Перекласти (Translate)

14 квітня 2016

ДВА РОКИ ВІД ПЕРШОГО ДНЯ ВІЙНИ

ДВА РОКИ ВІД ПЕРШОГО ДНЯ ВІЙНИ

Нині, 14 квітня 2016 року, виповнилося 2 роки українсько-московської війни.

Фактично війна почалася ще 20 лютого 2014 року - від дня початку анексії Криму. Але 14 квітня 2014 року ми вперше застосували проти московських займанців вогнепальну зброю та почали їх убивати.

Сергій Пашинський, що з 5 березня по 10 червня 2014 року виконував обов'язки глави Адміністрації Президента України, нещодавно в інтерв'ю розказував, що накази відкривати вогонь віддавалися військам і раніше, але солдати й офіцери не могли здолати внутрішнього психологічного опору убивству людини, нехай і ворога... Ми вже здолали цю шкідливу засторогу "не убий!", ми убиваємо вже ворогів!

Фейсбук нагадав мені про те, що я писав 2 роки тому. Перечитуючи свої статті, я розумію, що тоді я міг інакше бачити розвиток подій, міг інакше ставитись до державних діячів, ніж нині.

Повторно публікую три свої статті за 14 квітня 2014 року.

Ми переможемо Росію!

14 квітня 2016 року

ЗАКОН НАРОДІВ

ЗАКОН НАРОДІВ

Все ж таки добре, що мою сторінку відкрито мною всім. Не пиши дурні і маячні, не коментуй проти Національної ідеології - і читай, будь ласка! Маєш запитання у з'ясуванні Віри в Націю? Питай! Я таких ніколи не блокую.

Ось, свіжа переписка. Допис "Плати данину вільному Кавказу, Путін!", 13 квітня 2016 року. Запитувальник іще не став неофітом. Він увірує пізніше. Так само, як широкі маси українців - нарешті! - вірять у свою Державу.

Я залюбки роз'яснюю цікавим Національну Віру. І цікавий, може, й навернеться, і я уточнюю й удосконалюю Ідеологію.

Цікавий думає, що я фантаст... Я ж думаю, що він ще не увірував! Йому Ідеологія впаде у душу й серце лише згодом. І за умов, коли цікавий цікавитиметься Вірою і далі.

Фейсбук-сторінка Андрія Якименка, коментарі 14 квітня 2016 року.

Андрій Якименко:
- Коли Путін здохне, то Кавказ піде у вільне плавання. За ним - решта суб'єктів росфедерації. Нам тоді не проґавити не лише повернути Крим і Східний Донбас, але й прибрати до рук Кубань, Вороніжчину, Курщину, ну, і що зможемо забрати.

Maryanichenko Dariy:
- вы фантаст

Андрій Якименко:
- Дарію, я Ідеолог. А це реальніше за фантаста. Хоча, й фантасти давали людству ідеї, вже зреалізовані, що у техніці, що у політиці. Миколу Міхновського з його "Самостійною Україною" (100 років тому) теж вважали фантастом. А тепер це наше сьогодення.

Maryanichenko Dariy:
- Андрій Якименко зачем нам кубань и прочие варварские угодья?) давайте попробуем реализоваться в своих границах для начала. вам не хватает территорий для предприятий, к примеру? приезжайте в днепр, покажу вам невероятное количество простаивающего места или же неэффективно используемого. и так в каждом городе. не рационально пытаться ухватить что-то еще, не имея развитой базы. что мы получим? кусок земли и миллионы маргиналов, стремящихся проголосовать за что нибудь извращенное, типа оппоблока? зачем нам это? у нас и самих этого с головой)

Андрій Якименко:
- Дарію, я сам живу у Дніпропетровську.
А інші землі нам потрібні. Населення, життєвий простір, все таке інше...
Але вам нині цього ще не второпати. Буває. Ваше розуміння настане пізніше.

Maryanichenko Dariy:
- Андрій Якименко такой себе украинский империализм)) ок.

Андрій Якименко:
- Нехай імперіялізм. У ньому нічого поганого нема. КОЖЕН нарід у вищій своїй стадії історичного розвитку стає імперським. Приклад? Італійці (Рим), Греки (Візантія), Німці (Св. Римська імперія і 3 Райх), Русини (Руська земля), Москалі (РФ), Американці (США), Англійці (Вел. Брит.), Турки (Оттоманська), Французи (Наполеон), Араби (Халіфат). Як бачите, це Закон народів. Я навів колишні і сучасні держави. І чому ви вважаєте, що Українці стануть вийнятком?

Додаток:
Коли я вже підготував цей допис до поширення, мені відписав нижче моєї Імперської ідеї Paul Lemberg:
- Андрій Якименко Перефразуючи Ільфа і Петрова, "пане Андрію, Ви знаєте, як я Вас поважаю"... :) Але про такі речі говорити публічно поки що протипоказано. Це тема для дуже вузького кола осіб. Хоча у планетарному масштабі Ви маєте цілковиту рацію.

З повною повагою до мого Фейсбук-друга Павла Лемберга все ж хочу заперечити: ми й так запізнюємося з ідеєю Гетьманату! Національний Гетьманат - сучасна Імперія українського народу! І він - буде! Тому, що це теж процес невідворотній, тому, що це - Закон народів!

Ну, а що мені відпишуть вороги чи ті, хто ще у це не вірить, мене мало турбує. Я ніколи не говорив народу те, що він хотів почути. Таких говорунів та обіцяльників розкидано по Радах України від столиці аж до далекого села - багацько!

Якби Ісус чи Мухаммад послухалися би свого народу, то й Християнства чи Ісламу людство досі б не пізнало!

Спочатку було слово. За Словом буде Гетьманат!

Хай живе Національний Гетьманат - сучасна Імперія українського народу!

14 квітня 2016 року

ГНИДА І ТВАРЮКА! СМЕРТЬ ПАСКУДІ!

ГНИДА І ТВАРЮКА! СМЕРТЬ ПАСКУДІ!

Страшний допис... Герой зазнав каліцтва на війні. Ноги нема. А ще страшніше - вже нема очей...

Цей Герой скалічився за нас, щоб ми жили і бачили цей світ!!

І от знайшлась одна тварюка! гнида! курва! сука! блядь!, яка кричить: Давай війну на Банкову!!

Заразо! курво! москалюко! хохло-бидло! гнидо підколодна! - ЦЕ ТИ СКАЛІЧИЛА ГЕРОЯ!!!

Ні, не Путін, не Москва, не москалі, А ТИ вийняла Героєві з орбіт його очі!!

А спитай цю сволоту: "В чому ж винна українська влада?", - відповість: "Що почала війну!"...

Уявляєте, якою гниллю наповнено серця і душі українців?! - добре, що не всіх!

ДОСИТЬ ЖЕ ВАЛИТИ НА СВОЮ ДЕРЖАВУ ГРІХИ ВОРОЖОЇ РОСІЇ!!!

ДОПИС про Героя, 14 квітня 2016 року, Дмитро Корчинський, Фейсбук:

"На минулому тижні до Києва було доставлено офіцера з розвідки бригади. На бойовому виході, вибухом "монки", поставленої московитами для оборони своїх позицій, йому відірвало ногу й сильно пошкодило обличчя.

У суботу консиліум лікарів повідомив його подрузі, що очей більше нема, нема навіть орбіт і проблема полягає в тому, як натягти шкіру на обличчя, щоб не жахалися люди коли бачитимуть. До кінця життя він залишиться сліпим калікою.

Подруга прожила з ним кілька років. В неї є дитина від іншого чоловіка. Перше, що зробила ця жінка коли почула вердикт лікарів - підійшла до нашої людини, яка координує перевезення й лікування поранених, й спитала де можна швидко знайти чиновника та священника, щоб укласти шлюб. Адже вона не полишить свого коханого ніколи.

На війні ми повсякчас стикаємося з підлістю свинством і зрадою, проте, й з чудесами відданості, віри й мужньости.

Командування бригади сильно переживає, адже офіцер відрізнявся хоробрістю й воєнними здібностями. Його любили. Але, можливо, його подруга має ще більшу мужність, ніж він. Як на мене, ця ситуація - чудо, не знаю, як для вас.

Хотів говорити за це на нинішній проповіді, але не буду. Боюся не стримаю хвилювання.

Імен не називаю, бо не спитав дозволу в цих людей."

(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1014754295256769&id=100001666240285)

КОМЕНТАР тварючої, паскудної зарази:

"П. Дмитре! Давайте разом допоможемо цим прекрасним людям! Потрібно показувати обличчя! Потрібно називати імена! Тільки так ми зможемо перемогти! Це приклад великої мужності, це приклад для інших! Це шанс на життя іншим! Але потрібно пам'ятати, що це біда наша, народна. АТО потрібно починати з Банкової.."

(Valentyna Nagorna, Київ, навчалася у Garvard, 14 квітня 2016 року, Фейсбук).

На світлинах:
Відьму, єретичку, блядь кремлядську видно за її статтями.
Смерть паскуді!

14 квітня 2016 року

ПІДБІРКА ПРО ПОРОШЕНКА, РЕФОРМИ, ОФШОРИ, ВЛАДУ

ПІДБІРКА ПРО ПОРОШЕНКА, РЕФОРМИ, ОФШОРИ, ВЛАДУ

"Прислухайтесь, як океан співає -
Народ говорить!"
("Мова", Максим Рильський, український радянський поет і письменник, квітень 1956 року).

На світлинах - підбірка дописів, коментарів, висловлювань моїх друзів та читачів, зібрана мною з Фейсбук-стрічки.

Я публікую це, отже, я з усім цим згоден.

Народ говорить!

13 квітня 2016 року