Перекласти (Translate)

25 квітня 2018

ІДЕОЛОГІЧНИЙ СПІР

ІДЕОЛОГІЧНИЙ СПІР

Фейсбук, 25.04.2018.

«Микола Куций:
- ДемОрда - партія "какаяразніца". Для побудови "правільной расії" в Україні. Українське неважливо.
Давайте банити на злеті.

Nirthaer Tyholiz:
- В чистому вигляді дойобка, з супутнім розпалюванням, дискримінацією і вказуванням всім, як правильно.
Пояснити, чому, на пальцях?

Микола Куций:
- Не вийде. Для вас не цінне те, що безцінне для мене.

Nirthaer Tyholiz:
- Емоційна відмазка - це найпотужніший аргумент, що у Вас є?
Агресія, образи, приниження, зневага до Конституції країни, яку Ви нібито так страшенно любите - це все тому, що "для них не цінне те, що безцінне для мене"?
O, RLY?
"Нє ми такіє, жизнь такая"?
"Порохоботів треба вішати і бити ногами. Але не люблятьтнас не за це, а за ПРАВДУ."
Нічого не нагадує?

Андрій Якименко:
- Nirthaer Tykholiz, вам Микола Куций відповів, ви просто не доперли. Чесно! Це як пояснювати Трійцю буддистові. Різні площини догматів, ідеологій тощо. Тому ваші примітивні вумності про "емоційність" - із тієї ж опери. Про яку емоційність мова, коли тут інша ідеологія?! Ну, гаразд, бачу, що не згодні й зі мною. Пусте. Живіть "беземоційним"! Ха-ха-ха!

Nirthaer Tyholiz:
- Нє, шановний, це Ви не доперли.
Ваша "ідеологія" прямо протиречить Конституції країни.
І все.
Нема інших вимірів в цієї проблеми, бо їх не може бути. Ніяких догматів, ніяких площин, ніяких точок зору.
Є закон і є те, що йому протиречить.
Різниця в тому, що я можу навести конкретні статті, які порушує ваша "ідеологія".
А у Вас на її захист лише шпильки про примітивні вумності.

Андрій Якименко:
- Ахахахах, Nirthaer Tykholiz! Ну, я ж кажу, що я правий, а вам невтямки... Хіба мова тут іде про Конституцію? Здається, бесіда йде у площині Ідеології!!! А Конституцію ми змінимо. Отоді чим будете аргументувати своє теперішнє нерозуміння? Або уже НАШОЮ Конституцією, або Конституція буде вам не аргумент. Ну, тоді УЖЕ Я скажу: "Егегей, Тихоліз! А як же ваша фраза "є закон і те, що протирічить", га?". Висновок: ви НЕ ЗРОЗУМІЛИ, що тут не тема права, а тема ідеї, ідеології, тому з вашою Конституцією ви тут як піп з Біблією на суді. Це перше. І друге: Конституція - це теж результат Ідеології, це правове закріплення ідеологічних догматів. Тому ваше "нема догматів" - теж із серії "панові ніяк не допре", чесно! :)

Nirthaer Tyholiz:
- Ще раз, для "ахахахахах": є ДІЮЧА Конституція, згідно якої ваша "ідеологія" визначається як неправомірна і така, що порушує фундаментальні права людини.
Ви ж лізете поперек батька в пекло. Очевидно, ніколи не чули, що закон на має зворотньої дії.
Це як взагалі - будувати логіку на тому, чого ще не сталось?
Як зміниться - тоді і скажете, а зараз дайте відповідь на олне просте питання: чинна Конституція для Вас є зіконом, чи ні?
Висновок: ви НЕ ЗРОЗУМІЛИ, що ваша ідея, ідеологія протиречить ЧИННОМУ праву. Ігноруючи яке, ви натрапляєте на незручне питання "Що це за патріотизм, якому плювати на закони власної держави?".
Це перше.
І друге: пан плутає "походить" з "дорівнює", що повертає нас вище, до чинної Конституції.

Андрій Якименко:
- Тихоліз, нема сенсу з вами розмовляти, тому й ахаха. Ви спочатку Конституцію-то прочитайте. А то ви нам тут туфту впарюєте про її зміст. Якраз там написано, що НІЯКА ідеологія не може визнаватися державною. А ви тут казочки розводите, що НАША ідеологія визнається Конституцією неправомірною... Все, маячню не коментую. :)

Андрій Якименко:
- Друзі, цей Тихоліз - примітивний москво-троль. Це їхні штучки сікатися в очі. Їм відповіли, вони лізуть, їм відповіли, вони лізуть. ФСБівська метода! Йому Володимир Лук'янюк утретє відповів те ж саме! Але ФСБ-троль каже "Ви не відповіли, зайдьом с другого хода!". Коротше, їм сциш ув очі, воно облизується, каже "Дощ паде!" і - знову вкотре повторює своє дебільне запитання! Таких ігнорувати слід, а то й забанити - та й по всьому!».

25 квітня 2018 року

ЗАЗДРІТЬ, НУМІЗМАТИ!

ЗАЗДРІТЬ, НУМІЗМАТИ!

Щоб сказати, що я нумізмат професійний, то ні. Але якусь таку-сяку колекцію монет і паперових грошей, зібрану ще з дитинства, маю. Здається, найстарша у колекції - то величезна, сантиметрів до семи, мідна 5-копієчна монета 1707 року, ще за Московського Государства, там і двоголовий півень на реверсі (на зворотньому боці монети).

А от учора до колекції додалися нові металеві українські гривні! Так, їх уже випущено у грошовий обіг, але гаманці громадян новими монетами ще не заповнено, потрібен час.

Монети отримано по блату. Заздріть, нумізмати! Еге, і не просіть, не продам. Невдовзі ці монети обриватимуть кишені: Нацбанк їх випустив мільйонними накладами.
:)

На світлинах - нові монети України (скановано Андрієм Якименком):

Монета 1:
Монета 10 гривень. "Десять кіборгів" - народна назва.
Аверс:
На монеті дати оборони Донецького аеропорту: 26.05.2014-21.01.2015. Вежа аеропорту з українським прапором. Кіборг півобличчям (ну, кіборг же!). Напис "Кіборги, UA".
Реверс:
На монеті напис "Україна", "10 гривень", "2018", "За честь! За славу! За народ!". Також зображено Малий герб України і  руки воїнів, що тримають зброю: рука русича з мечем і рука українця з автоматом - як продовження княжих воєнних традицій Київської держави 9-12 століть.

Монета 2:
Монета 10 гривень. "Десять добровольців" - народна назва.
Аверс:
Малий герб, "2018", "Україна", "Десять гривень", перехрещені мечі, стилізоване зображення птаха Фенікса, що народжується з полум'я та уособлює собою відроджену Українську армію, поштовхом чого став добровольчий рух навесні 2014 року.
Реверс:
Напис напівколом "День українського добровольця", у центрі монети на тлі України в державних кордонах напис "Хто, якщо не ми".

Знаєте, коли через 1000 років якимись нашими нащадками буде відрито прихований скарб з цими монетами, то це буде чудовий артефакт майбутнім історикам, археологам, іншим науковцям, чудовий доказ існування й боротьби держави Україна, доказ території, української мови, доказ героїчного минулого їхніх предків, якими нині є саме ми!

Слава українським добровольцям, що відродили Армію і захистили Україну!
Слава кіборгам та українській Армії!
Вічна пам'ять всім полеглим за незалежність України!
Ми переможемо всіх ворогів!

25 квітня 2018 року



ЗА МІЛЬЙОННУ АРМІЮ!

ЗА МІЛЬЙОННУ АРМІЮ!*

* Архівне. Допис 26 грудня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

«Поки Фейсбук-"вояки" виють на розширення "диктаторських" повноважень "особисто секретаря РНБО Турчинова", поки примітивні Мустафи Найєми та Сергії Лещенки вищать у своїх писклявих статейках про якусь узурпацію влади, порушення Конституції та інші недолугі аргументики під час військової агресії північного сусіди, і голосують, як народні депутати, фактично проти зміцнення обороноздатности держави, Росія здійснює шаленими темпами переозброєння своєї армії і навіть запускає балістичні ракети.

З військового космодрому Плесецьк сьогодні, 26 грудня 2014 року, був виконаний запуск міжконтинентальної балістичної ракети комплексу РС-24 "Ярс".
Навчальні бойові блоки ракети із заданою точністю вразили ціль на полігоні Кура на Камчатці.
Балістична ракета летіла через усю країну - через європейську та азійську частини РФ - аж до Тихого океану.
Основна мета старту ракети – підтвердження технічної надійности ракет комплексу РС-24 "Ярс", виготовлених у 2013-2014 роках, а також підтвердження бойових та експлуатаційних характеристик самого комплексу.
РВСП (Ракетні Війська Стратегічного Призначення) Росії активно переозброюються на комплекси "Ярс" з МБР РС-24, які складуть основу наземного угруповання твердопаливних ракет стратегічних ядерних сил Росії.

І в той же час найєми-лещенки, котрі добре розуміються на журналістиці та інших фейсбучно-кухонних справах, але котрі є профани у військовій справі, скавучать попідтинню Інтернету щодо "інавгураційної" прес-конференції Турчинова, де Турчинов чесно й чітко задекларував, що Росія буде ворогом на десятиліття, нам слід бути готовими до великої континентальної війни і потрібно мати найпотужнішу армію у Європі!

Так! За потужну, найдужчу у Європі, мільйонну Українську Армію!

Слава Збройним Силам України - залізному оплотові мирного життя українців!».

На світлині:
Останні дані, 24.04.2018.

25 квітня 2018 року

НЕПРАВИЛЬНА ВІДПОВІДЬ ))

НЕПРАВИЛЬНА ВІДПОВІДЬ ))


СПІР ПРО МОВУ

СПІР ПРО МОВУ

Фейсбук, 25.04.2018.

Tatiana Solodka:
- Андрій Якименко , на жаль, я знаю у Дніпрі підкреслено украіномовних і «більшезавсіх «патріотичних людей, які реально знищують украінське своєю жадобою та вмінням примазатися до того, хто на зараз в силі. Так що не завжди проблема саме в мові, бо на цьому багато шкідників паразитує

Андрій Якименко:
- Tatiana Solodka, не перекручуйте мене на свій штиб. Проблема, справді, НЕ ТІЛЬКИ у мові. Там ще багато інших компонентів. Але ігнорування Мови є руйнуванням всього іншого, аж до держави Україна. Тоді й додаткові компоненти (прапор, гривня, кордони, культура, армія тощо) втратять сенс. Це як 5 стовпів Ісламу: 5-разова молитва, віра в єдиного Аллага, пожертва злидарям і т.д. Приберіть хоч один компонент - то вже не Іслам. Тому барани й вівці, що заперечують Мовний догмат, глузують з нього або недооцінюють (да какая разніца, да нє давітє, само прідьот) - це вже вороги України. Їх треба або бити довбнями по дурних казанах, аж поки увірують, або, як мінімум, зробити негромадянами як Прибалти.

Tatiana Solodka:
- Андрій Якименко , ніхто не глузує чи недооцінює мовний догмат. Абсолютно впевнена і розумію на науковому рівні чому мова є основою формування світобачення. Я кажу про те, що багато проходимців використовують мову для примазування до реального патріотизму в своіх меркантильних інтересах. І ми мусимо навчитися бачити іх, бо дуже багато шкоди приносять в стратегічному плані.

Андрій Якименко:
- Tatiana Solodka, неправильно мислите. НЕ ІСНУЄ ніякого явища "примазування" через мову до патріотизму!! Це така ж маячня, як удавати себе закоханим, щоб жінка віддалася. Або ти кохаєш, або не кохаєш. Все! А чи віддасться жінка - то інша площина відносин. Тому ті, хто "використовує українську мову" (удає себе закоханими), щоб "примазатися і спаплюжити патріотизм" (щоб жінка віддалася) насправді НЕ Є носіями українського патріотизму! Так, питання це тонке, тільки якименкам під силу розгледіти патріота або ворога, попри ОДНАКОВІ зовнішні ознаки (мова, вишиванка, патріотичні промови тощо). :)

25 квітня 2018 року