Перекласти (Translate)

08 травня 2017

ДРУЖИЛИ КОЛИСЬ... (07.05.1920)

ДРУЖИЛИ КОЛИСЬ... (07.05.1920)

БОЇНГ-2

БОЇНГ-2

ДОСІ ФЕЙСБУК-ДРУГ...

ДОСІ ФЕЙСБУК-ДРУГ...

Владімір Чеховской, як я виявив (Фейсбук мені нагадав), досі в мене у Фейсбук-друзях. Дивно. Я тепер таких розстрілюю. Словами. І заношу до Розстрільного списку. Баню, тобто.

Ще б пак! Назвати Якименка шовіністом, провокатором та дуже нерозумною людиною!

Що це означає? Що я змінився. У кращий бік! Тому, що раніше я був м'якшим, прощав зачасто. Мабуть, думав, що людину можна навернути в Націоналізм розмовами. Тепер я розумію, що навернути в Українство можливо тільки вогнем і мечем! Ну, і читаючи при цьому вголос ворогові дописи Якименка.

Але у чому полягав наш спір із Чеховскім? Я написав статтю "Нема хороших росіян" (допис 07 травня 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук), де були тскі слова:

"Нема хороших росіян!
Кожен росіянин - ворог!
Росія як держава повинна бути знищена!
Росіяни як народ повинні бути розпорошені по квазідержавних утвореннях та асимільовані!
Хто буде опиратися цим процесам - розстріл!".

І саме "знищення всіх росіян" так вразило цього Чеховського. Ну, гаразд, Чеховской не зауважив, що у статті я говорив про знищення росіян як народу, як людської суспільности, що живе на північ від України. Це не означає вбити всіх! Це означає вбити владну верству (урядовці, армія, поліція, судді, депутати), а решту асимілювати й розпорошити по державах-клаптях, на які розрізати Росію. Чеховской це не допер, почав мене ображати... От бачите, чому тепер я таких убиваю? Тому, що такі чеховські є ворогами!!

А чому я дійшов такої думки про всіх росіян? Тому, що навіть російська "опозиція" (Навальний, Яшин) ніколи не погодиться на вільну Україну! І якщо в Росії замінять Путіна на Яшина, Навального, то все одно українсько-російська війна триватиме, а то й розпалиться з новою силою!

Ось, що я писав тоді у дописі (питання Криму):

"От і Яшин теж нас повчає як нам повернути Крим.
Не допре цьому "теж протипутінцю", що крадене повертається цілком і безумовно!
І ще й сплачується компенсація за незаконне користування!
Я тобі скажу, Яшин, як ми повернемо Крим.
Спочатку ми визнаємо усіляких навальних-яшиних-інших-опозиціонерів ворогами української держави нарівні з Путіним.
Потім ми виб'ємо російську армію із Криму.
По ходу територіяльної деокупації будемо розстрілювати на місці всіх представників військових, силових, поліцейських, судових, російсько-державних і т.д. структур і установ Криму.
Це приблизно до 200 тисяч знищеного ворожого людського непотребу.
Потім буде визначено всіх громадян з цивільного населення Криму, що кричали "Путін, прійді, ввєді вайска!", розмахували триколорами, раділи окупації, співпрацювали колаборантами з окупаційною владою і т.д.
Думаю, таких буде понад 1 мільйон.
Можливо, і півтора мільйона.
Їх усіх буде депортовано в Росію, краще за Урал, до Сибіру.
Хотіли вмерти в Росії?
Тайга - безмежний ліс!
Місця вистачить усім!
Після такої чистки Криму, коли більш-менш лояльного до України населення у Криму залишиться кілька сот тисяч, до 1 мільйона, на звільнені від колаборантів та окупантів місця, у квартири і садиби ми на добровільних засадах вселимо українців і учасників АТО із сім'ями з континентальної України.
Саме тоді Крим стане українським!
І це буде вічно!
Зрозуміло тобі, Яшин?!".

Ну, і що тут Якименко написав з неправди?!

Але Чеховского я тоді не розстріляв. Бо був надто м'яким. Але тепер - я сама криця! Дякую вам, вороги! Навчили-таки мене, направили на правдивий шлях! Переконали мене, що вас треба вбивати нещадно, як скажених собак!

А що з Чеховскім? Та хай живе! Банити не буду. Від того часу у шкідництві в мене на Фейсбуці його спіймано ще не було. Можливо, він вже навернувся. Виходить, пощастило Чеховському...

07 травня 2017 року