Перекласти (Translate)

03 липня 2015

УКРАЇНА ЗНИЩИЛА ІЗРАЇЛЬ

УКРАЇНА ЗНИЩИЛА ІЗРАЇЛЬ

Це сталося давно. 1050 років тому. 3-го липня 965 року (за іншою версією 964 року). Щоправда, Україна тоді називалася Русь. А Ізраїль називався Хозарія.

Тюрки жили у Хозарії, не жиди. Але сповідували тюрки юдаїзм. А релігія чи як по-сучасному - ідеологія, як відомо, визначає вдачу народу. Отож, удача хозарів-тюрків і була жидівською.

От наш київський князь Святослав Завойовник і знищив юдейський Хозарський каганат. Відтоді Жиди й не полюбляють Українців.

Згадаймо Річ Посполиту і Хмельницького. Кого виганяли і громили повстанці? Жидів. У тім числі. А війна РСФСР проти УНР? Хто посилав на нас "ополченців" з Рязані? Льова Троцький, жид. А звірства комісарів-жидів ОГПУ, Голодомор і 2-га Світова?

Завжди Жиди проводили політику російського народу в Україні! Забули - справді, жиди вже забули звідки та ненависть в них до нас! - але прокладкою між нами й москалями все життя були Жиди! І завжди - на стороні Москви.

Якби не марновпевнений у перемозі Путін, який відмовив Коломойському ділити Україну з ним (передивіться, як доказ, на Ютюбі пранкер-серіял "Губарєв і Коломойський"), то всі голови місцевих рад в Україні за перемоги Кремля були б з Жидів, або лакиз, як це ми бачили в Одесі і Дніпропетровську.

Бозна коли давно ми розгромили східну Юдейську державу, а генетична пам'ять презирства, страху і ненависти Жидів до Русів ще жива!..

Україна знищила Ізраїль. Доведеться знищити ще раз!

03 липня 2015 року

ТРОЛЬСЬКИЙ СЛОВНИК

ТРОЛЬСЬКИЙ СЛОВНИК

Маю особисту бібліотеку різноманітних книжок з різних галузей знань. Книгозбірню придбавалося ще зі студентського життя, коли ще не було Інтернету. Серед книжок і  низка словників. Перекладацьких, іншомовних слів, тлумачних словників тощо.

А от Трольського словника там немає. Думаю, що Інтернет допоможе скласти весь Трольський словник москальського народу. Перші дві сторінки вже готові.

На знімках екрану: Трольський словник, сторінки 1 і 2.

03 липня 2015 року