Перекласти (Translate)

25 квітня 2018

ІДЕОЛОГІЧНИЙ СПІР

ІДЕОЛОГІЧНИЙ СПІР

Фейсбук, 25.04.2018.

«Микола Куций:
- ДемОрда - партія "какаяразніца". Для побудови "правільной расії" в Україні. Українське неважливо.
Давайте банити на злеті.

Nirthaer Tyholiz:
- В чистому вигляді дойобка, з супутнім розпалюванням, дискримінацією і вказуванням всім, як правильно.
Пояснити, чому, на пальцях?

Микола Куций:
- Не вийде. Для вас не цінне те, що безцінне для мене.

Nirthaer Tyholiz:
- Емоційна відмазка - це найпотужніший аргумент, що у Вас є?
Агресія, образи, приниження, зневага до Конституції країни, яку Ви нібито так страшенно любите - це все тому, що "для них не цінне те, що безцінне для мене"?
O, RLY?
"Нє ми такіє, жизнь такая"?
"Порохоботів треба вішати і бити ногами. Але не люблятьтнас не за це, а за ПРАВДУ."
Нічого не нагадує?

Андрій Якименко:
- Nirthaer Tykholiz, вам Микола Куций відповів, ви просто не доперли. Чесно! Це як пояснювати Трійцю буддистові. Різні площини догматів, ідеологій тощо. Тому ваші примітивні вумності про "емоційність" - із тієї ж опери. Про яку емоційність мова, коли тут інша ідеологія?! Ну, гаразд, бачу, що не згодні й зі мною. Пусте. Живіть "беземоційним"! Ха-ха-ха!

Nirthaer Tyholiz:
- Нє, шановний, це Ви не доперли.
Ваша "ідеологія" прямо протиречить Конституції країни.
І все.
Нема інших вимірів в цієї проблеми, бо їх не може бути. Ніяких догматів, ніяких площин, ніяких точок зору.
Є закон і є те, що йому протиречить.
Різниця в тому, що я можу навести конкретні статті, які порушує ваша "ідеологія".
А у Вас на її захист лише шпильки про примітивні вумності.

Андрій Якименко:
- Ахахахах, Nirthaer Tykholiz! Ну, я ж кажу, що я правий, а вам невтямки... Хіба мова тут іде про Конституцію? Здається, бесіда йде у площині Ідеології!!! А Конституцію ми змінимо. Отоді чим будете аргументувати своє теперішнє нерозуміння? Або уже НАШОЮ Конституцією, або Конституція буде вам не аргумент. Ну, тоді УЖЕ Я скажу: "Егегей, Тихоліз! А як же ваша фраза "є закон і те, що протирічить", га?". Висновок: ви НЕ ЗРОЗУМІЛИ, що тут не тема права, а тема ідеї, ідеології, тому з вашою Конституцією ви тут як піп з Біблією на суді. Це перше. І друге: Конституція - це теж результат Ідеології, це правове закріплення ідеологічних догматів. Тому ваше "нема догматів" - теж із серії "панові ніяк не допре", чесно! :)

Nirthaer Tyholiz:
- Ще раз, для "ахахахахах": є ДІЮЧА Конституція, згідно якої ваша "ідеологія" визначається як неправомірна і така, що порушує фундаментальні права людини.
Ви ж лізете поперек батька в пекло. Очевидно, ніколи не чули, що закон на має зворотньої дії.
Це як взагалі - будувати логіку на тому, чого ще не сталось?
Як зміниться - тоді і скажете, а зараз дайте відповідь на олне просте питання: чинна Конституція для Вас є зіконом, чи ні?
Висновок: ви НЕ ЗРОЗУМІЛИ, що ваша ідея, ідеологія протиречить ЧИННОМУ праву. Ігноруючи яке, ви натрапляєте на незручне питання "Що це за патріотизм, якому плювати на закони власної держави?".
Це перше.
І друге: пан плутає "походить" з "дорівнює", що повертає нас вище, до чинної Конституції.

Андрій Якименко:
- Тихоліз, нема сенсу з вами розмовляти, тому й ахаха. Ви спочатку Конституцію-то прочитайте. А то ви нам тут туфту впарюєте про її зміст. Якраз там написано, що НІЯКА ідеологія не може визнаватися державною. А ви тут казочки розводите, що НАША ідеологія визнається Конституцією неправомірною... Все, маячню не коментую. :)

Андрій Якименко:
- Друзі, цей Тихоліз - примітивний москво-троль. Це їхні штучки сікатися в очі. Їм відповіли, вони лізуть, їм відповіли, вони лізуть. ФСБівська метода! Йому Володимир Лук'янюк утретє відповів те ж саме! Але ФСБ-троль каже "Ви не відповіли, зайдьом с другого хода!". Коротше, їм сциш ув очі, воно облизується, каже "Дощ паде!" і - знову вкотре повторює своє дебільне запитання! Таких ігнорувати слід, а то й забанити - та й по всьому!».

25 квітня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: