Перекласти (Translate)

06 листопада 2023

ВІДПОВІДЬ ДУБИНЯНСЬКОМУ

ВІДПОВІДЬ ДУБИНЯНСЬКОМУ

Син Богдан (29 років віку) кинув мені (58 років віку) у telegram-чат статтю журналіста Дубинянського з (не)"Української правди". Після смерти засновника УП Ґонґадзе це видання окупували ду́рні, хохли, москалі, колаборанти, сепари та інша наволоч. Тому УП вже не є ґонґадзівським українським ресурсом...

Дубинянський, з посиланням на історію Алжиру-держави, коли алжирські терористи вчиняли звірячі злочини проти навіть цивільних, і проти навіть своїх же "ДНР"-арабів, але добилися таки Алжирської держави, доходить висновку (причому, цілком правдивого висновку!), що "Ми можемо скільки завгодно міркувати про те, що історія - на боці цивілізації, свободи чи демократії. Але насправді історія на боці переможця - хоч би хто ним був".

Трохи згадавши терористів-хамасівців (до речі, чому саме хамасівців, а не палестинців? що за пропагандонська дурня, запроваджена в наших і західних ЗМІ?! що за підміна понять?! чому палестинців обов'язково називати хамасівцями-терористами, хоча на Палестині триває народно-визвольна війна арабів-палестинців за свою державу!! ну, виб'ють хамасівців - щось зміниться? війна палестинців триватиме й надалі, палестинці створять іншу партію!!), так от, згадавши у статті напад палестинців 7 жовтня 2023 року на територію Ізраїля та розстріл цивільних осіб у фестивальному таборі, згадавши патріотів-терористів Алжиру, Дубинянський виводить статтю й читачів до висновку: так, ізраїльтяни теж учиняють звірства проти палестинців (яких Дубинянський уперто називає хамасівцями), але ж це є відповідь на хамасівські звірства, тому в майбутньому, як Ізраїль переможе, ніхто ізраїльських звірств і не згадає!

Я прокоментував синові статтю Дубинянського. Це вийшло як відповідь самому Дубинянському.

Андрій Якименко, telegram-чат, 06.11.2023:
«Не здивуюся, що Дубинянський є жидом. Ну, як Коломойський чи Звягільський. Коломойського я розвінчував, ще коли масове хохло-бидло пророчило його у президенти України у 2014 році. Тепер усім очі розкрито, га, бидло?! Звягільський був багато скликань нардепом України, також і громадянином Ізраїля - всупереч законодавству, власником донбаських шахт, визискував шахтарів, нацьковував їх на український уряд, мовляв, Україна обмежує зарплатню шахтарям, а потім з мільярдними накраденими грошима втік до Ізраїля! Уже здох, падлюка.
Стаття є тенденційною, автор відверто стоїть на жидівсько-ізраїльському боці. Мовляв, жорстокість Ізраїля потрібна, щоби перемогти, а переможців не судять, майбутні історики не згадають жидівських звірств, а славитимуть перемогу Ізраїля. Так, так буде, якщо Ізраїль переможе. Якщо. Але перемоги Ізраїля не буде! Там, на Палестині, йтиме вічна війна, тому що там плямка лайна (Ізраїль) - посеред арабсько-ісламського моря! Рано чи пізно Ізраїль буде задушено, а жидів знов розпорошено по світах. Тут головне, щоб до нас вони не поперли. Наша влада й народне бидло вже майже всю Умань віддали жидам (хасидам), там центр уже викуплено, там вивіски на івриті, там б'ють і убивають українців! Ну, так само жиди-ізраїльтяни вчиняють у Палестині з арабами-палестинцями.
Автор статті не тямить, що араби  с в о ю  жорстокість проти жидів не вважають злочином! Як і бійці УПА з криївок не вважали злочином убивати цивільну (вчителі, голови рад тощо) і військову владу на території України. Бо вони - упівці-українці та хамасівці-палестинці - боролися за свої Держави!
І тому, за правилом Дубинянського в статті, при перемозі Палестини звірства палестинців ніхто не згадає, палестинців вважатимуть героями, та проклинатимуть жидівський нацизм і фашизм-юдаїзм ізраїльтян.
На жаль, Захід учинив непростиму навіть не помилку, а непростимий злочин, надавши жидам землю під Ізраїль у Палестині. Там жидів було 10% тоді. Тепер 90%, бо арабів виганяють і убивають, як то зараз іде у Смузі Гази. Думаю, Газу та прилеглий район приєднають до Ізраїля. І Захід буде це вітати, тупо не розуміючи, що наших дітей-онуків він, Захід, кидає у майбутні війни з ісламо-арабським світом!..
Он Австралія який континент! Там і пустеля є, розміром у 1000 чи 10000 разів більша за Ізраїль. Ото там нехай, як у палестинській пустелі, набудують собі кібуців, огородити колючим дротом жидам "кордони", нехай там будують свій Ізраїль!!
Не жартую».

06.11.2023
©Андрій Якименко