Перекласти (Translate)

13 червня 2018

Я ЗАДОВОЛЕНИЙ НАРДЕПОМ або ПРО ПОВЕРНЕННЯ БЛУДНОГО СИНА

Я ЗАДОВОЛЕНИЙ НАРДЕПОМ або ПРО ПОВЕРНЕННЯ БЛУДНОГО СИНА 

Мою критику нині народного депутата України Андрія Денисенка із Січеслава (місто нині тимчасово називається Дніпро) мої читачі читають з весни 2014 року. Я всім пояснював, що чоловік моєї колишньої учениці Тетяни Корсун - зрадив український націоналістичний рух!

Це і співпраця (співпраця, поки давалися конвертики, ги) з рейдерським гуртом Коломойський-Корбан-Філатов. Це і вибілювання Корбана на прес-конференціях, коли Корбан викрав у Дніпропетровську голову Держкомзему Рудика, допитував його, наказав принижувати, бити і висміювати його для преси. Це і "освячення" своєю славою "теж свободівця, теж націоналіста", прикриття українством (а українськомовний Денисенко таки має у Дніпрі, і мав, славу українського патріотичного діяча) рейдерських жидівських оборудок так званої ПриватКоманди і навіть ПриватОДА. Для мене було цілком очевидним, що Андрій Денисенко продався жидівській діяспорі-общині міста на Дніпрі-ріці.

Але лавочку ґою вже прикрито. Що й було завжди цілком зрозуміло усім нам, українцям, що не плазували перед "спасітєлямі Днєпра і Атєчєства" - перед цією рейдер-ка'мандою.

Тепер нардеп Андрій Денисенко невхожий до гурту "посвячених". Буває. І завжди буде з тими, хто є ґоєм і кого жиди використали для своєї (своєї!) національної мети, Андрію Денисенко!!

Ну, гаразд, шпилькам проти Денисенка годі... Ми ж розуміємо, що "люстерко розбилося давно". Бо вже давно Філатов, міський голова Дніпра і колишній друг-соратник Денисенка, тоннами навалює своє лайно на Денисенка....

І нам байдуже чи перетнулися доріжки по Водоканалу в Денисенка із Філатовим, хоча Філатов капостей там наробив нардепові багацько. Тут головне, що вотчину нардепа - 26-й округ у місті-на-Дніпрі - жидообщина віддає своєму Гуфману (здається, вказувати на національність не потрібно?). Тому у Денисенка є проблеми у "своєму" окрузі на виборах-2019 до Верховної Ради...

Ну, а чому я задоволений нардепом? Та хоча б тому, що, на відміну від інших слимаків, у Денисенка не забракло розуму чи мужности - то неважливо - усвідомити, що ним вже скористалися і він більше не потрібний!

Вертайся, блудний сину*, в український табір!

* Притча про блудного сина, того, що пішов із родини, протринькав батькови гроші, але повернувся і батько його радо і з любов'ю прийняв назад, бо "повернулося те, що навіки було пропало!", міститься у Євангелії від Луки (15:11-32) Нового Заповіту.

:)

13.06.2018


Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: