Перекласти (Translate)

11 квітня 2017

ПРО ОДНУ НАЦІОНАЛЬНІСТЬ

ПРО ОДНУ НАЦІОНАЛЬНІСТЬ



МОСКАЛЯМ САНКЦІЇ - НА КОРИСТЬ! ))))

МОСКАЛЯМ САНКЦІЇ - НА КОРИСТЬ! ))))

ОДУРЕНЕ ХОХЛО-БИДЛО

ОДУРЕНЕ ХОХЛО-БИДЛО

Його ймення Aramis (Араміс). Він проти скаженілої Московії без компромісів. Він за Україну-Русь. Він пише українською. І він пише ворожі речі.

Так, я часто-густо таких дурних обзиваю в себе в соцмережах ФСБ-агентами, рукою Кремля чи 5-ю колоною. Не завжди вони, ці араміси, такими є. Частіше вони є одуреним хохло-бидлом. І це вже не обзивалівка. Ця назва - доконаний факт!

Це хохло-бидло завжди виступає проти влади. Будь-якої. Навіть своєї. Навіть нині, коли ми маємо найкращого за час незалежности президента, це хохло-бидло топить проти нього, за блокаду "торгівлі-на-крові", проти "бариг-при-владі" і т.д., але все це об'єктивно йде Путіну на руку!

Неможливо врятувати хату, коли сусіда ломиком ламає стіни й вікна, а ви у хаті гуртом лаєте й стусаєте батька!

Ось іще один. Бендер, Остап. Це вже явний москво-троль! На зарплаті в Ольгиному, російському центрі інтернет-пропаганди. Аргументи цього "Бендера, Остапа" - навіть логічна нісенітниця, я не кажу про суцільну брехню. Але хохло-бидло "хаває"!

І потім хохло-бидло розносить самостійно цей мислевірус із Кремля українськими пабліками. А Кремль тоді кричить у світі, в Мінську, кричить у вуха тому ж хохло-бидлу: "Та ми ж усе це вичитали в українських соцмережах! Ось як українці "люблять" свого баригу-президента й владу!".

І ось іще одна стаття. Від Масона Лемберга (Mason Lemberg). Про наслідки московської блокади "торгівлі-на-крові". Хто розплатиться за збитки? Ми всі з вами - український народ! Хто завдав вам збитків, українці? Путін? Росія? Роззуйте очі, українці! В першу чергу - хохло-бидло!

"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди!" (Симон Петлюра).

20 березня 2017 року



ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ У ПУТІНА ДРУГ... ))

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ У ПУТІНА ДРУГ... ))

ІДЕОЛОГІЯ - ЗОЛОТЕ ТЕЛЯ

ІДЕОЛОГІЯ - ЗОЛОТЕ ТЕЛЯ
або Наслідки панування неукраїнців *

* допис 11 квітня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Не встигла нова влада Дніпропетровської области (жиди Коломойський і Корбан, росіянин Філатов) всістися у крісла, як почала вказувати українцям які назви мають носити вулиці та площі українського міста.
Одразу після перемоги Революції у Дніпропетровську було скинуто і потрощено пам'ятника Ленінові у центрі міста, а саму площу на позачерговій сесії Дніпропетровської міської ради перейменовано у площу Героїв Майдану.
Того ж дня металеві таблички "площадь Ленина" українськими активістами було заклеєно паперовими аркушами "площа Героїв Майдану".
Люди досі приносять до колишнього постамента, обклеєного та обписаного революційними гаслами, лампадки запалених свічок і квіти для вшанування пам'яти Героїв.
Зверну увагу, що перейменування сталося ще до зміцнення влади одного з очільників Групи Приват - Ігора Коломойського та його приват-команди (Корбан, Філатов, тепер заступники голови ОДА, призначені самим Коломойським) - давніх, багаторічних його приятелів та бізнес-партнерів.
Отож, виходить: владу зміцнили, пора і лад наводити.
По-своєму.
Перше, що потрібно новій владі - знищити революційну пам'ять січеславців.
За твердженням Філатова (його ФБ-сторінка), не потрібно, щоб у центрі міста існувала згадка про Майдан, його Героїв.
Назва, мовляв цвинтарна, могильна (??, що за каша в голові!!), а на площі біля ЦУМу часто-густо проводяться фестивалі, презентації торгівельних марок, святкові події тощо.
Ми вам, українці, надамо інше місце для ваших (!!) героїв...
Журналіст, адвокат, космонавт, а тепер інформаційний речник ОДА Борис Філатов, як гідний праправнук своїх предків російських дворян, чим він дуже пишається, звісно, ніяк не може уторопати, що такі ж самі "умозаключєнія" "дюже-дюже вумних" керманичів комунодоби призвели до встановлення ще за Совітів пам'ятника Тарасові Шевченку (народна назва - Старий Шевченко) у Дніпропетровську геть на відшибі - на Комсомольському (тепер - Монастирський) острові, подалі від очей людських!
Острів, з'єднаний з материком лише пішохідним мостом, з атракціонами та пляжем, по-справжньому оживає лише на кілька літніх місяців.
Тому комуністична влада минулого справедливо вважала, що потенційне місце збору українців (тоді так називали націоналістів, бо всі решта були "савецкім народом") не повинно бути в центрі міста.
Те, що на початку 1990-х у центрі міста, біля українського драмтеатру ім. Шевченка встановлено другого пам'ятника Шевченку (народна назва - Молодий Шевченко) - є заслуга тодішньої запеклої боротьби української громади міста, ТУМу, Руху, інших патріотичних організацій проти тодішніх коломойсько-корбано-філатових, - це теж теперішнім обласним керівникам Коломойському, Корбану, Філатову невтямки...
Невідомо, як закінчиться протистояння української та жидівської громад міста у питанні перейменувань.
Сподіваємось і віримо, що українці переможуть.
Але ми повинні розуміти справжні мотиви дій і вчинків існуючої влади.
Яка є причина перейменовувати (перейменовувати вже назване народом і закріплене рішенням міськради!) революційну назву - в площу Згоди?
Здається, теперішнім керманичам, котрі є власниками торгівельних комплексів ЦУМ і Пасаж на цій же площі (протилежний бік проспекту Карла Маркса, досі Карла Маркса!), неприємна буде згадка про Героїв, саме завдяки яким вони й посіли м'які крісла в обласній владі.
Ще кровожерний Чингізхан казав:
"Якщо ти в кого позичив, або кому заборгував, обов'язково вбий його, щоб перед ним не почуватися винним!".
Неправий той, хто вважає, що людські вчинки мотивуються життєвими та фізіологічними потребами.
Тобто, не лише цими потребами.
Коли вказані потреби задоволено, категорично стверджую, що мотивом дій і вчинків кожної людини є комплекс її віри, світобачення, бажань і прагнень, політичних поглядів, - усе це подеколи навіть не окреслено, не усвідомлено самою особою.
Це все можна назвати одним словом - Ідеологія.
Розкрий ідеологію людини - заглянеш їй у саму душу, у потаємні закапелки її пам'яти і мозку, осягнеш причину і мотиви її вчинків, побачиш і спрогнозуєш її майбутні дії!
Цілком очевидно, що площа Героїв Майдану завжди нагадуватиме всім коломойським, корбанам, філатовим їхню провину перед Небесною сотнею.
"Вони загинули, а ми - живі!".
Тому, щоб не почуватися винними, поглядаючи на площу з вікон Пасажу - вже після закінчення владної каденції - слід учинити як Чингізхан - убити пам'ять про Героїв!
Комерційна жилка Пасажу дужча за "безплатну пам'ять" про Майдан!
Ідеологія - Золоте Теля, - ось причина і мотив теперішньої влади Дніпропетровської области.
І навіть їхній пророк Мойсей своїми кам'яними Скрижалями не уб'є цього Теляти!