Перекласти (Translate)

31 березня 2019

Я ПОРУШУЮ ЗАКОН!

Я ПОРУШУЮ ЗАКОН!


Я тут свідомо йду на порушення закону. Яка там тиша?! Що за дурня! Коли йдеться про долю Нації й Держави, то не може бути й мови про закони! Закони писано тоді, коли було усе спокійно, тихо, мирно. Говорю не про фронт, а про життя цивільного народу. Закони пишуть ті, хто має владу. Якщо закони дозволяють вбити Націю й Державу - геть ці закони й моралістів людських прав! Ми напишемо нові закони! Не вірять націоналісти у людину - тільки в Націю, як божество! І якщо людство не увірує у Націю, який нам сенс, щоб жило людство? Не жартую.


Ось - Порошенкови плакати. Оберемо його, Держава піде далі в ріст. А згодом ми поглинемо сусідні землі, а населення навернемо в новітню віру людства - в Українство! А після Порошенка буде інший, якого Нація нам дасть у ватажки. Від Порошенка же лишаться тільки брили. То висічені із граніту його погруддя й пам'ятники в повний зріст. А українці, вшанувавши цього мужа, вилонять з своєї маси нового ватажка, з яким підуть у "бій кривавий" (©) - аж від Сяну і до Дону. А потім - метастазами війни по всьому світу! Не жартую.


Голосуй за Порошенка!


На світлинах:

1. Голосуй за Президента (зрозуміло, за якого). Виборчий плакат президента-кандидата. Знімкував 22.03.2019 Андрій Якименко, місто Дніпро, проспект Мануйлівський (з'їзд зі Старого мосту).

2. Полеміка 31.03.2019 у Фейсбуці.

3. Фейсбук-дописувач оцінив кандидатів.


31.03.2019