Перекласти (Translate)

28 січня 2024

БИДЛО-МАМОЧКИ

БИДЛО-МАМОЧКИ

Спочатку ці верескливі матусі голосують "Аби-не-Порошенко", тобто за закриття ракетних програм і розмінування Чонгару та шашлики перед гарячою війною, читай: за те, щоб їхніх улюблених синочків кинути Героями (Героями, не глузую, наші воїни - Герої!) слабкоозброєних на російську армію й на захист Української Держави.

А потім ці верескливі матусі вимагають негайної демобілізації, не тямлячи, що перед тим потрібна додаткова масова мобілізація.

Якщо, послухайте, бидло-мамочки, ваші вимоги демобілізації ми задовільнимо, то ваших синочків, вас не питаючись, Москва кине штурмовим м'ясом на Варшаву і Берлін!

А вас, кіз драних, канчуками росгвардія й кадирівці в столипінських вагонах завезуть аж за Урал! Щоб не смерділи "хохляцкой дємократієй"!

Ага, перед посадкою в вагон вас, можливо, ще й зґвалтують. І, можливо, додатково до звичайного насильства, - вас зґвалтують тими ж канчуками!

Вівці драні, геть з Майдану!!

Додатки:
1. Бидло-мамочки на Майдані, Київ.
2. В окупованій Феодосії, в Криму, синочків бидло-мамочок (тобто колишніх українських громадян) вже набирають в армію Росії воювати проти нас...

©Андрій Якименко
28.01.2024