Перекласти (Translate)

22 травня 2019

МОСЮ, ВИ МЕНЕ ДРАТУЄТЕ!

МОСЮ, ВИ МЕНЕ ДРАТУЄТЕ!

"Муся, вы меня озлобляете! Я человек, измученный нарзаном!" (монтёр Мечников, к/ф "12 стульев", російською).

Народний депутат України Ігор Мосійчук (партія і фракція РПЛ -Радикальної Партії Ляшка) у себе на Фейсбуці розпачливо заверещав про референдум, анонсований коломойським президентом України Зелешмарклею (Ігор Мосійчук, 22.05.2019, Facebook). Мовляв, якщо так піде далі, то "ми всє, как одін" (©Компартія СССР) прийдемо до адміністрації президента і не допустимо поступок агресорові і прочая!..

Замовкни, Мосю! Ти мене дратуєш! Я - людина, змучена смердючим Ради Калом, цим твоїм вождем Ляшком!

Я ще пам'ятаю твої з Ради Калом вигуки біля трибуни, коли ти з Юльчиною бандою оточив її, трибуну, і горланив на всю залу "Ви-бо-ри! Ви-бо-ри!!". Пам'ятаєш, коли президент Порошенко подав на затвердження указ про піврічний військовий стан у зв'язку з Азовською агресією проти наших моряків? Тобі із Ради Калом так потрібні були вибори?! Ну, ти отримав їх! Як тобі і написали: тепер їжте, очі, хоч і повилазьте!

Ну, вже маєш вибори?! Ну, відклалися б вони на літо або далі. Ти би здох із Ради Калом?! І Порошенко змушений був зменшити військовий стан до двох місяців... Щоб всяке падло, що горлянку рвало на трибуні, у Фейсбучиках для домогосподарки відписало: "Та я ж за те ж! За сильну Україну! І щоб ми не пішли на жодні ворогові поступки!" (©Мосійчук).

А Порошенко робив поступки Росії в цій війні?! Хто завгодно, лиш не Порошенко?! Чого в сраку язика засунув, радикала ти шматок?!

...Народе, знаєш, я не здивуюся, коли Національна революція змете зеленську владу КалоМоя (чорт, і тут знову кал смердючий!), то ляшків з мосійчуками теж повісять на Хрещатику із бо́гданами і зеленськими в рядок!

22.05.2019