Перекласти (Translate)

28 травня 2018

БЕНИНА РАШОМЕТОДА

БЕНИНА РАШОМЕТОДА

Рашометодою я називаю російську пропагадонську маячню, розраховану на примітивне тупе російське, та й малоросійське бидло. Будь-яка розумна людина просто покрутить пальцем біля скроні від "пояснень" або "прогнозів" на кшталт рашометоди.

Ну, як ніби "у Боїнгу рейсу MH17 вже були мертві трупи, яких бачив на радарі іспанський диспетчер", або "данєцкій сєльскій житель відєл, как украінскій СУ лєтєл за Боінґом". Ага, донецький селянин, заглушивши комбайна, із землі задер голову угору і на висоті 10 кілометрів цей сільський "фахівець у самольотах" розгледів Боїнг та винищувач СУ з тризубами на крилах. Із серії рашометоди є "прогнози", що Україна замерзне, загниє, заглохне, помре з голоду без допомоги Росії тощо.

Отаку рашометоду нагадує бенеметода розбризкування вентилятором смердючого бенелайна на кращого за весь час Незалежности України президента Порошенка.

Народний депутат України Віталій Купрій вже не сприймається серйозно. Серйозно це кажу! Нардеп, що входить до бенекоманди Коломойського і, можливо, отримує щомісячні тугенькі конверти за крутіння ручки вентилятора, вже давно перейшов на рашометоду русскіхъ пропаГандонів.

Порошенко отримає пожитєве ув'язнення за свої злочини, Купрій?! А які злочини, дозвольте запитати? Зміцнення армії? Піднесення економіки? Збільшення міжнародного авторитету України? Безвіз з Євросоюзом? Джавеліни й НАТО? Рішучий захист Незалежности на фронті в цій українсько-російській війні? Які ти ще, нардепе, прочитав "злочинні дії" Порошенка в методичках ФСБ?

Ти не читаєш кремлівських методичок? Вірю! Але усе це означає, що методички Коломойського - твої улюблені романи!

28 травня 2018 року 

УПЕРШЕ ЗА КЕРМОМ

УПЕРШЕ ЗА КЕРМОМ*

* допис 28.05.2014, Андрій Якименко, Фейсбук

Архівне. 6 липня 2013 року.
Син Богдан (https://www.facebook.com/bogdan.yakymenko), 19 років, без водійських прав сів уперше за кермо.
ДАІ нема - хто складе протокола? :))
Арабатська стрілка. 6 липня 2013 року.
Знімав Андрій Якименко-батько.
Водій - Богдан Якименко-син.