Перекласти (Translate)

06 листопада 2017

ПРОРОЦТВО ПРО ВАКАРЧУКА

ПРОРОЦТВО ПРО ВАКАРЧУКА

ЖУРНАШЛЬОНДРИ В УКРАЇНІ...

ЖУРНАШЛЬОНДРИ В УКРАЇНІ...

БАТЬКИ І ДІТИ

БАТЬКИ І ДІТИ

УКРАЇНСЬКІ ЖУРНАШЛЬОНДРИ. УНАОЧНЕННЯ

УКРАЇНСЬКІ ЖУРНАШЛЬОНДРИ. УНАОЧНЕННЯ

ТРЕБА МОСКАЛЯМ НАГАДАТИ ))

ТРЕБА МОСКАЛЯМ НАГАДАТИ ))

В МЕНЕ НА ПРОФЕСІЙНОМУ САЙТІ...

В МЕНЕ НА ПРОФЕСІЙНОМУ САЙТІ...

МОЯ БІОГРАФІЯ. КОРОТКО

МОЯ БІОГРАФІЯ. КОРОТКО

АРМІЙСЬКЕ ''ГЕТЬ ВІД МОСКВИ!"

АРМІЙСЬКЕ ''ГЕТЬ ВІД МОСКВИ!"

ФЕЙСБУК

ФЕЙСБУК

ДЯКУЮ, ЩО ПІДКАЗАВ! )))

ДЯКУЮ, ЩО ПІДКАЗАВ! )))

ПОМСТИТИСЯ МАДЯРАМ!

ПОМСТИТИСЯ МАДЯРАМ!

ЦІЛКОМ ПОГОДЖУЮСЯ!

ЦІЛКОМ ПОГОДЖУЮСЯ!

ДЕНЬ ПОЧАТКУ КІНЦЯ

ДЕНЬ ПОЧАТКУ КІНЦЯ*

* допис 06 листопада 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

6 листопада 1984 року (30 років тому) на президентських виборах у США перемогу зі значною перевагою здобуває президент-республіканець Рональд Рейган.
Цей день став початком кінця Радянського Союзу.
"Совітський Союз - імперія зла!" - виголосив Рейган.
І Союз розпався.
Теперішній демократ Барак Обама - це американський Ющенко.
До президентських виборів у США ще півтора року (2016).
Сподіваємось, що наступним президентом стане республіканець Маккейн.
Вірю, що Маккейн виголосить: "Росія - імперія зла!".
І Росія зіщулиться від цих слів до розмірів Московського царства.
День початку кінця був.
День початку кінця ще буде!

НЕ МІЙ ''МОЙ ДНЕПР''

НЕ МІЙ ''МОЙ ДНЕПР''



ВІДПОВІДЬ НА ЗВЕРНЕННЯ КОРЧА

ВІДПОВІДЬ НА ЗВЕРНЕННЯ КОРЧА

Мій лист до сина Якименка Богдана, випускника університету, 23 роки, на синове для мене посилання на Ютюб.

YouTube, "Обращение к Путину В.В. в связи с беспорядками в Москве" Корчинського Дмитра, Всесвітньо-Броварське Телебачення, 05 листопада 2017 року.

Відповідь для сина:

"На Фейсбуці я блокований, тому на вістяр (месенджер) неможливо відповісти. Пишу сюди, на електронну пошту.

Ролик Корча зі зверненням до Путіна переглянув. Цікаво. Корч у своєму репертуарі, провокативному, але нині з позитивом.

Те, що є "масові" протести нині по Росії - я вже зауважую кілька днів. Масовими важко їх назвати, але в умовах російської дійсности ці масові арешти (кілька сот і в багатьох містах, не лише у Москві), справді, можна визнати за масові. Корч історично-провокативно стверджує (бо такі випадки в Історії були), що це початок перевороту у Росії. Не думаю. Так починаються революції, а в Росії ще нема революційної ситуації, тому про революцію не йдеться.

Перевороти взагалі, а в Росії зокрема, здійснюються миттєво і силовиками. Туреччина Ердогана (придушений заколот 2016 року) - як приклад.

Силовики в Росії - за Путіна. Якщо там і зріє внутрішній заколот, то він дуже глибоко-конспірований і в разі перевороту все здійсниться у Кремлі найближчим путінським оточенням і дуже швидко ("уб'ють табакеркою" у спальні, як царя Павла 1-го*, ги) і для цього масових протестів не потрібно.

* Російського імператора Павла 1-го вбито під час заколоту гвардійськими офіцерами 12 березня 1801 року у Михайлівському замку ударом золотою табакеркою у скроню, а потім придушено шаликом.

Тому звернення Корчинського до російського президента Путіна, мовляв, тебе невдовзі скинуть у Росії, і ніхто у світі тобі не допоможе, крім українського народу, бо українці звикли до російських тиранів, тому, мовляв, щоб українці тебе врятували, поверни Крим, Донбас, віддай нам Кубань і звільни Кавказ (напевне, Корч має на увазі Чеченію і анексовані землі Грузії) - і тоді ти, Путін, врятуєшся у нас, - то цікава теза. Але, звісно, непрактична. Як це собі уявляє Корчинський, коли тут же оголошує антиукраїнську єресь, що український нарід ненавидить свою державу і тому, мовляв, Путіна держава Україна не врятує, захистить "укрАинский народ"?!

Висновок: так, цікаво верзе цей хлоп Корчинський, провокативно, збурює малоросів (не українців же!) і обивателів нововкидами свіжих ідей, геть непрактичних, нездійсненних (ну, як простити Путіну війну і "рятувати" в нас його від кремлезаколоту?!) та безглуздо-політичних.

Як я завжди стверджував - Корч ніколи не буде державником чи урядовцем, бо мислить не державними шляхами, а шляхом збурення плебеїв ницими, але такими милими для вух плебеїв гаслами на кшталт його, Корчинського, війни-у-натовпі.

А позитив у його зверненні до Путіна російською мовою - щоб ці ідеї вкинути в Росію, москалям (там Корчинського читають-поважають-дивляться-і-знають) і, справді, провокативно заронити зерна ново-російської революції, які - ці революції - є корчинською стихією, життям і мисленням!

Амінь (©Корчинський)."

06 листопада 2017 року