Перекласти (Translate)

17 травня 2015

НЕАДЕКВАТНІСТЬ ЦУКЕРБЕРГА

НЕАДЕКВАТНІСТЬ ЦУКЕРБЕРГА

Агов, Цукерберг! Може, ти мене вкотре забаниш у Фейсбуці, але я тобі все одно скажу: ти є неадекватна сво... особа!

Понад 50 тисяч звернень українських користувачів Фейсбука з тих 4 мільйонів, котрі приносять тобі дохід від реклами, повторюю: більше 50 тисяч громадян України - більше, ніж хто-небудь інший у твоїй акції на кшталт "Почую кожного!", як колись казав наш президент-утікач Янукович - просили тебе, самозакоханий ти жи... жлобе, щоб ти навів лад у Фейсбуці!

Твої інструкції користування Фейсбуком наголошують, що Фейсбук сприяє налагодженню дружніх зв'язків між людьми.

От українці, як постраждалі від тупої москальні користувачі Фейсбука, як постраждалі від москальської "дружби", просили тебе: зупини російське хамство, зупини російську агресію проти українців в Інтернеті, зокрема у твоєму Фейсбуці!

І що ми чуємо?

«Марк Цукерберг дав абсолютно неадекватну відповідь на прохання більш ніж 50 тисяч українських користувачів. Вони просили його переглянути процес скарг у зв’язку з масовими банами українських топ-лідерів думок, — нагадують організатори [звернення до Цукерберга].

Цукерберг запевнив, що український сегмент Facebook не модерується російським офісом. За його словами, модерацію здійснюють працівники представництва компанії у Дубліні.»
(зі статті Марічки Паплаускайте)

І це все?

Ні, хіба такій "відписці" хтось повірить?
Ми, знавці совітської бюрократії, краще за американців знаємо як відфутболити людину з її життєвим питанням, адже 70 років були під Совітами, та й досі ще не викорінили бюрократизм!

http://vidia.org/2015/40193

17 травня 2015 року