Перекласти (Translate)

11 грудня 2019

ПАРИЗЬКИЙ ПРОВАЛ ЗЕЛЕНОЇ ШМАРКЛІ

ПАРИЗЬКИЙ ПРОВАЛ ЗЕЛЕНОЇ ШМАРКЛІ

У Парижі на Нормандському саміті Україна-Франція-Німеччина-Росія 9 грудня 2019 року Зеля вкотре показав себе паскудною нікчемою. Ми маємо не президента, а Зелену Шмарклю!

Ага, пишуть, що мітинги напередодні, де попередили Зеленського, щоб не капітулював, не перетинав червоних ліній, зіграли свою ролю. Так, зіграли. Зеля прочитав написану йому "бомажку" (штоб еті парашенкавци заткнулісь), що не змінить конституцію, не здасть Україну та інші солоденькі цукерочки для "упоротих патрійотав". Оце й усе. А капітуляція триватиме і далі. Буде не одномоментно, а розтягнутою в часі.

Як там у садистському анекдоті? Відрізати цілого хвоста собаці - то собаці буде боляче. Ну, то ріжмо по шматочку! Суууки! І садисти-живодери, й Зеля-пісюніст із ними разом!

Коротше, Пісюніста "здєлалі" на саміті як засцяного хлопчика. Росія вже не сторона в війні і не агресор, а тільки "впливає на бойовиків і сепаратистів" (©Зеленський). Зеля конституцію міняти не буде, але надасть законом постійний особливий статус сепарським окупованим територіям і амністію терористам, проведе вибори на Донбасі без виведення російських військ (і ніякого контролю нами нашого кордону!), ще на трьох ділянках фронту проведе "розведення", тобто відступ, перегляне наш закон про мову, знов посадить Україну на газову російську голку і забуде Крим (бо "мало було часу, ми не встигли" ©Зеленський). І отак задушить нас - не швидко, а "частинами відріже хвіст". І тепер "конфлікт в Україні" (©Паризьке ком'юніке) - повністю провина України, а три держави (Франція, Німеччина, Росія) допомагають все це уладнати...

...Чорт, а достатньо би було одного патрона, щоб зелений клопіт України припинити вмить!

Додаток:
Еге, слава журналіста - не гарантія не бути йолопом. Так, Данило Яневський?

11.12.2019
©Андрій Якименко