Перекласти (Translate)

28 листопада 2023

ЮЩЕНКО НЕ НАВЧИВ...

ЮЩЕНКО НЕ НАВЧИВ...

Син надіслав мені допис із Цензор.нет. Маріянну Буданову, дружину керівника Головного управління розвідки Міноборони України (ГУР МО України) Кирила Буданова отруїли, на щастя, не смертельно...

Маріянну було ушпиталено, на зараз стан здоров'я в неї добрий.

Отруїли скоріш за все через їжу, пише Цензор.нет. Оскільки вона має невелику вагу, то в неї симптоми проявилися швидше. Також отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників, вони зараз теж лікуються.

Генерал Буданов раніше необачно розповідав, що дружина живе з ним у кабінеті ГУРМО і перебуває з ним цілодобово.

Я відповів на це у приват-чаті синові.

Андрій Якименко, 28.11.2023, telegram-чат:
«Це диверсія! Так само отруїли Ющенка. І Навального теж Кремль отруїв. І Скрипалів у Британії. І насмерть отруїли Литвиненка, теж у Британії. Це все є робота російських спецслужб! Я б на місці Буданова-подружжя дуууже швидко б вирахував шпигуна. Якщо сім'я живе в кабінеті, якщо хтось готує їжу, хтось купує тощо, то легко вирахувати коло причетних до їдла. Далі логічно вийти і на злочинця. Далі - інквізиційний процес із середньовічними тортурами (ну, якщо одразу все не розкаже). Наприкінці - розстріл чи повісити, і закопати десь у Биківнянському лісі під Києвом, щоб ніхто не знав де дівся шпигун. Після цього - дописи, ролики - офіційні від спецслужби! - у мережі й на соцсторінках, що, мовляв, шпигуна вираховано, він добровільно признався, виклав усе на ролик і паперово, назвав своїх ГРУ-ФСБ кураторів, керівників, їхні прізвища, посади, звання. Ворожа спецслужба тоді переконається у правдивості розкриття свого агента. Також наголосити, що шпигуна знищено і закопано "десь в Україні". «І так буде з кожним, хто зазіхне на здоров'я і життя членів родин спецслужб, військового та державного керівництва України. Слава Нації! Смерть ворогам!».
На жаль, Буданов цього не зробить...
Сам цей випадок є доказом недбалого ставлення до безпеки членів родин навіть високоспецслужбовців! Геть несерйозне ставлення до війни...
Я злий...».

Отож, панове, Ющенко вас не навчив... Тобто, його випадок з отруєнням.

Тепер раджу подивитися хто з кабінетів ГУР Міноборони утече в Росію, як то зробив отруйник Ющенка - тодішній заступник голови СБУ Володимир Сацюк.

Еееех, розвідники ви українські!.. Вас ще навчати і навчати!..

Додатки: допис з Цензор.нет, мій коментар, генерал Буданов і його дружина Маріянна.

28.11.2023
©Андрій Якименко