Перекласти (Translate)

31 травня 2015

ДУБЛЬ-ПУСТО

ДУБЛЬ-ПУСТО

«Говорячи про можливі причини звільнення голови Одеської ОДА Ігоря Палиці, екс-губернатор Дніпропетровської області [Ігор Коломойський] зазначив: "Напевно, комусь не сподобалася серія з моїм звільненням у "95-му кварталі". Потрібен був дубль-два".»
(зі статті)

Як зрозуміло зі слів хамовито-бидловатого Коломойського, як його визначає народний депутат України Сергій Лещенко, колишній голова Дніпропетровської ОДА вважає себе дубль-один.

Помиляєшся, Коломойський!
Який же ти можеш бути Один чи Перший, коли тебе на посаді вже нема? Ти ж на посаді голови ДніпроОДА ніби нуль, порожнє місце! Там тебе вже не стоїть! Хоча, погодимось: вас там колись стояло...

Тому, не дубль-перший ти, а Дубль-Пусто!

Правда в Україні: Коломойський розповів, як знімали Палицю
http://ukrnovyny.blogspot.com/2015/05/blog-post_993.html?m=1

31 травня 2015 року

БЕНЮ, СКІЛЬКИ МИ ВИННІ ЗА ТВІЙ ПАТРІЙОТИЗМ?

БЕНЮ, СКІЛЬКИ МИ ВИННІ ЗА ТВІЙ ПАТРІЙОТИЗМ?

Фейсбук, Дмитрий Соболевский, 30 травня 2015 року (коментар до допису):

<<Пусть глава Партии Гасконцев Украины озвучит сколько каждый украинец должен заплатить за его "патриотизм".>>

Примітка:
Керівництво від Укрнафти, давніше призначене Коломойським, відмовляється сплатити державі ~2 мільярди гривень дивідендів, належних Україні за законом, а також усілякими способами, у тім числі "армією" ніби "охоронців"-тітушок, перешкоджає державним органам провести аудит підприємства, бо тоді буде виявлено жахливі господарсько-кримінальні злочини і пограбування державного підприємства.

31 травня 2015 року