Перекласти (Translate)

27 січня 2018

ЛЮБЛЮ, КОЛИ МОСКВА ПАЛАЄ!.. (відео з майбутнього)

ЛЮБЛЮ, КОЛИ МОСКВА ПАЛАЄ!.. (відео з майбутнього)

ЛЮТЬ МОСКАЛЯ - ПОХВАЛА УКРАЇНЦЮ ))

ЛЮТЬ МОСКАЛЯ - ПОХВАЛА УКРАЇНЦЮ ))

ПРО НОВУ БРЕХНЮ ПРО БАНДЕРУ

ПРО НОВУ БРЕХНЮ ПРО БАНДЕРУ

Якщо пам'ятаєте, В'ячеслава Чорновола, керівника Руху, комуністи (читай - російська П'ята колона Москви) на виборах президента України 1 грудня 1991 року (тоді ж на референдумі підтвердили Акт Незалежности України і обрали президентом Леоніда Кравчука), так от, Чорновола звинуватили у зґвалтуванні, пам'ятаєте? То, звісно, падлюча москальська брехня, в яку ніхто з українців не повірив, крім малоросів, хохлів та іншого тупого бидла. Але свою паскудну роботу ця примітивна побрехенька таки зіграла.

Тут головне, що вороги, не маючи ніяких ідеологічних контраргументів, починають лляти бруд морального, точніше, аморального порядку.

І ось, я зайшов на російську сторінку в Ґуґлі-плюс (Google+). Довелося втрутитися і розвінчати несусвітні брехні проти Степана Бандери. Москалі не міняють репертуару століттями! Тепер у них Бандера - зґвалтований у тюрмі пасивний зек-педераст (прости, господи!..)... Звертаю увагу, що за совка (я ще пам'ятаю!) Бандера був тільки бандитом у карпатських лісах, співпрацював з німцями у Другу світову війну і ніколи не ув'язнювався німцями (стріляв же у спину Красній Армії зі схрону!)... Тобто, "зґвалтованим" Бандера "став" ось-ось недавно, якихось пару років тому, не минуло й шість десятків років по його трагічній смерті...

Москалі навіть у брехнях розкриваються за Фрейдом. З москалячих побрехеньок чітко видно їхні власні збочення і мрії. Ну, як розкриваються москальські лінощі в народній казці про Ємєлю-дурачка на самохідній печі та щуку, яка виконує усі бажання цього ледаря.

Google+, 20.01.2018, російська сторінка:

"Akms 74u:
- +Андрій Якименко
Статус пассивного педераста сопровождал украинского вождя почти всю жизнь. В 1936 году Бандеру за попытку терроризма приговорили к смертной казни, впоследствии заменив ее пожизненным заключением. По свидетельствам его сокамерников – Качманрского и Карпинца – Бандера был в тюрьме крайне не уважаемой личностью, проще говоря, заменял заключенным женщину. Под конец своей жизни Бандера подвел под свою педерастию "теоретическую базу" и даже провозгласил ее обязательной для свидомых украинцев: "...но украинская революция будет отличаться от всех прочих революций тесными мужскими связями. И я не говорю здесь о дружбе! Чтобы свергнуть с себя оккупацию москалей украинские мужчины должны познавать друг друга. Это путь к свободе, это путь к незалежности. И я верю, что однажды такой день наступит". (Степан Бандера "Украинский народ и революция" 1950 год)

Андрій Якименко:
- +Akms 74u
Акмус, читал-читал я такое уже. Ну, это когда идол (в хорошем смысле) врага совсем без изъянов, а враг его боготворит, то что нужно делать? Правильно! Применить метод НКВД, т.е. просто что-то эдакое выдумать. Но ума у кацапни нет совсем. Точно - и думают темой жопы! Что доказывается "специфичной темой" этого говновброса. Но это даже не всё. Главное, что при совке, в Союзе, тоже лепили образ "зверств бандеровцев", "Бандера служил офицером СС" и другая галиматья. Я это хорошо помню, как все украинцы. На России оно было не так актуально, ибо надо ж было у украинцев вытравить память о Бандере или исказить правду. Ну, и все эти выставки о "бандеровцах-фашистах" в музеях, в сёлах-городах, где орудовали "банды бандеровских головорезов". Я эти музеи посещал и видел. Ага, "головорез". В тех местах, где он "головорезил", ему народ памятники ещё в позднем Союзе ставил, да-да, "фашист, бандит, головорез"! Так вот, тогда (тогда!) Бандера был только "бандит и фашист" и всё. И вот, когда эта ложь о бандите уже не действует или нет возможности вновь и вновь пиздеть о бандите, то кацапня (Россия, Москва, Кремль, ГРУ, ФСБ, это всё кацапня) придумала что-то новенькое, которое появилось вот совсем недавно - года, кажется, 2 назад. Ну, придумать-то придумали, но всё по законам российского жанра - через жопу. Кацапня, конечно, в это верит. Но мы тут, в Украине, просто гомерически регочем от извращённого анального мышления русского народа! Ха-ха-ха-ха!".

27 січня 2018 року

НЕ ВИДАЛИТЕ, КУРВИ!

НЕ ВИДАЛИТЕ, КУРВИ!

27 січня 2018 року Фейсбук за скаргою поки що невідомих мені курв видалив мій допис "Новітні ветерани ВОВ", утретє опублікований у 2017 році, перша публікація була 29 січня 2014 року. Напевне, Фейсбук нагадав якійсь курві про мій допис. І курва написала скаргу... Ну, що, пограємося вкотре, курви? Знову публікую допис "Новітні ветерани ВОВ" про Корбана й Філатова. І буду так щоразу я робити. Не видалите, курви, мого допису ніколи!

Нагадую, що в Україні тоді, у січні 2014 року, був розпал Революції й Майдану. Менш ніж за місяць ми перемогли Януковича-президента. Усі вже бачили, що тодішня влада Дніпропетровська й области, що складалася з членів Партії Регіонів, скоро впаде. І от, відчувши, що народ перемагає Зека й ригів, з теплих пляжів, з ІзраЇлю повертаються втікачі Корбан і Філатов, яких давно всі знають як рейдерів і активістів жидівської общини міста на Дніпрі. І - Корбан і Філатов виривають в українського народу владу й перемогу, і стають єдиними "рятівниками України"... Це з них, та їхнього тодішнього патрона Коломойського добре нагодована долЯрами преса потім зробить єдиних "ґєроєв, спасітєлєй Днєпра і Отєчєства"...

Додаток:
Допис "Новітні ветерани ВОВ", 29 січня 2014 року (перша публікація), Андрій Якименко, Фейсбук.

"НОВІТНІ ВЕТЕРАНИ ВОВ

Мене, як дніпропетровця, "тєрзают смутниє сомнєнія" щодо української р-р-революційности жида Корбана і його бізнесового партнера російськомовного громадянина Філатова - журналіста, адвоката і навіть космонавта (як він стверджує - майбутнього).
Можу навіть повірити, що і їх "дістав" цей Янукович разом із синами і Сім'єю.
Майно, нерухомість і бізнес, надбані "різноманітними методами минулих епох" нікому не хочеться втрачати.
Але цікава виходить деталь: щойно Революція почала трохи-потрохи долати Режим, як починають (саме на позитивному переламі, до того було вичікування - хто ж переможе?) виявлятися "докази" участи в Революції, "допомоги" повстанцям і т.д.
Зверніть увагу на фразу про спроби допомогти бійцям з Грушевського.
Чому спроби? А допомогти насправді?
Щоправда, було пафосно і громогласно оголошено, що Філатов профінансує лікування у Німеччині того нещасного 18-річного хлопця, якому на вулиці Грушевського у Києві вибухом гранати відірвало кисть руки.
Добра справа. Буде. Якщо буде профінансовано насправді, без "спроб". І потім - буде опубліковано і розказано самим хлопцем-героєм. Вже після Німеччини, до речі.
Так. Усе? Більше спроб допомоги повстанцям з Грушевського не було?
Опублікуйте весь список, будь ласка.
Я можу тільки здогадуватися: закупівля і доставка касок, пляшок, дров, їжі, каністр з бензином, шин...
Дніпропетровці обізнані як з діяльністю, так і р-р-революційністю Корбана і Філатова.
Тому нас "на понти не проведеш".
Ги-ги... Диви, і вони учасники Революції?
Ні, трансляція на Пасажі 5-го каналу - добра річ. І європейський прапор - теж.
Ні, відключення електрики, напад беркуту і т.п. - погана річ. Якщо тільки саме ці дії були причиною, а не "розходження у поглядах" із Сім'єю та її місцевими ставлениками у держустановах міського та обласного рівнів. З якими, до речі, ще нещодавно - "до Революції" - водилася дружба.
Реанімація кримінальних справ - оцінка під питанням. Згоден, Режим піднімає з архівів "заморожені" кримінальні справи невгодних і "розморожує" їх. Це підло. Якщо здійснюється незаконно. А якщо законно?
Залишається зробити аналіз цих справ: коли їх закрито? в яку епоху - правди чи брехні? чи застосовувалася фіндопомога "закривальникам" справ? чи це теж були лише "спроби"? які події призвели до першого відкриття справ? і т.д.
Корбан і Філатов розуміють про що я мовлю...
Єдине, що я побачив щирого з публікації, і з чим я згоден, вони - Корбан і Філатов - повернуться. Вже після Перемоги. Нашої!
І я чомусь упевнений, що повернуться героями, переможцями, новітніми "ветеранами Великої Вітчизняної війни". І про це теж буде пафосно і громогласно ними ж опубліковано і поширено у пресі, на телебаченні, в інтернеті. Опубліковано без усяких спроб, до речі. Насправді.
Причому, повернуться героями навіть більшими, ніж нещасний хлопець без руки та справжні бійці з Грушевського.
Але це будуть "ветерани та учасники" Революції лише для лохів.
А ми ж з вами не лохи, правда ж?

©Андрій Якименко, 20.01.2014".

27 січня 2018 року

ЗАПІЗНО ПРОЗРІВ

ЗАПІЗНО ПРОЗРІВ

Народний депутат України Андрій Денисенко із Днєпра уже прозрів. Але запізно.

Колись Денисенко хизувався, що подав законопроект про перейменування Дніпропетровська у Днєпр. Так, у законопроекті у Дніпро, але хто в Днєпрє місто Дніпром називає? Ніхто! Плебс, москальська (яскравий представник - мэр Філатовъ) та жидівська (яскравий представник - фактичний мэр Корбан) общини називають місто Днєпр. Українська спільнота місто називає Січеслав. Отже, Дніпро - ніхто такого і не скаже!

І от Денисенко у себе на Фейсбуці закликає підписатися за перейменування Дніпропетровської области у Січеславську. І додає: "Бо Січеслав - це одна з історичних назв обласного центру, яка так само, як і Дніпро, могла би стати його іменем". От-от, Денисенко, Дніпропетровськ міг би стати Січеславом, та не став, і ти - тому причина!

Українець Денисенко, нарешті, прозрів. Але запізно. В мене виринає з пам'яти чомусь з недавньої історії (а історик Денисенко, що закінчив істфак університету, має знати), коли Грушевський запізно з армією дозрів. І ми втратили свою державу - УНР...

На світлині:
Зі сторінки Андрія Денисенка на Фейсбуці.

27 січня 2018 року

З МОГО ФЕЙСБУКА 27.01.2014

З МОГО ФЕЙСБУКА 27.01.2014