Перекласти (Translate)

23 квітня 2017

"ВЫТІРАНЫ" РЕВОЛЮЦІЇ Й МАЙДАНУ

"ВЫТІРАНЫ" РЕВОЛЮЦІЇ Й МАЙДАНУ

У січні 2014 року я написав статтю у Фейсбуці " Новітні "ветерани ВОВ" " про дніпропетровських рейдерів і "бізнесменів" Корбана й Філатова. Я передбачав, ще до їх "воцарювання" в ДніпроОДА, що вони - брехуни і ніякі не майданівці. Але бидло-маса мене не підтримала. На те вона і бидло-маса...

Потім ці фейкові "ветерани і учасники Майдану" стали "спасітєлямі Днєпра і Отєчєства" - після призначення в держадміністрацію Дніпропетровської области. Так, справді, вони допомогли придушити сепаратизм. Допомогли, але не зіграли вирішальної ролі. Це була локальна акція і без українського народу й добровольців усієї України ми б знову побачили цих "ветеринарів" десь в Ізраїлі, де вони чекали ще під час Революції чия візьме. Узяла наша, тому ці "вытираны" стали - тимчасово! - на український бік.

Але природу не обманеш! Корбан був засуджений за злочин (викрадення людини - голови держкомзему Рудика) і відпущений на "лікування" до Ізраїлю (він там думає пересидіти 1,5 роки умовної тюрми). А Філатов бидло-масою був обраний міським головою Січеслава (м. Дніпро) і продовжує пиляти міський бюджет, роздаючи по 500 мільйонів гривень своїм жидівським друзям і партнерам...

Невдовзі російська П'ята колона почне у нас волати про Дєнь пабєди 9 мая. І щоразу в нас, як і в Росії, ми бачимо таких, як Корбан і Філатов, - фейкових ветеранів ВОВ. Щороку ветеранів стає більше і вони молодшають... Дивний парадокс!

Час довів, що я був правий!
Бидло-маса мовчки ремигає...
Бо їй нема чого сказати проти моїх пророчих статтей!

*****

Додаток:
Моя стаття про Корбана й Філатова, 2014 рік.

"Новітні "ветерани ВОВ"*

* допис 29 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Мене, як дніпропетровця, "тєрзают смутниє сомнєнія" щодо української р-р-революційности жида Корбана і його бізнесового партнера російськомовного громадянина Філатова - журналіста, адвоката і навіть космонавта (як він стверджує - майбутнього).
Можу навіть повірити, що і їх "дістав" цей Янукович разом із синами і Сім'єю.
Майно, нерухомість і бізнес, надбані "різноманітними методами минулих епох" нікому не хочеться втрачати.
Але цікава виходить деталь: щойно Революція почала трохи-потрохи долати Режим, як починають (саме на позитивному переламі, до того було вичікування - хто ж переможе?) виявлятися "докази" участи в Революції, "допомоги" повстанцям і т.д.
Зверніть увагу на фразу про спроби допомогти бійцям з Грушевського.
Чому спроби? А допомогти насправді?
Щоправда, було пафосно і громогласно оголошено, що Філатов профінансує лікування у Німеччині того нещасного 18-річного хлопця, якому на вулиці Грушевського у Києві вибухом гранати відірвало кисть руки.
Добра справа. Буде. Якщо буде профінансовано насправді, без "спроб". І потім - буде опубліковано і розказано самим хлопцем-героєм. Вже після Німеччини, до речі.
Так. Усе? Більше спроб допомоги повстанцям з Грушевського не було?
Опублікуйте весь список, будь ласка.
Я можу тільки здогадуватися: закупівля і доставка касок, пляшок, дров, їжі, каністр з бензином, шин...
Дніпропетровці обізнані як з діяльністю, так і р-р-революційністю Корбана і Філатова.
Тому нас "на понти не проведеш".
Ги-ги... Диви, і вони учасники Революції?
Ні, трансляція на Пасажі 5-го каналу - добра річ. І європейський прапор - теж.
Ні, відключення електрики, напад беркуту і т.п. - погана річ. Якщо тільки саме ці дії були причиною, а не "розходження у поглядах" із Сім'єю та її місцевими ставлениками у держустановах міського та обласного рівнів. З якими, до речі, ще нещодавно - "до Революції" - водилася дружба.
Реанімація кримінальних справ - оцінка під питанням. Згоден, Режим піднімає з архівів "заморожені" кримінальні справи невгодних і "розморожує" їх. Це підло. Якщо здійснюється незаконно. А якщо законно?
Залишається зробити аналіз цих справ: коли їх закрито? в яку епоху - правди чи брехні? чи застосовувалася фіндопомога "закривальникам" справ? чи це теж були лише "спроби"? які події призвели до першого відкриття справ? і т.д.
Корбан і Філатов розуміють про що я мовлю...
Єдине, що я побачив щирого з публікації, і з чим я згоден, вони - Корбан і Філатов - повернуться. Вже після Перемоги. Нашої!
І я чомусь упевнений, що повернуться героями, переможцями, новітніми "ветеранами Великої Вітчизняної війни". І про це теж буде пафосно і громогласно ними ж опубліковано і поширено у пресі, на телебаченні, в інтернеті. Опубліковано без усяких спроб, до речі. Насправді.
Причому, повернуться героями навіть більшими, ніж нещасний хлопець без руки та справжні бійці з Грушевського.
Але це будуть "ветерани та учасники" Революції лише для лохів.
А ми ж з вами не лохи, правда ж?"

*****

23 квітня 2017 року

ЗЕМЛЯ, ЯВРЄІ, АНЕКДОТ

ЗЕМЛЯ, ЯВРЄІ, АНЕКДОТ

19 квітня 2017 року відбулися збори партій Юлі Тимошенко "Батьківщина", Олега Тягнибока "Свобода" й деяких інших щодо організації референдуму про заборону продажу землі. Центральна виборча комісія була попереджена про збори заздалегідь. На законодавчому дозволі продавати сільськогосподарські угіддя наполягає МВФ.

Ідея продажу землі тупа і шкідлива, тому не має великої підтримки у народу. Не треба великого розуму, щоби передбачити, як багатії - іноземні й доморощені - з товстезними гаманцями скуплять землі, а селяни стануть кріпосними батраками.

Хто забув історію паїв? Селяни паї здали в оренду на десятки років, але отримують копійки (а хтось же і продав свій земельний пай!). І нічого вже не вдієш, бо договір давно підписано!

Чи багато ви знаєте зі свого оточення фахівців в економічній науці? Більшість народу - не економісти, щоби знати кон'юнктуру ринку, індекси зростання-падіння цін і тому подібне. Більшість людей України (та й планети у цілому) не вміють передбачати далеко наперед глибинні наслідки своїх стратегічно-важливих "економічних дій". Цією стратегією "Не зашкодь народові!" мусить опікуватися Держава!

Я ще пам'ятаю 1990-ті, коли дехто з моїх недалеких та обмежених знайомих, витягаючи з кишені 10 штук по 100 доларів, хизувався: свою квартиру, що є "зайва" (мамину-татову, подружнину, або спадок від бабусі-дідуся) продали за 1000 доларів... Так, тоді Україна лише починала наводнюватися американською валютою і ринок ще не знав ціни на нерухомість, а долЯри із кишені - то була ще дивина! А тепер та 2-кімнатка коштує у Січеславі (м. Дніпро) щонайменше 30 тисяч доларів, і це не в центрі, а на околиці!

Чи давно люди продавали свої майнові сертифікати на всенародні заводи-фабрики за ціною ковбаси-буханки-хліба-випивку-на-раз? Особисто бачив на Центральному ринку "Озерка" у тодішньому - на початку-середину 1990-х - Дніпропетровську, як  стояла черга до віконечка, де скупалися сертифікати. Навіщо продавали? Скрутний був час, я згоден. Але більшість мали ці сертифікати за незрозумілі папірці! І якщо за нього дадуть гроші (пересічний громадянин не знав і не здогадувався, що у десятки тисяч разів менші за справжню ціну!), то чому б не позбутися цього "зайвого і непотрібного" папірця?

Тому нам слід бути категорично проти вільного ринку землі в Україні!

Земля належить усьому народові і її можна здавати тільки в оренду! Інакше десь за 50 років ми озирнемося і побачимо, як
"на Січі мудрий німець
Картопельку садить,
А ви її купуєте"
(Тарас Шевченко, "І мертвим, і живим, і ненародженим...", 14 декабря 1845, Вьюнища), -
і ступити на своє в Україні більш ніде не можна буде!...

Ось чому "Батьківщина" і "Свобода" готують референдум. І ми повинні підтримати цю дію!

На цих зборах з референдуму розказали анекдот. Простий, короткий анекдот. "Якби спорт давав здоров'я, то на кожному би турніку висіло б по п'ять євреїв" (https://youtu.be/k9f61qHw7TM). Смішно? Смішно! Всі сміялися у залі. І Тимошенко з Тягнибоком - теж! Подібних анекдотів, але "про хохлів", Зеленський зі своїм 95-м Кварталом набалакав на багатотомник!

Але ж який почався сморід за "антисемітизм"! "Бєдных яврєів абіжають!"... Схаменіться, ідіоти!! Скоро через цих жидів ми почнемо вбивати одне одного! Давно вас посилали у ГУЛАГи на лісоповал за нешкідливий анекдот про Сталіна?!

Ну, і знов скажу за землю:
"Учітеся, брати мої,
Думайте, читайте,
І чужому научайтесь,
І свого не цурайтесь!"
(Тарас Шевченко, "І мертвим, і живим, і ненародженим...", 14 декабря 1845, Вьюнища).

Навчаймося на помилках арабів Палестини! Чому нині війна на Близькому Сході? Так, ООН дозволила створити Ізраїль у 1947 році на палестинських землях. Але ж ніхто не зобов'язував арабів продавати свою країну клаптиками і ділянками землі! Араби здуру почали таку "торгівлю"... І жиди за ті ж американські долари скупили у дурних і бідних палестинців їхні землі, а тепер їх виганяють геть! За кілька десятків років палестинці втратили свою вітчизну!..

Ну, от нехай тоді мій телепень-знайомий спробує "відбити" у судах ще 29 тисяч доларів за давно продану ним, бовдуром, свою квартиру! Подібне палестинцям мовлять і жиди!

Не сумніваюся, що ця диверсія із продажу землі під соусом "хто проти - той антисеміт!" - це антиукраїнська дія, що призведе до бійні в Україні у майбутньому!!

Не хочу, щоб мої онуки воювали знов за Україну через те, що хохло-дУрні - їх діди - були ошукані шахрайським кодлом!!!

23 квітня 2017 року

ЗАДРИПАНА ЄВРОПА ДОСІ СМЕРДИТЬ

ЗАДРИПАНА ЄВРОПА ДОСІ СМЕРДИТЬ

Кандидат у президенти Франції від Республіканської партії Франсуа Фійон в інтерв'ю газеті Le Figaro дозволив собі антиукраїнські висловлювання:

- сказав, що "Росія ніколи не залишить анексованого Криму"
- сказав, що "Крим історично, культурно та лінгвістично є російською територією"
- сказав, що "марно стояти на своєму, говорячи Росії залишити Крим, адже цього ніколи не станеться"
- сказав, що у питанні скасування санкцій проти Росії "потрібно поважати два фундаментальні і суперечливі принципи: повагу до кордонів і міжнародного права, але також і право народу на самовизначення"
- сказав, що "єдиний спосіб вийти з цієї кризи - це зорганізувати в майбутньому конференцію під керівництвом ООН, яка дозволить знайти рішення".

Тепер вам зрозуміло, Українці, що Франція, яка за Будапештським Меморандумом-1994 (про без'ядерний статус України) є гарантом незалежности й територіяльної цілісности України (після Меморандуму згодом до підписантів приєдналися Китай і Франція), підло, подібно до Росії, начхала на міжнародні угоди і зрадила нас?

Хто нині балотується у президенти Франції? Четверо кандидатів, серед них Марін Ле Пен і Франсуа Фійон. Проросійська позиція Ле Пен, її поїздки до Москви до Путіна, фінансування її виборчої кампанії Кремлем відомі всім.

Тепер "альтернатива" Лепенки - цей Фійонка...

Запам'ятайте, Українці, ми потрібні тільки нам! Нас ніхто у світі не захистить, крім нас самих, крім нашої Армії!

Тому гуртуймося навколо Державної влади України! Нинішня помайданна влада вже довела, що Росія її не підкупить, нинішня влада не прогнулася під Росію, нинішня влада воює з Росією!

І - готуймося до Великої війни! Велика війна - буде! І краще буде, коли ми на початок Великої війни станемо дужими і без "гарантів"-боягузів-брехунів!

*****

Я вже писав про зрадництво смердючої Європи. Тепер ми знову бачимо, що задрипана Європа досі смердить!

Додаток:
Стаття 2014 року.

"Еспресо.tv", 06 липня 2014 року, Андрій Якименко

"Задрипана Європа: До річниці спалення Гуса

Тлумачний словник української мови пояснює слово "задрипаний" у прямому значенні як забруднений (наприклад, через довге ходіння калюжами чи грузькою дорогою), а у переносному значенні як нічого не вартий, нікчемний.

Не встигли висохнути чорнила на підписаній Європою з Україною угоді, як на догоду нахабній Росії провідні країни ЄС - Німеччина і Франція - розпочали шалений тиск на президента Порошенка з метою припинити наступ АТО на сепаратистів українського Сходу.

Нині виповнюється 599 років, коли 6 липня 1415 року німцями Середньовічної Європи (Священна Римська Імперія) за рішенням Констанцького собору було спалено живцем на вогнищі видатного чеха, борця за незалежну Чеську державу, чеського національного (на той час - релігійного) діяча, мислителя, філософа і протестантського реформатора Яна Гуса.

Це про нього писав наш Кобзар:

"Привітай же в своїй славі
І мою убогу
Лепту-думу немудрую
Про чеха святого,
Великого мученика,
Про славного Гуса!
Прийми, отче.
А я тихо
Богу помолюся."
(Тарас Шевченко, "Єретик", 22 листопада 1845 р., Переяслав).

Як майже 600 років тому Європа чинила спротив національному відродженню чехів, так і нині, попри гарні декларації, Європа, з власної недоумкуватости, через підкуп чи залякування Москви, або з інших міркувань чинить фактичний спротив державному відродженню і національному піднесенню українців.

Переконаний, що президент Порошенко не повинен слухатись нікчемних повчань німців і французів.
Антитерористичну операцію проти сепаратистів - а фактично війну з Росією! - повинно бути завершено безумовною перемогою України, не озираючись на погрози скрюченим старечим пальчиком задрипаної Європи!"

http://espreso.tv/blogs/2014/07/06/zadrypana_yevropa_do_richnyci_spalennya_husa

*****

23 квітня 2017 року

ЗАДРИПАНА ЄВРОПА: До річниці спалення Гуса

ЗАДРИПАНА ЄВРОПА: До річниці спалення Гуса *

* "Еспресо.tv", 06 липня 2014 року, Андрій Якименко

Тлумачний словник української мови пояснює слово "задрипаний" у прямому значенні як забруднений (наприклад, через довге ходіння калюжами чи грузькою дорогою), а у переносному значенні як нічого не вартий, нікчемний.
 
Не встигли висохнути чорнила на підписаній Європою з Україною угоді, як на догоду нахабній Росії провідні країни ЄС - Німеччина і Франція - розпочали шалений тиск на президента Порошенка з метою припинити наступ АТО на сепаратистів українського Сходу.
 
Нині виповнюється 599 років, коли 6 липня 1415 року німцями Середньовічної Європи (Священна Римська Імперія) за рішенням Констанцького собору було спалено живцем на вогнищі видатного чеха, борця за незалежну Чеську державу, чеського національного (на той час - релігійного) діяча, мислителя, філософа і протестантського реформатора Яна Гуса.
 
Це про нього писав наш Кобзар:
 
"Привітай же в своїй славі
І мою убогу
Лепту-думу немудрую
Про чеха святого,
Великого мученика,
Про славного Гуса!
Прийми, отче.
А я тихо
Богу помолюся."
(Тарас Шевченко, "Єретик", 22 листопада 1845 р., Переяслав).
 
Як майже 600 років тому Європа чинила спротив національному відродженню чехів, так і нині, попри гарні декларації, Європа, з власної недоумкуватости, через підкуп чи залякування Москви, або з інших міркувань чинить фактичний спротив державному відродженню і національному піднесенню українців.
 
Переконаний, що президент Порошенко не повинен слухатись нікчемних повчань німців і французів.
Антитерористичну операцію проти сепаратистів - а фактично війну з Росією! - повинно бути завершено безумовною перемогою України, не озираючись на погрози скрюченим старечим пальчиком задрипаної Європи!

http://espreso.tv/blogs/2014/07/06/zadrypana_yevropa_do_richnyci_spalennya_husa

НЕ СЕПАРАТИЗМ, А БАНДИТИЗМ. 2014 рік

НЕ СЕПАРАТИЗМ, А БАНДИТИЗМ. 2014 рік