Перекласти (Translate)

13 червня 2018

ОКРЕМА ПОРОДА ЛЮДЕЙ, ©13.06.2018

ОКРЕМА ПОРОДА ЛЮДЕЙ, ©13.06.2018

Я ЗАДОВОЛЕНИЙ НАРДЕПОМ або ПРО ПОВЕРНЕННЯ БЛУДНОГО СИНА

Я ЗАДОВОЛЕНИЙ НАРДЕПОМ або ПРО ПОВЕРНЕННЯ БЛУДНОГО СИНА 

Мою критику нині народного депутата України Андрія Денисенка із Січеслава (місто нині тимчасово називається Дніпро) мої читачі читають з весни 2014 року. Я всім пояснював, що чоловік моєї колишньої учениці Тетяни Корсун - зрадив український націоналістичний рух!

Це і співпраця (співпраця, поки давалися конвертики, ги) з рейдерським гуртом Коломойський-Корбан-Філатов. Це і вибілювання Корбана на прес-конференціях, коли Корбан викрав у Дніпропетровську голову Держкомзему Рудика, допитував його, наказав принижувати, бити і висміювати його для преси. Це і "освячення" своєю славою "теж свободівця, теж націоналіста", прикриття українством (а українськомовний Денисенко таки має у Дніпрі, і мав, славу українського патріотичного діяча) рейдерських жидівських оборудок так званої ПриватКоманди і навіть ПриватОДА. Для мене було цілком очевидним, що Андрій Денисенко продався жидівській діяспорі-общині міста на Дніпрі-ріці.

Але лавочку ґою вже прикрито. Що й було завжди цілком зрозуміло усім нам, українцям, що не плазували перед "спасітєлямі Днєпра і Атєчєства" - перед цією рейдер-ка'мандою.

Тепер нардеп Андрій Денисенко невхожий до гурту "посвячених". Буває. І завжди буде з тими, хто є ґоєм і кого жиди використали для своєї (своєї!) національної мети, Андрію Денисенко!!

Ну, гаразд, шпилькам проти Денисенка годі... Ми ж розуміємо, що "люстерко розбилося давно". Бо вже давно Філатов, міський голова Дніпра і колишній друг-соратник Денисенка, тоннами навалює своє лайно на Денисенка....

І нам байдуже чи перетнулися доріжки по Водоканалу в Денисенка із Філатовим, хоча Філатов капостей там наробив нардепові багацько. Тут головне, що вотчину нардепа - 26-й округ у місті-на-Дніпрі - жидообщина віддає своєму Гуфману (здається, вказувати на національність не потрібно?). Тому у Денисенка є проблеми у "своєму" окрузі на виборах-2019 до Верховної Ради...

Ну, а чому я задоволений нардепом? Та хоча б тому, що, на відміну від інших слимаків, у Денисенка не забракло розуму чи мужности - то неважливо - усвідомити, що ним вже скористалися і він більше не потрібний!

Вертайся, блудний сину*, в український табір!

* Притча про блудного сина, того, що пішов із родини, протринькав батькови гроші, але повернувся і батько його радо і з любов'ю прийняв назад, бо "повернулося те, що навіки було пропало!", міститься у Євангелії від Луки (15:11-32) Нового Заповіту.

:)

13.06.2018


МОЄ ПРОРОЦТВО ПРО ТИМОХУ, ©13.06.2018

МОЄ ПРОРОЦТВО ПРО ТИМОХУ, ©13.06.2018

ДЕНЬ ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД ФАШИЗМУ

ДЕНЬ ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД ФАШИЗМУ

13 червня - День звільнення міста Маріуполя, Донецька область, від фашистів. Саме 13 червня 2014 року українські військовики та добровольці вигнали з міста російських фашистів та інших терористів і малоросійських зрадників-колаборантів.

Можемо цілком справедливо цей день вважати Днем звільнення Маріуполя від фашизму! А ще раніше, 11 травня 2014 року, маріупільці масово проголосували на "референдумі" про створення "ДНР" - терористичного псевдодержавного проросійського бандоутворення "Донецкая Народная Республика".

Маріупіль і цей день 13 червня мені близькі, бо у Маріуполі досі живуть мої прямі (двоюрідні) і непрямі (через шлюбне родичання) родичі. І вони мені розказували як на "референдум" 11.05.2014 масово йшли радісні люди, вистоювали величезні черги, свідомо голосували за "ДНР", тварюки!..

Маріупільцям ніколи не змити ганьби із совісті своєї і з рук своїх крови українців, що загинули за незалежність і соборність України, вириваючи вас із російських лабет! І на вас, приазовські зрадники, буде ця пляма зрадництва червоніти вічно! Ви зможете змити ганьбу російсько-фашистських перекинчиків тільки виховавши молодь і своїх дітей українцями!

Я останнім часом часто був у Маріуполі, востаннє минулого року (літо-2017). Я знаю настрої у Маріуполі. Я знаю, що півміста все чекають Путіна і танків із Росії... Якби я мав можливість, я б півміста потопив би в морі!

Але Україна надає вам шанс, мешканці міста. Наверніться в українство! І тоді ви матимете змогу й честь першими зробити постріл з танку по Москві!

13.06.2018

НАРЕШТІ!

НАРЕШТІ!

Пам'ятаю ще час, коли за антиросійські коментарі мене свої ж "укрАінцы" затюкували до рівня підніжного корму, а то й могли заблокувати днів на тридцять завдяки Цукербергові... Я на Фейсбуці з 2013 року.

Пам'ятаю, коли до мене підходили рухмани (ну, члени Руху, тоді ще Руху "за перебудову", а я був членом УГС - Української Гельсинської Спілки) і шепотіли мені на вухо: " Андрію, ну, не кричи ти про державну незалежність [гм, 1989-1990 роки, друзі!], не згадуй москалів своїх, іще не на часі!".

Пам'ятаю, як мене обзивали провокатором, агентом КҐБ (так-так, тоді ще Союз існував, і навіть трохи згодом!), потім надто радикальним, потім націоналістом (але тоді, на початку 1990-2000-х років це ще була лайка!), потім фашистом, потім нацистом, тепер, ги-ги, порохоботом...

Пам'ятаю, коли я у 2014 році після вже фактичної анексії та окупації Криму (весна-2014) написав статтю у Фейсбуці з ідеєю, що російський нарід має таку вдачу - загарбувати, нищити усе довкруг і це буде вічно, бо москалів не зміниш, така в них ментальність, такий характер. Це припинеться тоді, коли ми знищимо всіх москалів разом з їхньою державою. Наприкінці статті я написав: "Смерть росіянам як російському народу! Смерть Росії як державі!". І мене... не було забанено!

Так, виховали ми, націоналісти, українців! Я цим пишаюся, бо теж доклав до цього руку! Ми показали українцям хто в них ворог! І українці навернулися, увірували в нашу віру!

Ось, свіже із Твіттера. Градус напруги між народами зростає! Це дуже добре! Москалів пече, що колишній раб повстав. Українців починає захльостувати гнів і ненависть до москалів за століття визисків, ганьби, принижень і наруги... Автор твіту непокоїться: "Чим все скінчиться?".

Я же скажу: "Нарешті!". Нарешті ми збудили українців з національного летаргічного сну! І я знаю, що скінчиться усе добре!

Це буде наша Перемога! І тоді з глибоким задоволенням, як все скінчиться, я, стомлений, зітерши піт і пил з лиця, промовлю: "Руїнами Кремля я радий до нестями!".

13.06.2018, ©Андрій Якименко

ОСВІТЯНСЬКИЙ МІНСТЕЦЬ

ОСВІТЯНСЬКИЙ МІНСТЕЦЬ

Міністерство освіти і науки України (МОН) на чолі з міністеркою Гриневич - це таке собі Міністерство інформаційної політики України (МІП, що у народі називається Мінстець через недолугого міністра Стеця), тільки з ознаками бурхливої діяльности.

Ну, от якщо на Мінстець ми злі через цілковиту бездіяльність цього "міністерства пропаганди" там, де слід роз'яснювати народові й широким масам в інтернетах і телеефірах державну політику України, миттєво реагувати на чергові ворожі закиди (як цілковито брехливі, так і замішані на дрібницях правди, але грубо перекручені з точністю до навпаки), спростовуючи їх, то на МОН України ми злі через недолуге, непотрібне і шкідливе втручання цієї гриневицької потвори у природний стан речей, у звичайні та природні міжстатеві відносини, родинне, національне, патріотичне, статеве виховання школярів і молоді.

Ось, свободівка, націоналістка, науковиця, активістка, колишня нардепка і просто розумниця (ги-ги, без іронії!) Ірина Фаріон чудово розвінчує антиукраїнську суть "реформ" міністерки Гриневич та очолюваного нею МБН (міністерства безграмотности і невігластва).

Рекомендую статтю Ірини Фаріон усім!

13 червня 2018 року

Ірина Фаріон, 13.06.2018, Фейсбук (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1025865057566872&id=100004301619080):

«Панове! Прошу заходити за цим покликанням, аби грунтовніше ознайомитися з так званими висновками групи експертів антидискримінаційної експертизи щодо підручників для 1 класу середньої школи. Отже, найважливіші речі, які маємо знати:
1. Міносвіти уклало угоду з німецьким ліволіберальним фондом Белля, який усю цю муру (точніше цілеспрямоване вбивство законів природи через різні статі та різні нації) насаджує нам, українцям. Цей фонд відомий своїм приголомшливим москвофільством, а для самого Белля улюбленим сувеніром була московська матрьошка. У часи совка цей лівак не вилазив зі свого улюбленого місця перебування СРСР. Ось тепер до нас це СИРИ повертається через Гриневич, Хобзея, Ковтунця, Кононенка та інших виродків.
2. Експертизу творять АБСОЛЮТНО некомпетентні істоти, серед яких чомусь приголомшливо переважають жінки (зі 100 персональних експертиз - лиш 7 написали чоловіки).
3. Експертні висновки таврують два напрями нашого з вами буття: статевий і національний. Саме ці два напрями є апотеозом нашого природного існування і дають людині найбільшу силу, щастя і насолоду. Отже, руйнівний фонд Белля, що за своєю суттю є ПРОТИІДЕОЛОГІЧНИЙ, ПРОТИМІЛІТАРНИЙ і МОСКВОФІЛЬСЬКИЙ, у спілці з міносвіти  здійснюють план роззброєння українців під час ВІЙНИ. В українців через їхніх дітей слід забрати дві базові опори: традиційну родину, де батько - воїн, мати - виховниця сили Духу, а також засадничу національну ознаку: буде сильна титульна нація - буде сильна національна держави.
Чому ці потвори це роблять? Тому що вони побачили колосальну силу українців під час Майдану і ВІЙНИ. Це їх страшенно дратує. Вони розуміють, що в центрі Европи рано чи пізно постане потужна національна україноцентрична Держава....і цей процес треба спиняти на рівні наступних поколінь. Себто творити з них позастатевих виродків, безнаціональних створінь з  релятивною мораллю. Отже, те, що не зробив Табачник з Януковичем, успішно разом із ліволіберальним шмельцом з Німеччини творить львів'янка Гриневич.
Уважно прочитайте критику цієї експертизи і засипайте міносвіти листами з вимогою припини це експертне божевілля від чужинців, що свідомо з питомими перевернями хочуть знищити нашу націю. Подавитесь, падлюки. Нічого у вас, мерзотників, із цього не вийде. Словом: сильна родина і сильна нація понад усе. Бо це тил і фронт водночас. Так переможемо.

https://docs.google.com/document/d/1DpDiIDhbMj4pWurle--bhlbFAcFVoeTCCa4duwutrys/mobilebasic».