Перекласти (Translate)

27 серпня 2015

ПРОГОЛОСУЙ ЗА КАМ'ЯНСЬКЕ!

ПРОГОЛОСУЙ ЗА КАМ'ЯНСЬКЕ!

Закликаю всіх, хто хоче української України, допомогти дніпродзержинцям (місто Дніпродзержинськ, Дніпропетровська область) повернути історичну назву міста - Кам'янське.

До 1936 року місто мало назву Кам'янське. Ще з козацьких поселень 17-18 століття тут здобували будівельне каміння у каменоломнях. Москалі у 1936 році, знищуючи все, що нагадує козацьке, українське, перейменували місто на честь москальського чекіста Дзержинського (Дніпродзержинськ = Дзєржінскій-на-Днєпрє).

Зараз на сайті Дніпродзержинської міської ради іде голосування ( http://www.dndz.gov.ua/?id=12968 ).

Проголосувати можуть усі!
Незалежно від фактичного місця мешкання!
Я сам, уже давно дніпропетровець, проголосував за моє рідне місто, де народився, - за Кам'янське.
І так само я, за згодою батьків-пенсіонерів з дніпродзержинська, проголосував з їхніх телефонних номерів за Кам'янське!

Зайдіть на сайт за посиланням, поставте у рядок свій номер телефону і отриманий код, - це надасть право проголосувати. Проголосуйте так від імені батьків і друзів!

Ніякого обману тут нема, коли львів'янин чи киянин допоможе українцям Кам'янського! Пам'ятайте: це війна - і гаряча, і ідеологічна! Ми мусимо перемогти! Ми переможемо!

Ворожа підступність тут полягає у тім, що недобиті риги, нині Опозиційний блок, через нодобитків з деяких працівників дніпродзержинського міськвиконкому та через місцеве підприємство ДніпроАзот (належить ПриватБанді, що змінила назву на партію Укроп) зобов'язують працівників ДніпроАзоту і міста голосувати за назву Днєпровск! Про це суче антиукраїнське паскудство приватівських риго-опозиціонерів повідомив на фейсбук-сторінці Сергій Злючий. Як це перегукується з шизофренічними та неукраїнськими ідеями Філатова перейменувати Дніпропетровськ не на Січеслав, а на Днєпр!

Допоможи українцям Кам'янського - проголосуй за Кам'янське!

На світлині: Тут зараховано і мій голос за Кам'янське.

27 серпня 2015 року