Перекласти (Translate)

29 жовтня 2020

БЛАКИТНИЙ ГЕЛОВІН

БЛАКИТНИЙ ГЕЛОВІН

Блакитний Місяць: 31 жовтня 2020.

У суботу 31 жовтня 2020 року о 05:49 годині ранку мешканці Землі зможуть спостерігати Блакитний Місяць - другу за календарний місяць повню.

Звичайно повню ми бачимо на небі лише раз на календарний "сонячний" місяць (раз на 29,5 днів "місячного" місяця), коли:

"Ніч яка місячна, ясная, зоряна,
Видно, хоч го́лки збирай!
Вийди, коханая, працею зморена,
Хоч на хвилиноньку в гай!", - українська народна пісня.

Блакитний Місяць періодично повторюється приблизно раз на 2,4 року.

У 2020 році Блакитний Місяць збігається з Геловіном - святом відьом, відьмаків, упирів та іншої нечисти.

Свят-свят-свят!
:)

29.10.2020
©Андрій Якименко

ЗАМОВ ЮВІЛЕЙНУ МЕДАЛЮ!

ЗАМОВ ЮВІЛЕЙНУ МЕДАЛЮ!

На цьому сайті www.nezalezhnist30.com.ua я замовив цю ювілейну медалю до 30-річчя Незалежности - 24.08.2021.
Вартість медалі 0 грн., але пакування й пересилання 99 грн. Оплата при отриманні на відділенні Укрпошти, мусите надати свої ПІБ, адресу, телефон, е-пошту.
Тобто, насправді медаля до 30-річчя Незалежности обійдеться у 99 грн.
Пропоную вам замовити собі медалю до ювілею Незалежности!
Слід розуміти, що це не медаля від Нацбанку України. Але для зміцнення Віри українського патріота річ добра! Ну, ми ж вішаємо на лобове скло автівки український прапор? А в мене в автівці їх аж три прапорці: синьо-жовтий, червоно-чорний і європейський.
Тому, хто хоче мати артефакт до 30-річчя Незалежности - замовте цю медалю!
Слава Україні!

29.10.2020
©Андрій Якименко

ЩО ПОКАЗАВ НАМ БАБЧЕНКО

ЩО ПОКАЗАВ НАМ БАБЧЕНКО

Що показав нам Бабченко? Я маю на увазі чудову професійну гру між СБУ та ФСБ - фаховість українських спецслужб і провал москальських рукосраких різників. Я прочитав безліч статтей і аргументів на цю тему, з різних таборів. Ну, близька мені тема спецслужб, дуже близька. На рівні політпропаганди та ідеології. Моє це, не приховую, панове!

Так от:

1. Москва (Путін, Кремль, ФСБ і т.д. - це все Москва) наказала вбити Аркадія Бабченка, опозиційного до нинішньої російської влади журналіста і який уже мешкав у Києві. Мотивація: дестабілізація України та приниження професійности СБУ.

2. СБУ через свого агента таємно викрила цю змову проти Бабченка, зіграла свою партію, заарештувала ФСБ-агента, посадила російську ФСБ у болотно-смердючу калюжу. Прокол російських спецслужб став очевидним для усього світу. Спецслужби всіх держав регочуть над Росією.

3. "Убивство" Бабченка та обговорення "убивства" в інтернеті відбувалося на моїх очах! Я читав перші повідомлення Геращенка, нардепа і радника міністра МВС (який згодом признався, що вірив у справжнє вбивство), бачив хвилю спогадів про Бабченка і зливу сумно-вдячних некрологів. І це тривало півдоби (до брифінгу СБУ). Російський Запорєбрік бризкав слиною про те, що "краще нехай журналістів утискають у Росії, аніж убивають в Україні" (©пропаГандонка Маргаріта Сімоньян, Росія, РІА Новості).

4. Коли Грицак (голова СБУ) на брифінгу сказав, що журналіст живий і  вийшов Бабченко, я одразу звернув увагу на відсутність будь-яких пояснень... російської сторони. Ні ФСБ, ні русоЗМІ, ні троле-боти, ні прості російські громадяни нічого не писали на цю тему аж добу! У них був шок! Шок від провалу ФСБ Росії! Навіть на навмисні провокативно-визивні коментарі (мовляв, ну, й телепні ці ФСБівці!) російська сторона мовчала! Ги.

5. Минає десь доба, Москва оговталася. Підкуплені західні видання, російські троле-боти, москалі в коментарях почали писати про... провал, про цирк, про показуху СБУ (??)!.. Москалі, сидячи в калюжі, верещали: "Та не хотіли ми убити, що за цирк влаштовує ця СБУ?!", ги-ги.

6. Путін в інтерв'ю австрійському тележурналістові (вже тижнів зо два як минуло після "вбивства") Армінові Вольфові теж висміяв українські спецслужби, кажучи про "цирк" і про те, що над СБУ глузують західні видання (ага, куплені Росією статті і куплені автори за гроші Газпрому), а "ФСБ нікого не вбиває, тим більше журналістів", ги.

Висновок, уже вчергове, маємо який?

1. Провал ФСБ.

2. Чудова робота СБУ.

3. Москва, проваливши справу, завжди каже, що не дуже-то й хотілося. Ги, незворушна пика при поганій грі.

4. В усьому світі видно провал ФСБ, але російський громадянин просто вірить (в і р и т ь !!) у те, що провалилася СБУ!! Бо СБУ, мовляв, "хотіла підставити ФСБ" (гм, у чому підставити?), створивши "цирк" з убивством, якого ФСБ "і не планувала навіть". Але убивства не було (ага, завдяки професійним діям СБУ!), тому "ФСБ чиста", а над "цирком СБУ", мовляв, регоче увесь світ!..

Повторюю: ви не шукайте логіки в таких поясненнях, нема її! Тут головне, що росіяни вірять в маячню своєї влади! Вони щиро - щиро! - надривають животи: "яка ж ця СБУ дурна!"!! І мені не вдалося переконати жодного москальського співбесідника, вказуючи на логічні проколи й нестиковки у москво-поясненнях про "вбивство" Бабченка!..

Тому Аркадій Бабченко нам показав - учергове! - що з москалями в нас нема нічого спільного! То - зомбі, свині, москво-стадо ідіотів! Їм москво-влада скаже: "Їж лайно, бо це корисно!" - і вони накинуться то жерти, аж причмокуючи! І скажуть, що то дуже смачно!

Цих зомбі годі навернути у цивілізацію! Всіх москалів потрібно просто вбити! Здійснити, за визначенням ООН, масовий геноцид російського (москальського) народу! Щоб решта світу зажила спокійно і щасливо.

Я не жартую!

Все.

20.06.2018

©Андрій Якименко