Перекласти (Translate)

04 травня 2017

НЕМА ІДЕОЛОГІЇ...

НЕМА ІДЕОЛОГІЇ...

В Україні ідеології, на жаль, нема.

Ні, деякі партії мають структуровану ідеологічну лінію, що виокремлюють ці партії з решти широконевідомих у вузькопартійних колах партійок-мосьок. Політична партія Свобода, наприклад. Або той же медведчуківський Украінскій вибор. Почуєш про ці партії, побачиш їхній офіційний колір, прапор, знак, навіть без назви, - одразу зметикуєш хто і що, і чого хочуть.

Але державної ідеології у нас нема. На жаль. Конституція не дозволяє. Ми ж простуємо аж до Європи! А там - толерастія, ідеологічне різноманіття (що означає анархію і вакханалію) і багатопартійність.

Взагалі-то явища такого, як "відсутність ідеології" насправді не існує. Дозвіл "кричати все, що заманеться" - і є ідеологія!

Коли я кажу про відсутність ідеології в Україні, я кажу про неіснування Ідеології Національної, закріпленої в законодавстві (Конституції, Законах), а також про відсутність державних інституцій (держкомітетів, міністерств, комісарів, політруків тощо), що боронили б Україну від ворожого Державі й Нації ідеологічного сміття.

Ну, от ми ж проводимо пісенний фестиваль Євробачення-2017 в Україні? І як оформлено в нас сцену?! Не треба нам робити ні наукових, ні культурно-історичних експертиз, щоби побачити, що сцена Євробачення у Києві - це ідеологічна диверсія!!

В ідеологічній державі, якою поки що не є Україна - вірю, що тимчасово не є! - одразу б автора, художника цієї сцени, керівника єврофестивалю, міністра культури України, когось іще було б негайно заарештовано і допитано ретельно в кабінетах - так хочеться, щоб це були катівні! - української Контррозвідки. І тоді б ми всі узнали: сцена-кокошник - то бараняча дурість тупого йолопа чи ретельно продуманий ворожий мислевірус-вкид у мозок українців та гостей з усього світу!

А от наші вороги - нині це є москалі, Москва і Кремль із Путіном на троні - мають ідеологічні державні органи, що фінансуються з державного бюджету. І ці ольгинські працівники з удостовєрєніямі-с-лубянкі знають своє діло! От - ми ж бачимо! - що вони швидко "забули" про русскій кокошнік (ну, ми ж з вами вже "фашисти"!) і знайшли з чим порівняти нашу євросцену - це кашкет нацистського офіцера!

А якби цю сцену оформили як віночок або вишиванку - хіба б уздріли ми в ній руссо-кокошніка чи есес-кашкета?!

На світлинах:
1. Руссо-кокошнік - це українська Євросцена?!
2. Кокошник - символ ворога, символ Росії!
3. Вороги не сплять! Кашкет есесівця - як сцена України...

04 травня 2017 року