Перекласти (Translate)

23 квітня 2017

ЗЕМЛЯ, ЯВРЄІ, АНЕКДОТ

ЗЕМЛЯ, ЯВРЄІ, АНЕКДОТ

19 квітня 2017 року відбулися збори партій Юлі Тимошенко "Батьківщина", Олега Тягнибока "Свобода" й деяких інших щодо організації референдуму про заборону продажу землі. Центральна виборча комісія була попереджена про збори заздалегідь. На законодавчому дозволі продавати сільськогосподарські угіддя наполягає МВФ.

Ідея продажу землі тупа і шкідлива, тому не має великої підтримки у народу. Не треба великого розуму, щоби передбачити, як багатії - іноземні й доморощені - з товстезними гаманцями скуплять землі, а селяни стануть кріпосними батраками.

Хто забув історію паїв? Селяни паї здали в оренду на десятки років, але отримують копійки (а хтось же і продав свій земельний пай!). І нічого вже не вдієш, бо договір давно підписано!

Чи багато ви знаєте зі свого оточення фахівців в економічній науці? Більшість народу - не економісти, щоби знати кон'юнктуру ринку, індекси зростання-падіння цін і тому подібне. Більшість людей України (та й планети у цілому) не вміють передбачати далеко наперед глибинні наслідки своїх стратегічно-важливих "економічних дій". Цією стратегією "Не зашкодь народові!" мусить опікуватися Держава!

Я ще пам'ятаю 1990-ті, коли дехто з моїх недалеких та обмежених знайомих, витягаючи з кишені 10 штук по 100 доларів, хизувався: свою квартиру, що є "зайва" (мамину-татову, подружнину, або спадок від бабусі-дідуся) продали за 1000 доларів... Так, тоді Україна лише починала наводнюватися американською валютою і ринок ще не знав ціни на нерухомість, а долЯри із кишені - то була ще дивина! А тепер та 2-кімнатка коштує у Січеславі (м. Дніпро) щонайменше 30 тисяч доларів, і це не в центрі, а на околиці!

Чи давно люди продавали свої майнові сертифікати на всенародні заводи-фабрики за ціною ковбаси-буханки-хліба-випивку-на-раз? Особисто бачив на Центральному ринку "Озерка" у тодішньому - на початку-середину 1990-х - Дніпропетровську, як  стояла черга до віконечка, де скупалися сертифікати. Навіщо продавали? Скрутний був час, я згоден. Але більшість мали ці сертифікати за незрозумілі папірці! І якщо за нього дадуть гроші (пересічний громадянин не знав і не здогадувався, що у десятки тисяч разів менші за справжню ціну!), то чому б не позбутися цього "зайвого і непотрібного" папірця?

Тому нам слід бути категорично проти вільного ринку землі в Україні!

Земля належить усьому народові і її можна здавати тільки в оренду! Інакше десь за 50 років ми озирнемося і побачимо, як
"на Січі мудрий німець
Картопельку садить,
А ви її купуєте"
(Тарас Шевченко, "І мертвим, і живим, і ненародженим...", 14 декабря 1845, Вьюнища), -
і ступити на своє в Україні більш ніде не можна буде!...

Ось чому "Батьківщина" і "Свобода" готують референдум. І ми повинні підтримати цю дію!

На цих зборах з референдуму розказали анекдот. Простий, короткий анекдот. "Якби спорт давав здоров'я, то на кожному би турніку висіло б по п'ять євреїв" (https://youtu.be/k9f61qHw7TM). Смішно? Смішно! Всі сміялися у залі. І Тимошенко з Тягнибоком - теж! Подібних анекдотів, але "про хохлів", Зеленський зі своїм 95-м Кварталом набалакав на багатотомник!

Але ж який почався сморід за "антисемітизм"! "Бєдных яврєів абіжають!"... Схаменіться, ідіоти!! Скоро через цих жидів ми почнемо вбивати одне одного! Давно вас посилали у ГУЛАГи на лісоповал за нешкідливий анекдот про Сталіна?!

Ну, і знов скажу за землю:
"Учітеся, брати мої,
Думайте, читайте,
І чужому научайтесь,
І свого не цурайтесь!"
(Тарас Шевченко, "І мертвим, і живим, і ненародженим...", 14 декабря 1845, Вьюнища).

Навчаймося на помилках арабів Палестини! Чому нині війна на Близькому Сході? Так, ООН дозволила створити Ізраїль у 1947 році на палестинських землях. Але ж ніхто не зобов'язував арабів продавати свою країну клаптиками і ділянками землі! Араби здуру почали таку "торгівлю"... І жиди за ті ж американські долари скупили у дурних і бідних палестинців їхні землі, а тепер їх виганяють геть! За кілька десятків років палестинці втратили свою вітчизну!..

Ну, от нехай тоді мій телепень-знайомий спробує "відбити" у судах ще 29 тисяч доларів за давно продану ним, бовдуром, свою квартиру! Подібне палестинцям мовлять і жиди!

Не сумніваюся, що ця диверсія із продажу землі під соусом "хто проти - той антисеміт!" - це антиукраїнська дія, що призведе до бійні в Україні у майбутньому!!

Не хочу, щоб мої онуки воювали знов за Україну через те, що хохло-дУрні - їх діди - були ошукані шахрайським кодлом!!!

23 квітня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: