Перекласти (Translate)

11 квітня 2017

ОДУРЕНЕ ХОХЛО-БИДЛО

ОДУРЕНЕ ХОХЛО-БИДЛО

Його ймення Aramis (Араміс). Він проти скаженілої Московії без компромісів. Він за Україну-Русь. Він пише українською. І він пише ворожі речі.

Так, я часто-густо таких дурних обзиваю в себе в соцмережах ФСБ-агентами, рукою Кремля чи 5-ю колоною. Не завжди вони, ці араміси, такими є. Частіше вони є одуреним хохло-бидлом. І це вже не обзивалівка. Ця назва - доконаний факт!

Це хохло-бидло завжди виступає проти влади. Будь-якої. Навіть своєї. Навіть нині, коли ми маємо найкращого за час незалежности президента, це хохло-бидло топить проти нього, за блокаду "торгівлі-на-крові", проти "бариг-при-владі" і т.д., але все це об'єктивно йде Путіну на руку!

Неможливо врятувати хату, коли сусіда ломиком ламає стіни й вікна, а ви у хаті гуртом лаєте й стусаєте батька!

Ось іще один. Бендер, Остап. Це вже явний москво-троль! На зарплаті в Ольгиному, російському центрі інтернет-пропаганди. Аргументи цього "Бендера, Остапа" - навіть логічна нісенітниця, я не кажу про суцільну брехню. Але хохло-бидло "хаває"!

І потім хохло-бидло розносить самостійно цей мислевірус із Кремля українськими пабліками. А Кремль тоді кричить у світі, в Мінську, кричить у вуха тому ж хохло-бидлу: "Та ми ж усе це вичитали в українських соцмережах! Ось як українці "люблять" свого баригу-президента й владу!".

І ось іще одна стаття. Від Масона Лемберга (Mason Lemberg). Про наслідки московської блокади "торгівлі-на-крові". Хто розплатиться за збитки? Ми всі з вами - український народ! Хто завдав вам збитків, українці? Путін? Росія? Роззуйте очі, українці! В першу чергу - хохло-бидло!

"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди!" (Симон Петлюра).

20 березня 2017 року



Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: