Перекласти (Translate)

05 листопада 2019

НАБУДУВАЛИ ПЕРЕШКОД ДЛЯ ГЕРОЇЧНОГО ДОЛАННЯ...

НАБУДУВАЛИ ПЕРЕШКОД ДЛЯ ГЕРОЇЧНОГО ДОЛАННЯ...

Наприкінці совково-комуністичної епохи (1985-1990 роки) по всьому Союзу піднялася хвиля осуду політики КПСС (компартії Союзу) та тодішньої держвлади. Я тоді мав 20-25 років.

Пам'ятаю антипартійний (партія ж була одна - КПСС) аргумент тодішніх демократів (демократи - тодішня єдина опозиція до комуністів): ми, мовляв, в есесесері спочатку робимо собі всіляких перешкод, а потім їх долаємо успішно, тобто в розвитку своєму тупцюємо на місці. Наприклад, спланували, наробили безліч - сотні й тисячі! - комуністичних будівництв заводів, фабрик тощо, звели фундаменти і трохи стін, а далі - нема ні технологій, ні фінансів. От всю країну потім кидаємо на подолання штучної розрухи...

Щось подібне я вбачаю в діях стада баранів, які себе вважають патріотами, які весь час лементували про баррриг при владі, про розкрадання й внутрішній антинародний фронт, про здачу України Путіну. Цим стадом є свободівці, всілякі тягнибоківці, білецьківці та інше псевдонаціональне шумовиння.

До такого шумовиння належить і Андрій Денисенко, колишній народний депутат. Особисто мені знайомий Денисенко усю свою каденцію воював на фронті... проти президента Порошенка. Ну, от Порошенко - це ворожий, як казав народний депутат, фронт внутрі країни. Ми спочатку подолаємо цей фронт внутрі, ну а потім попремо всією силою на фронт Донбаський. Бо Порошенко - то є зрадник, капітулянт, крадій, барига, олігарх і взагалі цей Вальцман губить Україну.

Отак ці патріоти разом з Денисенком звели прозору і безбарвну, легку, ніби повітря, перешкоду. Тобто, перешкоду бачили лише вони, розумним людям очевидно - перешкоди ж не було насправді! А тепер цю перешкоду за президента Зелі-пісюніста, змуровану денисенками і тягнибоками, яка з'явилася нахабно, твердо, міцно і вживу, патррріоти денисенки долають героїчно...

Штаб спротиву капітуляції у Січеславі (нині це місто тимчасово називається Дніпро) з Денисенком на чолі ми, звичайно, будемо підтримувати всім своїм патріотичним чином!

Але я хочу запитати в українців денисенків, тягнибоків, інших патррріотів, які топили у лайні державника - президента Порошенка:

"Що, доперло вам, дурні хохли, хто був кращий президент?!"!!

05.11.2019
©Андрій Якименко