Перекласти (Translate)

14 жовтня 2019

ЯНУКОВОЧ ПОВЕРНУВСЯ!

ЯНУКОВОЧ ПОВЕРНУВСЯ!!

Зелена Шмаркля мені не нагадує ЯнукОвоча. Вона, Шмаркля, ЯнукОвочем уже стала! Замість того, щоб очолити патріотичне свято захисника Держави, ця смердюча Шмаркля здриснула "в командирівку" на Донбас. Пардон, ДоМбас, як розуміє цю війну ця Шмаркля.

На світлинах:
Київ, День захисника України 14.10.2019. ЯнукОвоч повернувся!

14.10.2019
©Андрій Якименко
ш

Я ЦЕ ВЖЕ ЧУВ І БАЧИВ...

Я ЦЕ ВЖЕ ЧУВ І БАЧИВ...

Це вже нам у грудні 2013-го пизд...гм...свистіли з телевізора Янукович, Азаров, Захарченко (президент, прем'єр, головміліцай). Про єдність, про спільні цінності, про провокації на Майдані.

Минуло майже 6 (шість!!) років... І гідру-гниду ми не задушили до кінця... День захисника, покрови і козацтва. Мітинги і сходи по всій Україні. Знов неукраїнська влада нам упарює про єдність, провокації і навіть про "героям слава-україні слава"...

Паскудні циніки! Зарази! Суки! Курви! І оця Повія Авакян... Це ж треба так спаскудити собі життя! Це той Аваков, що нам Харків врятував!.. І хто ще скаже, що СБ ОУН даремно убивала перекинчиків і зрадників?!

Аваков, Баканов, Данілов (усі неукраїнські пики й прізвища!) - МВС, СБУ, РНБО - нам впарюють про єдність України упереміш з "провокаціями" тих, хто хоче врятувати Україну... Бовдури, ви Шмарклі поясніть про провокації його з розведеннями військ, капітуляціями і провалом міжнародної політики!

Дивіться, падли, щоб вам не довелося бігти у тайожну глушину!

14.10.2019
©Андрій Якименко