Перекласти (Translate)

18 березня 2017

100 РОКІВ ТОМУ МИ НЕ МАЛИ УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ...

100 РОКІВ ТОМУ МИ НЕ МАЛИ УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ...

ДИТИНЧА ПІСОЧНИЦІ

ДИТИНЧА ПІСОЧНИЦІ

Ярош знову проявився. Вигулькнув, як Пилип із конопель. І війну б він виграв би вже давно, і владу треба за горлянку тримати...

Дитинча ти, Дмитрику, що порпається у пісочниці!

Пам'ятаєте 2014-й рік? Ярош то на Київ хотів перти, то погрози-ультиматуми Порошенку-президенту виставляв... І як потім виявилося (а Якименко та інші знали від початку), Ярош виконував волю Його.

Він (велика літера!) - це КалоМойша (всі здогадалися?). І лікування в ізраїльських лікарів Ярошеві оплатили (які прилітали особисто до "Провідника Правого Сектора"!), і нечуваний ефір у ЗМІ Дмитрику давали... Це все робилося й платилося КалоМойшею.

От і зараз, коли КалоМойша оплачує "блокаду-на-крові", Ярош знову вигулькнув... Простежте, коли у Яроша в електронній декларації з'явиться Порше чи Секвоя, раджу.

Ярошеві завдання від КалоМойші - розбурхувати Україну. Чим гірше, тим ліпше. І побільше лайна на українського президента!

Війну б ти виграв би, дурнику!? Владу ти хочеш душити!? Візьми й души себе, баране! А хіба ти нині, як народний депутат, не влада!? То піди й повісься, йолопе!! Удуши себе!

Якщо "Провідник" не петрає, як його грають жиди, а сам "Провідник" ліпить пасочки в пісочниці, то пішов ти... в бухгалтерію, народний депутате Ярош! Іди, запалюй жидам Семисвічник на Песах!!

18 березня 2017 року

ВОГНЕНЕБЕЗПЕЧНА МОВА МОСКАЛЬСЬКА )))

ВОГНЕНЕБЕЗПЕЧНА МОВА МОСКАЛЬСЬКА )))

ОДНАКОВО, ЩО БЛЯДЬ, ЩО РОСІЯ! )))

ОДНАКОВО, ЩО БЛЯДЬ, ЩО РОСІЯ! )))