Перекласти (Translate)

23 квітня 2017

ЗАДРИПАНА ЄВРОПА ДОСІ СМЕРДИТЬ

ЗАДРИПАНА ЄВРОПА ДОСІ СМЕРДИТЬ

Кандидат у президенти Франції від Республіканської партії Франсуа Фійон в інтерв'ю газеті Le Figaro дозволив собі антиукраїнські висловлювання:

- сказав, що "Росія ніколи не залишить анексованого Криму"
- сказав, що "Крим історично, культурно та лінгвістично є російською територією"
- сказав, що "марно стояти на своєму, говорячи Росії залишити Крим, адже цього ніколи не станеться"
- сказав, що у питанні скасування санкцій проти Росії "потрібно поважати два фундаментальні і суперечливі принципи: повагу до кордонів і міжнародного права, але також і право народу на самовизначення"
- сказав, що "єдиний спосіб вийти з цієї кризи - це зорганізувати в майбутньому конференцію під керівництвом ООН, яка дозволить знайти рішення".

Тепер вам зрозуміло, Українці, що Франція, яка за Будапештським Меморандумом-1994 (про без'ядерний статус України) є гарантом незалежности й територіяльної цілісности України (після Меморандуму згодом до підписантів приєдналися Китай і Франція), підло, подібно до Росії, начхала на міжнародні угоди і зрадила нас?

Хто нині балотується у президенти Франції? Четверо кандидатів, серед них Марін Ле Пен і Франсуа Фійон. Проросійська позиція Ле Пен, її поїздки до Москви до Путіна, фінансування її виборчої кампанії Кремлем відомі всім.

Тепер "альтернатива" Лепенки - цей Фійонка...

Запам'ятайте, Українці, ми потрібні тільки нам! Нас ніхто у світі не захистить, крім нас самих, крім нашої Армії!

Тому гуртуймося навколо Державної влади України! Нинішня помайданна влада вже довела, що Росія її не підкупить, нинішня влада не прогнулася під Росію, нинішня влада воює з Росією!

І - готуймося до Великої війни! Велика війна - буде! І краще буде, коли ми на початок Великої війни станемо дужими і без "гарантів"-боягузів-брехунів!

*****

Я вже писав про зрадництво смердючої Європи. Тепер ми знову бачимо, що задрипана Європа досі смердить!

Додаток:
Стаття 2014 року.

"Еспресо.tv", 06 липня 2014 року, Андрій Якименко

"Задрипана Європа: До річниці спалення Гуса

Тлумачний словник української мови пояснює слово "задрипаний" у прямому значенні як забруднений (наприклад, через довге ходіння калюжами чи грузькою дорогою), а у переносному значенні як нічого не вартий, нікчемний.

Не встигли висохнути чорнила на підписаній Європою з Україною угоді, як на догоду нахабній Росії провідні країни ЄС - Німеччина і Франція - розпочали шалений тиск на президента Порошенка з метою припинити наступ АТО на сепаратистів українського Сходу.

Нині виповнюється 599 років, коли 6 липня 1415 року німцями Середньовічної Європи (Священна Римська Імперія) за рішенням Констанцького собору було спалено живцем на вогнищі видатного чеха, борця за незалежну Чеську державу, чеського національного (на той час - релігійного) діяча, мислителя, філософа і протестантського реформатора Яна Гуса.

Це про нього писав наш Кобзар:

"Привітай же в своїй славі
І мою убогу
Лепту-думу немудрую
Про чеха святого,
Великого мученика,
Про славного Гуса!
Прийми, отче.
А я тихо
Богу помолюся."
(Тарас Шевченко, "Єретик", 22 листопада 1845 р., Переяслав).

Як майже 600 років тому Європа чинила спротив національному відродженню чехів, так і нині, попри гарні декларації, Європа, з власної недоумкуватости, через підкуп чи залякування Москви, або з інших міркувань чинить фактичний спротив державному відродженню і національному піднесенню українців.

Переконаний, що президент Порошенко не повинен слухатись нікчемних повчань німців і французів.
Антитерористичну операцію проти сепаратистів - а фактично війну з Росією! - повинно бути завершено безумовною перемогою України, не озираючись на погрози скрюченим старечим пальчиком задрипаної Європи!"

http://espreso.tv/blogs/2014/07/06/zadrypana_yevropa_do_richnyci_spalennya_husa

*****

23 квітня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: