Перекласти (Translate)

10 грудня 2017

ПРОСТО ЧИТАТИ!

ПРОСТО ЧИТАТИ!

Знаєте, ольгинського ФСБ-троля не переконаєш. То його робота така - вкидувати хохлам мислевіруси це-зради і саак-проти-бариги. Бидлу нашому такі вкиди "проканають".

Але існують геть "неполітичні" українці. Вони не пишуть дописів, коментарів, фейсбуків, твіттерів різноманітних. Вони після роботи йдуть додому, вечеряють і телевізора вмикають. А на вихідних вовтузяться на дачі. Саме на них спрямована московська пропаганда.

Саме для цього простого люду є "убивчим для бариги" аргументом: "Якщо Саакашвілі позбавлений українського громадянства, то як Барига може звинуватити його в державній зраді? Яку ж державу зрадив цей негромадянин?".

Простому люду невтямки, що навіть в цьому твердженні - тупа брехня! Коли читати-слухати Луценка, генерального прокурора, то Саакашвілі не звинувачують у державній зраді, йому висунули підозру про антидержавний заколот. А щоб здійснити заколот наявність чи відсутність громадянства - неважлива!

Слід просто читати першоджерела, а не тролів.

10 грудня 2017 року

ПРО МАЙДАН 10.12.2013

ПРО МАЙДАН 10.12.2013*

* допис 10 грудня 2013 року, Андрій Якименко,, Фейсбук

Я не сумніваюся, що влада за великого бажання чи потреби розжене Майдан.
Хіба можемо протиставити беркуту і внутрішнім військам палиці, намети, дерев'яні барикади?
Але моральність Майдану полягає в тому, що він є мирним.
Ніхто не може звинуватити нас у силовому протистоянні - ні влада, ні Захід.
Очевидно, для Заходу дуже важливо це бачити - мирний характер Майдану.
Ну, такий уже ж є Захід. На противагу злобній і грубій Росії.
Нині уночі всі троє керівників Опозиції щоразу закликали людей не застосовувати сили, палиць, каміння проти міліції, підкреслюючи мирний характер акцій. А хіба було що застосовувати? Ні зброї, ні вибухівки... Та й чи слід провокувати владу?
Люди мають право збиратися мирно, без зброї - відомо з Конституції.
Проти неділі 8 грудня 2013 року, коли Майдан зібрав, за повідомленням BBC 2 400 000 (два мільйони чотириста тисяч) людей на Майдані (сателітні програми підрахунку людей із космосу), Штаб Опозиції обговорював питання утворення Уряду народної довіри, який би був легітимізований на цьому недільному Майдані, з усуненням Януковича від влади та наступним визнанням Уряду народної довіри Заходом.
Народний депутат регіонал Олег Царьов - агент Москви і 5-та колона в Україні - навіть у себе на Фейсбуці злобно кпинив, що на Штабі вже ділять портфелі наступного уряду, і навіть називав прізвища з посадами. До речі, така обізнаність публічного агента Царьова вказує про існування у Штабі Опозиції агента непублічного...
Але нібито Яценюк відкинув план легітимізації Уряду народної довіри та позбавлення Януковича влади. Вирішили й надалі "узяти" змором, блокувати урядовий квартал, а за два дні - Міжгір'я.
Мені згадалося, як за кілька днів перед цим речник держдепу (аналог МЗС) США пані Нуланд публічно оголосила, що Янукович є обраним і легітимним президентом України, якого ще визнає міжнародне суспільство.
Очевидно, усе це й пояснює відмову Опозиції делегітимізувати Януковича на третьому народному Вічі 8 грудня: не буде явної підтримки Заходу.
Ну, такий і є цей Захід - правовий, правильний, чесний і моральний... Який інколи не розуміє, що президент Янукович своєю вдачею - є дзеркальна протилежність.
Нині в Україну прибувають міжнародні "переговорники-важковики" із Заходу.
Усі троє колишніх президентів України разом з нинішнім, нібито, мають розпочати діалог.
Янукович знищив блок-пости в урядовому кварталі, звільнив доступ до КМУ і АП. Ну, не у Міжгір'ї на золотому унітазі йому приймати західних політиків, правда ж?
Кров, поки що, не проллято.
Мирна акція - Майдан - триває.
Чи загряниця нам поможе?
От - питання!
Відповідь невдовзі буде.