідемію, до речі, душили.

Ось чому, вражений, наляканий до смерті Гайдамаччиною, цадик Нахман вирішив помститись по-жидівському. "Ми вас розкладемо, заразимо, а згодом знищимо!", - приблизно так подумав цадик. І заповів, щоб поховали його в Умані, де він помер. "Як умру, то поховайте мене на могилі..." (Т.Шевченко), - ніщо вам не нагадує, українські патріоти?

Але, читаючи про уманські історії, я переконаний, що врешті-решт жиди так знову допечуть нам, українцям, що у майбутньому Майдан чи Гайдамаччина зметуть - і остаточно! - вірус жидо-хасидизму з української землі!

Готуймо знову гайдамацьку Умань, українці!

26 вересня 2017 року