Перекласти (Translate)

03 квітня 2017

ВІДПОВІДЬ ПАВЛОВІ ЛЕМБЕРГУ

ВІДПОВІДЬ ПАВЛОВІ ЛЕМБЕРГУ

Мій Фейсбук-друг Paul Lemberg здивований, що я нібито поставив уподобайку під дописом Олександра Вілкула, сепаратиста.
Відповідаю Павлу Лембергу.

1. Даруйте, що відразу я не зміг вам відповісти, бо на 30 днів був заблокований Фейсбуком.

2. Під дописом Вілкула я НЕ ставив ніякої уподобайки.

3. Те, що вам здалося під дописом Вілкула, насправді це є моя підписка на Вілкулову сторінку. До речі, сам Вілкулів оцей сепарський допис я висміяв в іншій своїй публікації.

4. Я часто-густо підписуюся на сепарські та російські сторінки та діячів. Підписуюся для того, щоб знати їхній хід думок і політичну оцінку ними різних подій. Це мені потрібно знати в ідеологічній моїй борні з ворогами.

5. Мені можна читати ворогів, а широкому люду - ні. Я, на відміну від мас, маю міцний імунітет проти сепарської чи російської зарази.

Ось, подаю мою статтю на ВКонтакте для глибшого пояснення теми.

Андрій Якименко, 30 березня 2017 року, ВКонтакте:

"СЕПАРСЬКА ПОХВАЛА

Я читаю сепарські та російські соцмережні ресурси, і навіть підписуюсь на них. Якщо за умовами приєднання до якоїсь антиукраїнської спільноти потрібно поставити уподобайку, я це роблю без вагань - ставлю вподобайку.

Мені можна все це робити. Широким сірим масам - ні! Широкі сірі маси - це тупа отара на кшталт донбаського бидла, яке волало "Путін, прііді, атєц радной!". А тепер це бидло пре через блокпост на українську територію по українську пенсію, зараза!..

Я ж маю імунітет від сепарського вірусу. Саме тому мені, та іншим "вакцинованим", можна так робити, як я написав, а невіруючим в Націю і Україну це робити - зась!

Навіщо я все це роблю? Щоб знати ворожу ідеологію. І щоб громити цю заразу Національним словом!

Але сепари, мабуть, теж не всі дурні. Коли якийсь дюже вумний сепаратист мене розкусить, то тоді мене женуть з сепарського ресурсу.

От, як з цього - "Самооборона Енакиево". Внесли мене в цій Самообороні до Чорного списку. Забанили, коротше.

І навіть похвалили - назвали Укропищем!

І ви знаєте, це є мені найкраща похвала з сепарського ресурсу! Як укропи, як кіборги - коли нас обзивали так, - а ми взяли собі за ймення!

Гаразд, донецькі сепаратисти!
Дякую я вам за похвалу!
Укропище? Нехай - Укропище!
Мені приємне це ім'я!
😊

30 березня 2017 року"

За фаховий підхід в ідеологічній боротьбі!

03 квітня 2017 року

220 РОКІВ РОСІЙСЬКОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ

220 РОКІВ РОСІЙСЬКОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ

ТРИ ОЦІНКИ ОДНОГО ХОХЛА

ТРИ ОЦІНКИ ОДНОГО ХОХЛА

Нещодавно в Америці від раку помер хохло-совітський російський поет Євтушенко.

Гордон, жид і громадянин України, 5-та колона Ізраїля в Україні, назвав упокоєння Євтушенка "епохою, що відійшла". Вслід за російськими виданнями з аналогічною оцінкою назвав, до речі.

Нічого дивного нема. Москалі тримали Євтушенка за оспівувача комуністичної (читай, російської) держави СССР, за підтримку анексії Криму та сепаратизму на Східному Донбасі. Жиди шанують Євтушенка за його вірш "Бабин Яр", де совковий поет цементував римами підмурівок жидівської легенди про Голокост і брехав про "злочинну участь" у ньому українських націоналістів (читай, всіх нас - українців).

Євтушенко був і вже навічно залишиться в Історії тим хохлом, тим Гнучкошиєнко-м (@Тарас Шевченко), який соромився, що він є українцем, і все своє життя доводив москалям, "што-он-тожє-русскій". За це він шанується в Росії і залишиться для Росії їхнім поетом.

Так само, як залишиться для жидів "ґоєм, що говорив жидівську правду" про Голокост. Варто раз ґою зробити прожидівський вчинок, і ти вже не будеш для них ворогом, якщо у подальшому не схибиш. Свіжим нещодавнім прикладом є Дмитро Ярош та Андрій Денисенко.

Дмитро Ярош, колишній провідник Правого Сектора (ПС), дружить з Бориславом Березою (жидом, народним депутатом України і громадянином Ізраїлю) та Корбаном, який в Ізраїлі переховується ("лікується"), поки спливає строк його судимости. Коли під час Майдану 2013-2014 років до Яроша підійшов Борислав Береза (який змінив своє прізвище з Бляхер), намагаючись примазатися до нової української патріотичної партії, авторитет якої зростав, і признався, що він жид, - "Ну, то й що?", - відповів Ярош і призначив Бляхера ідеологом (!) ПС! І цей Ярошів учинок був як вірш Євтушенка "Бабин Яр"! Ярош став жидам "своїм".

Андрія Денисенка, народного депутата України, жиди полюбляють за дружбу з Корбаном, за роботу на нього, за ізраїльські прапорці в Денисенкових руках у Дніпропетровську під час святкування Незалежности Ізраїля...

Жиди й москалі Євтушенка шанують кожен за своє, але однаково, бо їхні оцінки українців, українства загалом - збігаються. Євтушенко не вписується у поняття українства (читай, не є українцем за духом, вірою, ідеологією), тому Євтушенко для жидів і москалів назавжди є "своїм".

А народний депутат Надія Савченко навічно стала у жидів ворогом. Тільки за те, що вжила слово "жид" і "виділила" із жидів єврєєв. При цьому хитро як жиди назвали свого ворога ворогом України! Якби Савченко до цього випадку не зганьбилася у нас, а досі була героїнею, то жиди України змогли б нав'язати українським євтушенкам, ярошам і денисенкам, що Український Герой - не є Героєм українцям (тишком-нишком: "бо не любить нас, жидів")!

Українці до Євтушенка ставляться стримано, якщо не вороже. Дмитро Вовнянко, блогер, описав свою оцінку й почуття до Євтушенка і його віршів, як суперечливі...

Є ще одна оцінка, четверта, - різко негативна. Я так оцінюю цього поета! Не українець Євтушенко, а москаль! Нічого доброго для України він за життя свого не дав.

Тому - помер пропагандон, у хрін із ним!

Додатки:
Світлинами підтверджую свою статтю.

03 квітня 2017 року









НА ЧЕХАХ МИ НАВЧИЛИСЯ...

НА ЧЕХАХ МИ НАВЧИЛИСЯ...


НАША ВІЧНА ДЯКА ЗАХІДНЯКАМ!

НАША ВІЧНА ДЯКА ЗАХІДНЯКАМ!

"МИ ВИХОВУВАЛИ ТОЙ НАЦІОНАЛІЗМ, ЯКИМ ВИ ВСІ ЗАРАЗ ПИШАЄТЕСЯ!" - фанати ФК "Карпати".*

* допис 27 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Так, львівські Українці!
Ваш Націоналізм хвиля за хвилею просувається на український Схід!

Ми, східні Українці, разом з усіма, відчували піднесення національного духу і мороз поза шкірою від виконуваного вами на стадіонах Славня України, від величезного портрета Степана Бандери та розтягнутого величезного банера з бандерівською невмирущою цитатою:

"НІЩО НЕ СПИНИТЬ ІДЕЮ, ЧАС ЯКОЇ НАСТАВ!".

Слава Україні! Героям слава!

ПРО АМЕРИКАНСЬКУ Й УКРАЇНСЬКУ ДУЛІ

ПРО АМЕРИКАНСЬКУ Й УКРАЇНСЬКУ ДУЛІ

Я проти американської дулі. Я за нашу, українську дулю!

Я ще пам'ятаю, як ми, українці, крутили своїм кривдникам наші дулі. Та ще й з маком! Але, на жаль, і в цьому жестові ми перебираємо собі європейську, отже, й американську культуру, у широкому сенсі слова культуру.

З цієї серії також є з'ява на початку 1990-х усіляких шопів (shop, крамниця, англ.) та масове вживання "крутецьких" слів на кшталт дедлайн, ґаджет, девайс, медія, саміт, рефлексія тощо, хоча українська мова містить чудові відповідники...

Щодо природи походження та символьного значення обох дуль, американської та української, то явним смислом цих двох жестів є сексуальний підтекст. Американська дуля означає збуджений чоловічий статевий орган (виструнчений середній палець), оточений чоловічими яєчками (стиснуті у п'ястуці пальці). А українська дуля символьно показує статевий акт, з'єднання двох статевих органів - чоловіка й жінки. Ну, напевне, що та, що та дуля надає відплату кривдникові, ги...

На світлинах показую випадки "вживання" обох дуль. Хіба хто сумнівається, що українська дуля красивіша, влучніша й образливіша? Ги. Ага, і головне - патріотичніша! Ги.
Буду вживати тільки нашу дулю!

Нижче подаю знайдений у безкраї Мережі матеріял про ненашу дулю.
До відома.

"10 фактов о "среднем пальце".

Одному из американских телеканалов пришлось принести извинения телезрителям после того, как певица M.I.A показала средний палец во время известного воскресного телешоу Super Bowl. Предлагаем вашему вниманию подборку фактов о "среднем пальце".

01. Возможно, вы думаете, что демонстрация среднего пальца - это нечто относительно новое. На самом деле это не так. Впервые средний палец в качестве неприличного жеста и выражения презрения был показан философом Диогеном. Показав средний палец и сказав: "Вот это - большой демагог!", - Диоген выразил свое отношение к оратору Демосфену. Получается, что люди выставляют средний палец в качестве символа оскорбления уже более двух тысяч лет!

02. "Это один из древнейших оскорбительных жестов. Средний палец символизирует пенис, а сжатые пальцы символизируют яички. Выставляя средний палец при сжатых остальных пальцах, вы демонстрируете фаллический символ", - говорит антрополог Десмонд Моррис (Desmond Morris).

03. Древние римляне называли этот жест "digitus impudicus", что означает "неприличный" или "оскорбительный" палец.

04. В одной из эпиграмм поэта Марциала (Martial), творившего в первом веке нашей эры, герой заявляет о своем хорошем здоровье и показывает известный неприличный жест трем врачам.

05. "Римский историк Тацит (Tacitus) писал, что воины германских племен показывали римским солдатам средний палец", - говорит Томас Конли (Thomas Conley), почетный профессор Университета Иллинойса (University of Illinois). Древние греки показывали средний палец в качестве намека на мужские гениталии.

06. В комедии Аристофана "Облака", написанной в 419 году до нашей эры, герой сначала показывает свой средний палец, а потом - пенис.

07. У французов есть свой собственный фаллический жест, который называется "bras d’honneur", что в переводе означает "рука чести". Этот жест представляет собой согнутую руку, на которую кладут вторую руку в области локтя.

08. Британцы в качестве неприличного жеста, символизирующего фаллос, показывают знак "виктории" (поднятый средний указательный и средний палец), при этом повернув руку ладонью к себе.

09. В декабре нападающий Ливерпуля Луис Суарес (Luis Suarez) был запечатлен фотографами во время демонстрации среднего пальца болельщикам Фулхэма, после проигрыша его команды. За это футболист получил выговор от английской футбольной федерации и дисквалификацию на одну игру.

10. В 2006 году Бритни Спирс показала средний палец фотографам, которых она подозревала в преследовании. При этом некоторые фанаты певицы приняли этот жест на свой счет, в связи с чем певице пришлось принести извинения".

Як бачите, не всі народи перейняли американську дулю, дехто користується своїми дулями (французи, англійці).

ЗА НАШУ - УКРАЇНСЬКУ! - ДУЛЮ!

😊

03 квітня 2017 року

ДО ПОЛІТИЧНОЇ РІЧНИЦІ ЮДИ-ЗРАДНИКА

ДО ПОЛІТИЧНОЇ РІЧНИЦІ ЮДИ-ЗРАДНИКА*

* допис 23 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

23 січня 2005 року офіційно посів посаду президента України після перемоги Помаранчевої революції Віктор Андрійович Ющенко - фактичний призвідця Громадянської війни в Україні 2014 - ...? років.

Віктор Ющенко увійшов в історію як тюхтій, політичний нікчема і нездара, боягуз, телепень-бджоляр і юда-зрадник.

Саме своєю недоумкуватою політикою і національно-зрадницькими діями слабовільний президент В.А.Ющенко підніс із політичного небуття і фактично привів до державної влади нинішнього президента Віктора Януковича, за час президентства якого було порушено Конституцію України, всі базові закони і міжнародні конвенції щодо людських прав і свобід, розв'язано Громадянську війну в Україні 2014-...? років, а можливо, й окупацію частини України російськими військами.

Віктор Андрійович Ющенко буде притягнутий до відповідальности, засуджений та покараний нарівні та разом з тими, кого він фактично привів до влади та через велике горе, біду й лихо, завдане його наступником народові.

Помста - є втілення священного народного гніву, як справедлива плата.

Віктору Ющенку Український нарід заплатить сповна!

ПРО ПОДІЇ 19 СІЧНЯ 2014

ПРО ПОДІЇ 19 СІЧНЯ 2014 *

* Допис 19 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Знову про події 19 січня 2014 року в Києві

Аналізуючи ситуацію можна дійти висновку:

1. Події на Грушевського від початку було інспіровано режимом (провокатори у помаранчевих касках, з палицями й рогатками, з обличчями, закритими шаликами й масками).

2. Частина майданівців, розчарованих нерішучістю, як їм здається, Трійці з опозиції, цілком свідомо увірували у можливість повалити режим без зброї, і разом із провокаторами почали ломитися крізь кордон внутрішніх військ до порожньої будівлі парламенту.

3. Провокатори, спаливши автобус міліції, закидавши беркут і ВВ камінням, зникли.

4. Далі все йде за класичним сценарієм стихійного народного бунту - псевдоповстання без керівництва, організації, засобів, загальноприйнятої ідеології та плану.

5. Режим отримав чудовий привід застосувати грубу силу для розгону не лише масових заворушень на вулиці Грушевського, але й Майдан.

6. Оскільки світова спільнота в особі ЄС закликали учасників масових заходів (!) не застосовувати насильства, то силовий розгін Майдану беркутом і внутрішніми військами буде виправдано перед міжнародною спільнотою.

Далі буде.

Хочеться вірити, що Народ переможе.

І Народ обов'язково, у кінцевому підсумку, переможе в цій Революції!

ЗА ВИКОНАННЯ ЗАПОВІТУ!

ЗА ВИКОНАННЯ ЗАПОВІТУ! *

* допис 15 лютого 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Якщо справа дійде до війни, то її результатом буде не більшовизація світу і не перемога жидівства, а знищення жидівської раси в Європі!"
(вождь німецького народу Адольф Гітлер).

"Премьер-министр Израиля Беньямин Нетаньяху призвал евреев из европейских стран эмигрировать в Израиль.

По мнению главы израильского правительства, теракты против евреев в Европе могут продолжиться.

"Евреи заслуживают защиты во всех странах, но мы говорим нашим братьям и сестрам: Израиль - ваш дом. Мы готовим массовую иммиграцию из Европы и призываем к ней", - добавил Нетаньяху".

Нетаньягу скоригував гітлерів Заповіт.
Допоможімо ж усім жидам виконати нетаньягів Заповіт!

http://m.nv.ua/world/countries/premer-izrailya-prizval-vseh-evreev-pokinut-evropu-34581.html

ЗАКОН МОЇХ СТОРІНОК

ЗАКОН МОЇХ СТОРІНОК*

* допис 13 лютого 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Укотре змушений публікувати Закон моїх сторінок у соцмережах.

1. Я подаю заявку в друзі тим, хто уподобав мій допис чи дав позитивний коментар, вважаючи, що знайшов свого однодумця чи прихильника.

2. На моїх сторінках не дозволено антидержавних, антиукраїнських, антинаціональних матеріялів і коментарів.

3. За порушення цього Закону буде бан. А згодом - розстріляю!

На світлині: Приклад виявлення ворога народу в соцмережі Ґуґл+ (Google+).

ЗА МІЛЬЙОННУ АРМІЮ!

ЗА МІЛЬЙОННУ АРМІЮ!*

* Допис 26 грудня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Поки Фейсбук-"вояки" виють на розширення "диктаторських" повноважень "особисто секретаря РНБО Турчинова", поки примітивні Мустафи Найєми та Сергії Лещенки вищать у своїх писклявих статейках про якусь узурпацію влади, порушення Конституції та інші недолугі аргументики під час військової агресії північного сусіди, і голосують, як народні депутати, фактично проти зміцнення обороноздатности держави, Росія здійснює шаленими темпами переозброєння своєї армії і навіть запускає балістичні ракети.

З військового космодрому Плесецьк сьогодні, 26 грудня 2014 року, був виконаний запуск міжконтинентальної балістичної ракети комплексу РС-24 "Ярс".
Навчальні бойові блоки ракети із заданою точністю вразили ціль на полігоні Кура на Камчатці.
Балістична ракета летіла через усю країну - через європейську та азійську частини РФ - аж до Тихого океану.
Основна мета старту ракети – підтвердження технічної надійности ракет комплексу РС-24 "Ярс", виготовлених у 2013-2014 роках, а також підтвердження бойових та експлуатаційних характеристик самого комплексу.
РВСП (Ракетні Війська Стратегічного Призначення) Росії активно переозброюються на комплекси "Ярс" з МБР РС-24, які складуть основу наземного угруповання твердопаливних ракет стратегічних ядерних сил Росії.

І в той же час найєми-лещенки, котрі добре розуміються на журналістиці та інших фейсбучно-кухонних справах, але котрі є профани у військовій справі, скавучать попідтинню Інтернету щодо "інавгураційної" прес-конференції Турчинова, де Турчинов чесно й чітко задекларував, що Росія буде ворогом на десятиліття, нам слід бути готовими до великої континентальної війни і потрібно мати найпотужнішу армію у Європі!

Так! За потужну, найдужчу у Європі, мільйонну Українську Армію!

Слава Збройним Силам України - залізному оплотові мирного життя українців!