Перекласти (Translate)

28 квітня 2018

ВЧИСЯ У КИТАЙЦІВ, ФІЛЯ!

ВЧИСЯ У КИТАЙЦІВ, ФІЛЯ!

ПРО ГРИЦЕНКІВ-БРАТ(И)КІВ

ПРО ГРИЦЕНКІВ-БРАТ(И)КІВ

Володимир Мартинюк, 28.04.2018, Фейсбук:

«Анатолій Гриценко був міністром оборони України з 2005 по 2007 рік.
насправді він був не міністром оборони, а міністром роззброєння України. Він зумів знищити, розпродати і просто віддати задарма Росії все те, що сяк так уціліло за попередніх міністрів оборони України.
Тепер розумію що цей активізм Гриценка був не просто розпродажем-мародерством уцілілого майна збройних сил України, а виконанням програми Росії по роззброєнню потенційної жертви свої агресії.

Переконаний що дивний наддалекий рейд полтавської ескадри ТУ-22М аж до берегів Аляски , який відбувся саме в часі його міністерування  у 2006 році, був провокацією націленою на те, аби підштовхнути США до більш активного вимагання роззброєння України і позбавлення її сучасних засобів доставки крилатих ракет. Що насправді було в інтересах не США , а Росії.
те саме стосується знищення  4 тисяч ручних зенітних пускових установок "Голка" і зникнення невідомо куди ще 15 тисяч. Гриценко тоді заявляв, що він демонтував  їх аж 20 тисяч. Хоча американці звітували лише про 4 тисячі.
Гадаю що вони були продані чи просто передані Росії. Так само як і більшість ТУ-22М.В тому числі і тих , які у 2006 році (за міністерування Гриценка)  літали лякати американців біля Аляски.
Найцікавіше що брат Гриценка ( якщо не помилюся двоюрідний), також Гриценко служить в Генштабі РФ і керує бомбардувальною авіацією.»

І далі:

«Реально  Tu-22M був хоча й дальнім але все ж тактичним бомбардувальником. На  відміну від Tu-95 і Tu-160. Які дійсно були дальніми і стратегічними. Великими, неповороткими і  нездатними літати на наднизьких висотах.

А ось Tu-22M завдяки змінній стріловидності крила може літати над самісінькою землею, що іноді набагато ефективніше аніж типу "повна невидимість" бомбардувальників "Стелс".

Може запускати такі самі низько летячі , тобто малопомітні для радіолокації крилаті самонавідні ракети за тисячі кілометрів від цілі.  А одночасно може скидати дуже великі бомбові заряди, в тому числі й касетні, самонавідні і тому подібні з такої висоти, до якої вже не досягає більша частина засобів ПВО .

Тому Tu-22M військовою доктриною СРСР був призначений в першу чергу для "бліцкрігу" проти Європи і тамтешніх сил НАТО.  Саме тому більшість цих Tu-22M були розміщені в Україні. І це сприймалося НАТО як дуже серйозна і небезпечна загроза.
Радіоневидимість досягається комбінацією дуже багатьох технологій, зокрема просто нанесенням спеціальних покриттів,
Тому навряд чи ці технології не розроблялися і не застосовувалися саме для цього конкретного літака "наступального удару".
До речі Джохар Дудаєв свого часу служив у Полтаві командиром підрозділу саме таких Tu-22M .»

Від Андрія Якименка:

Бачимо дієву участь НУДНОГО ПОЛКОВНИКА міністра оборони України Анатолія Гриценка у роззброєнні Української Держави!!
І ВОНО ще щось варнякає по фейсбучиках і телевізорах, повчає нас як боронити НИНІ Україну, хоче стати нашим президентом?!
Сталін недаремно вистрілював усіх членів шпигунських сімейок! Так, не завжди родич, сват чи брат, що жив за тодішнім совіцьким кордоном, був шпигунськи пов'язаний зі своїм родичем у тодішньому Союзі. Але якщо ти, совєцкій чєлавєк, не є шпигун, то зречися ОФІЦІЙНО І ПРИЛЮДНО всіх своїх закордонних родичів, не пиши до них і не отримуй їхніх листів! - така була установка тодішньої епохи.
Так, багато постраждало і невинних...
АЛЕ ТОДІ НЕ БУЛО І БУТИ НЕ МОГЛО "СІМЕЙКИ ГРИЦЕНКІВ"!!!

28 квітня 2018 року