Перекласти (Translate)

26 вересня 2020

ЗА ПОРОХА!

ЗА ПОРОХА!

Стаття 2018 року. На день народження тодішнього президента Порошенка. Сьогодні йому 55. Гм, він на 9 місяців молодший за мене, ги.

Голосуймо всі за кандидатів партії Європейська Солідарність на цих місцевих виборах 25.10.2020 року!! Ці місцеві вибори нададуть тенденцію для майбутніх парламентських та президентських виборів.

Промосковську зелену владу - геть на смітник Історії!
За Пороха!

26.09.2020
©Андрій Якименко

«За Пороха!

Хто мене читає з 2014 року, то знає, що починав я писати про новообраного 25 травня 2014 року Президента України Порошенка від легкої дружньої критики через нейтральну стриманість до позитивної оцінки цього поправді історичного діяча сучасної української епохи.

Ця еволюція моя була зумовлена спостереженнями зі сторони українського націоналіста, державника за кроками і вчинками Петра Порошенка. І ще у час, коли в інтернеті, соцмережах, в людських колективах було добрим тоном копнути "Пєцю", "баригу", "шоколадника" (аж до кінця 2017 року), я заперечував "народові" (читай: тупому обивателю), що ви дивіться на державні вчинки президента і не оцінюйте його за вибитим вікном під'їзду.

Тепер, уже наприкінці 2018 року, широкий люд країни починає прозрівати й бачити, що "шоколадник і барига" не продав, не здав державу, що він воює і на фронті, і в ООН.

У кожного було своє уявлення якого президента мати, коли агресор (Росія) верещав про хунту і фашистів в Україні. Московські пси і українські барани хотіли оголошення війни Росії, через ноту дипломатів, офіційно, щоб з шашками летіти на танки і закида́ти всі російські гради шапка́ми. Але тоді з ким вести мову Америці, Європі, всьому світові, коли б не провели ми президентських виборів? З махновцями, ярошами, тягнибоками?

Мені ніхто так повністю і не подобався зі всього списку кандидатів. Але я віддав голос Порошенку. Тому, що я нутром, інтуїтивно відчував, що цей "рошен" хоч трохи має клепки в голові. І день за днем від часу виборів я бачив як ламає Путіна Петро! Я бачив як міцніла Армія, як били ми Росію не лише під Маріуполем, але й дипломатичним боєм. І настав час (приблизно під кінець 2015-початок 2016 року), коли я написав, що Порошенко - це Богдан Хмельницький нашої епохи. Тепер це бачить і народ!

Порошенку нині виповнилося 53. Привітаймо Президента нашої Держави! І коли у березні 2019 року ви задумаєтеся за кого вкинути свій бюлетень, то подумки огляньте ті 5 років, що відділяють нас від прірви, у яку штовхали Україну і Росія, і місцеві корисні ідіоти Кремля, і до тієї сили - мілітарної, дипломатичної, авторитетно-світової - яку уже (уже!) здобула Україна!

За Пороха!

26.09.2018
©Андрій Якименко»