Перекласти (Translate)

03 жовтня 2019

ЗЕЛЕКАЦАПИ РИЮТЬ...

ЗЕЛЕКАЦАПИ РИЮТЬ...

На соцмережах зактивізували свою підривну роботу зелеботи й кацапські щури. Їх навіть можна назвати зелекацапами. Бо ж мають вони однакову ненависть до всіх українських патріотів.

Ось, мені байдуже хто на мене до Сукаберга скаргу написав, зелебобіки чи кацапня. Результат однаковий - 29 вересня 2019 року Фейсбук видалив мій допис, опублікований 10 липня 2016 року! Три роки (!), курва, якась блядь гортала мою Фейсбук-стрічку і писала наклепи на мене Сукабергу!

До речі, це вже друге видалення тої статті... Ну, що, пограємось у перегони, сучі діти?! Ось, тримайте втретє ту ж мою статтю!

Додаток:
Це Фейсбук видалив 29.09.2019:

«Видалено, бо тісно*

* допис 11 серпня 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Кацапська соцмережа «МирТесен» видалила мою обліковку. Все, нема там мого профілю, моїх матеріялів.

Кажете, СБУ попереджало, щоб українці не відкривали на російських ресурсах своїх сторінок? Правильно кажете. Неодноразово читав ці попередження від СБУ. Але, по-перше, я ще до попередження мав низку профілів на соцмережах, у тім числі російських. І на всіх своїх соцмережах я повторно публікую однаковий свій матеріял (тому приблизно скрізь у мене все в повторі). По-друге, от саме мені читати російські соцресурси можна! Багатьом із пересічних українців російські сайти читати небезпечно, бо заразно. А мені читати можна: до мене не пристає кремлядський мислевірус. Я давно отримав щеплення під назвою Націоналізм!

Крім того, що, як на дивно, на російських соцмережах досі бачу повно українських громадян, яких мої статті і дописи з коментарями таки ведуть на український простір світла, я з дописів від москалів отримую картину їхнього уявлення про світ, а це дає мені ідеї для моїх статтей. Також, признаюся, що інколи я кидаю і москалям поживу. Зайду на їхній спір, вкину українську думку про подію і з насолодою дивлюся, як вибухає їхній мозок! До речі, жодного розумного, нехай навіть побудованого на російських цінностях та ідеології, спростування моїх аргументів я не зустрічав. Тупе мичання про хохлів, «ми вас всєх в пєпєл» і «дєдамі нєдорєзанних бєндєр дорєжут внукі» - та й по всьому!

Мій профіль видалено з «МірТєсєн» і це - відмінність від Фейсбука! Ми часто-густо докоряємо Фейсбукові за його блокування аж на тридцять днів за якийсь допис. Але Фейсбук не видаляє обліковок, тільки допис. Принаймні, я ще на Фейсбуці, ги. А москалі обгородилися завісою, залізною, якщо хто пам'ятає. Тому й варяться у своїх щях.

Отож, в «МірТєсєн» мене вже немає. І поки що я не горю бажанням знов там бути. Будемо вважати, що там зі мною москалям затісно, ги.

Подаю той мій коментар в обговоренні назви київського аеропорту (як відомо, переміг Мазепа), який (коментар) призвів до видалення москалями-адміністраторами моєї обліковки з соцмережі «МирТесен» та всіх матеріялів. Писав я, звісно, російською, бо сперечався ж з москалями, ги.

Публікую це все тому, що це - Ідеологія, а не просто марнування часу.

Андрій Якименко, МірТєсєн:

«Ха-ха-ха! Да-а-а уж... (с)Киса Воробьянинов.
Одна дура хочет на танке приехать. Ха-ха-ха! Ты хоть велосипед водить умеешь? На танке она едет. :))) Вон ваши буряты уже приехали на Восточный Донбасс. И уехали - в рефрижераторах под "погоду" в минус 20-ть! :)))
Главное, свинячие мозги кацапни вот так и решают НАУЧНЫЙ спор! Танками. Сначала садят в Гулаги генетиков-кибернетиков, а потом репу чухают: почему ракеты падают? Ха-ха-ха!
Другой топором машет... В 21-м веке! Что, Искандеры уже не смеются, да?
Но, главное, как я и предполагал: никакого научно-исторического аргумента! Всё такая ж песенка на тот же лад: медаль Иуды, предатели, вас вымажут в говне... :)))) Ты хоть в Интернет зайди, почитай вчерашние события в Варшаве, умок! НАТО вас вываляет в говне, ото вываляет!
«Они (мы, то есть) доскакались»? Ха! Да, мы наскакали ВАМ очень хорошо: падение рубля, доллар вверх, санкции, трактором по фруктам и сырам, стрелять нацгвардии по людям, «в-крыму-ещё-в-июле-не-сезон», удобрения под номером 200 на Восточном Донбассе (привет, вастамнету!) и т.д. ЕЩЁ ПОСКАКАТЬ?
Дураки, меняйте пластинку! Скучно же. Вот, поймите, какой же Мазепа предатель, когда он хотел отделить Украину от Московии? Напоминаю, имени Россия тогда ещё не было! Вы так и теперешнего нашего президента Порошенка предателем назовёте? Ха-ха-ха! Ну, и называйте, нам какое дело? Почему же все наши гетманы-президенты предатели? А-а-а! «Предали» Петра? Дак, это ж хорошо, что «предали»! Вообще-то мы не считаем, что Петра предали. Петр ваш - дурак, гопник, хулиган и насильник. Как же такую мразь можно предать, поймите вы наконец! Это просто Петру Мазепа хотел подсрачника дать, жаль, в 1709-м не вышло... Зато сейчас вышло! И вот по аналогии: кого предал Порошенко? Путина, что ли? Допёрло вам, наконец-то, москали? Нет никакого предательства! Просто, дали в рыло, в пьяную московскую морду «братскому» народу. Чтоб рыло своё в наш двор не совал! Ха-ха-ха!
Вот видите, как всё просто?».

На світлинах:
Мене видалено, ну й біс із ними!

10 липня 2016 року»

03.10.2019
©Андрій Якименко