Перекласти (Translate)

03 квітня 2018

ДО РІЧНИЦІ ВИКРАДЕННЯ КАРПЮКА

ДО РІЧНИЦІ ВИКРАДЕННЯ КАРПЮКА

Наприкінці березня 2018 року минає 4-й рік як ФСБ Росії фактично викрала Миколу Карпюка.

Карпюк і Клих перетнули у березні 2014 року український кордон у Чернігівській області. Вони їхали на зустріч з... Путіном, президентом Росії! Так-так, вони їхали до Путіна!

Це була чітко спланована спецоперація ФСБ РФ, коли Кремль кричав на всіх усюдах про "звірства Правого Сектора" "на Украінє". Якраз ПС мав величезний авторитет у нас як сила, що змела президента-зека Януковича. Одна із сил. Так от, ФСБ хотіла викрасти й судити у Московії керівника ПС Дмитра Яроша. І до Яроша було підіслано нашіптувача, що, мовляв, Путін хоче з цією Силою (Ярошем) обговорити українські справи: як Україні повернути Крим (який уже забрали), як відновити в Україні лад та інше.

І в ПС... повірили таким намірам у Путіна! Щира і наївна душа українця!.. На нараді у Правому Секторі вирішено було до Путіна відрядити Карпюка та Клиха. Дивно, чому Ярош скинув цю гучну майбутніми медалями справу на партійних підлеглих... Чи інтуїція щось підказала, чи часу не було, як він розказує... На це питання ще ніхто нам ясно досі нічого не сказав... Отож, Ярош відмовився їхати, поїхали Микола Карпюк зі Станіславом Клихом.

Що далі було - всім відомо. На території Росії Карпюка і Клиха вже чекали, їх заарештувала ФСБ, їх катували і судили. Вирок - 22,5 і 20 років таборів!

Класичний каґебістський трюк, коли виманювали до Союзу націоналістів! Наприклад, як у червні 1923 року ОГПУ виманила з-за кордону на територію Союзу керівника Партизансько-повстанського штабу генерал-хорунжого УНР Юрія Тютюнника (розстріляний у 1930 році). Тютюнник пробирався в Україну, вірячи, що в Україні продовжується масова боротьба за самостійність, із наміром очолити цей самостійницький рух. І при перетині тодішньої прикордонної річки Дністер Тютюнника уже чекали...

...Я й досі ніяк собі не втямлю: навіщо їхати до ворога, коли ти воював на Кавказі за незалежність Чеченії (Карпюк, 1993-1994 роки)?!..

Ось, моя стаття з Фейсбука, яку я написав у 2014 році, одразу, як узнав трагедію Миколи Карпюка і Станіслава Клиха:

«ВИКРАДЕНО МИКОЛУ КАРПЮКА!
(ФСБ Росії викрала активіста Правого Сектора Миколу Карпюка!)*

* допис 29 березня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Миколу Карпюка знаю особисто вже кільканадцять років.
Практично він мене приймав до УНА-УНСО та призначав на партійну посаду (див. у мене на ФБ, фотографії).
Істинний український націоналіст!
Десь на початку 2000-х до мене у Дніпропетровськ на моє запрошення прибула ціла делегація УНА (Андрій Шкіль, Микола Карпюк, нині покійний Руслан Зайченко, інші - усього до 8-10 осіб) для укладення союзу ДСУ-УНА у Дніпропетровській області.
Переночували в мене.
Усі спали на підлозі (2-кімнатна ж квартира - спробуй усіх розмістити!) - простелили всі ковдри, простирадла, одяг...
Наступного дня у Дніпропетровську було проведено для місцевих ЗМІ (газети, телебачення) спільну прес-конференцію (можна знайти ці матеріяли в їхніх архівах 2000-х років).
Я навіть не можу уявити що ці блядські москалі можуть учинити з Карпюком!
Не хочу згадувати, що герой чеченського народу Шаміль Басаєв теж був викрадений ФСБ і по-звірячому вбитий у Москві в ув'язненні...
Викрадення Миколи Карпюка спецслужбами Росії зайвий раз доводить, що Правий Сектор є справжній ворог нашого північного ворога та зайвий раз доводить недолугість теперішньої післяреволюційної влади та її короткозорість при визначенні внутрішніх друзів, спільників та ворогів.
Вбивство Сашка Білого (Олександра Музичка) за вказівкою чи через злочинну недбалість міністра МВС Авакова - зайвий доказ існування москвовірусу, що глибоко укорінився у розум і душі представників нинішньої державної влади!
Усі інсинуації про Правий Сектор - підкупи, таємні перемовини, зради, "роботу на Москву", "ПутінСектор" тощо - вже розвінчала сама Москва!
А мислячі патріоти ніколи не збивались москвопропагандою на манівці, оскільки не були уражені москвовірусом, бо Віра в Націю - є смертельною вакциною і протиотрутою від москвоблядства, хохляцтва, противсіхства, пацифізму і примиренництва, меншовартости, на що, на жаль, хворіє й досі наша влада, держава і народ!
На всіх з'їздах УНА-УНСО (на деяких я був делегатом чи учасником, навіть брав мого тоді ще 10-річного сина Богдана Якименка - Bogdan Yakymenko) наприкінці заходу, перед виконанням державного славня України, завжди наперед виходив Ігор Мазур (Тополя) - Ігор Мазур , випростував уперед пряму руку з кулаком та тричі виголошував унсовське гасло "Слава Нації!" і учасники заходу тричі гукали "Смерть ворогам!".
Це було і досі є незабутня подія і надзвичайно сильне враження від віри та єдности присутніх на заході!
Сподіваюся, що Микола Карпюк знов буде серед нас і теж тричі вигукне:
СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!»

03 квітня 2018 року

НОВИЙ ІДЕОЛОГІЧНИЙ РЕСУРС


НОВИЙ ІДЕОЛОГІЧНИЙ РЕСУРС

Ось, відкрив собі новий ідеологічний ресурс на Enigma.club. Проста, інтуїтивно зрозуміла для заповнення, відкрита всьому світові інтернет-сторінка: https://enigma.club/users/yakymenko/.

Хочеш панувати над світом - поширюй свою Віру! (©Андрій Якименко)

03 квітня 2018 року 

ДІДУСЬ ВИМАГАЄ СОБІ ВНУЧКУ...

ДІДУСЬ ВИМАГАЄ СОБІ ВНУЧКУ...

"Дєдушка украінскаґо нацианалізма Стєпан Хмара подал заявлєніє в Апєлляціонний суд Кієва о пєрєдачє єму Надєжди Савчєнкі на порукі", читаю у Мережі.

Про це пише Дмітрій Буґай зі 112 і перепоширює Украіна.ru (ахаха, крапка ру, звісно!).

Уявляєте? Дідусь 1937 року уродин (81 рік віку), онука 1981 року уродин (37 років віку). І дідусь! вимагає! в суді! віддати йому! онучку!! Що він далі хоче робити з нею - сам Аллаг соромиться подумати!..

...А взагалі, якщо нам самим подумати, то Хмара вже давно з'їхав з глузду, цей старий засмальцьований пердун! Вже і злочинця Корбана, який, до речі, верещав, що Київ забагато взяв на себе влади, так от, Хмара вже і Корбана брав - хотів узяти, суд не дав - на поруки. Тепер і Савченко, яка хотіла зруйнувати дах парламенту, а потім Україну, вже і бандитку Савченко Хмара просить на поруки...

Герой України, багаторічний політв'язень радянських таборів, один із засновників ще за пізнього Совка (1990 рік) першої (!) політичної партії України - УРП (Української Республіканської партії) Степан Хмара впав в глибокий антиукраїнський, антидержавний маразм...

Ну, що ж... Липке липне до липкого.
А потім - спливає...

03 квітня 2018 року