Перекласти (Translate)

17 жовтня 2017

НІМЦІ ЯК ПРИКЛАД або ПРОПАЛИ НІМЦІ!..

НІМЦІ ЯК ПРИКЛАД або ПРОПАЛИ НІМЦІ!..

Пропали німці! Від гітлерівської Німеччини, яку боявся майже ввесь світ і яка захопила Європу, не лишилося і сліду... Досі Німеччина спокутує неіснуючу провину перед державою Ізраїль, якої - і провини, і держави Ізраїль - не було на час німецьких "злочинів", і виплачує мільярдні "репарації", сховані під машкарою "допомоги", ну як "гуманітарка" від Росії "народу Донбасу"... А німецькі рабини і синагоги живуть з державного бюджету працьовитих німців (зарплату рабинам сплачує Німеччина! не дай, боже, в нас це запровадять!..)...

Не існувало жодних доказів існування відьом і чортів, літання на метлі і шабашів у місячну ніч. Але сотні тисяч "відьом, відьмаків, синів-дочок Диявола" було спалено живцем...

Так само не існує жодних доказів труїння газом у німецьких концтаборах. Але за заперечення Голокосту, якого не було, людей садовлять у Німеччині в тюрму! Добре хоч, що не палять живцем!

Втім, Німеччина для нас буде добрим прикладом-уроком! Перше: українці мусять усвідомити свої власні українські інтереси і зрозуміти, що будь-який народ або його ідеологія завжди є ворожими Україні й українському народу! Друге: ні Ізраїль, ні жиди, котрі вчинили нам Голодомор, ніколи не будуть нам братами! Уже "братерством русского народа" ви наїлись досхочу, вкраїнці?!

Тому німці мають бути прикладом всім нам до чого доведе безглузде загравання з "обраним Б-гом народом"!!

Ось, німкеню засудили до в'язниці за Правду про "Голокост". Ну, що ж, майбутньою святою Світової Війни Проти Зла на одну особу стало більше...

"Еспресо", 17 жовтня 2017 року:

(https://espreso.tv/news/2017/10/17/88_richnu_nimkenyu_zasudyly_za_zaperechennya_golokostu)

"Суд у Берліні засудив 88-річну жінку до шести місяців в'язниці за заперечення Голокосту та звинуватив її в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Суд зазначив, що в січні 2016 року жінка на прізвище Хафербек публічно заявляла, що Голокосту не існувало. Окрім того, жінка заперечила масові вбивства в газових камерах в концентраційному таборі Освенцим, заявляючи, що в цьому факті "немає нічого правдивого".

Під час перерви в засіданні суду вона повторила свою точку зору: "В Освенцимі не застосовувалося отруєння газом".

Адвокат підсудної наполягав на тому, що судове переслідування Хафербек є порушенням права на свободу думок. Сама Хафербек стверджувала, що її висловлювання були цитатами з книги, яку вона продемонструвала в залі суду. Проте суд визнав, що все сказане жінкою було "її власною мовою".

Раніше Хафербек неодноразово судили за аналогічними звинуваченнями. Починаючи з 2015 року вона вже не менше п'яти разів була засуджена до позбавлення волі, проте вироки не набрали чинності, оскільки вона їх оскаржувала.

У серпні 2017 року Хафербек була засуджена до двох років в'язниці за заперечення злочинів нацистського режиму."

17 жовтня 2017 року