Перекласти (Translate)

07 березня 2017

ЯКОЇ ЖІНКИ СЛІД ШУКАТИ

ЯКОЇ ЖІНКИ СЛІД ШУКАТИ

Пророк Аллага Мухаммад напучував молодь, даючи пораду якої жінки слід шукати.

З трьох можливих варіянтів - обрати дружину-мусульманку, дружину-багатійку чи дружину-красуню - Мухаммад радив обрати за дружину жінку спільних релігійних, ідеологічних поглядів, тобто мусульманку.

Звісно, краще, коли всі три вдачі втілено в одній особі, ги. Але коли є такий окремий вибір, я дуже згоден з Мухаммадом!

Уявіть, що ви одружені з багатою красунею. Але сепаратисткою. Тобто, ви з нею зовсім інших поглядів на Україну і Росію, цю війну, в питаннях мови, армії, блокади "ДНР та ЛНР", у поглядах на Порошенка, Надю Савченко, Медведчука чи Путіна... Чи довго з нею - жінкою, яка за паспортом є вашою дружиною - ви зможете прожити?

Тож бо і воно!

Юнаки! Беріть собі дружинами тільки українок! А ще коли вона є націоналістка, то сам Якименко ваш шлюб благословить!

07 березня 2017 року

НА ТЕМУ 8 БЕРЕЗНЯ

НА ТЕМУ 8 БЕРЕЗНЯ

МУХАММАДОВА ДЕКОМУНІЗАЦІЯ*
* допис 07 березня 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Пророк Аллаха Мухаммад (солля Аллагу алейгі ва салям (араб. صلى الله عليه وسلم) - мир йому і благословення Аллага!) десь понад два десятки років свого життя займався бізнесом, як би це нині сказали. Він був підприємцем, займався торгівлею. Водив каравани верблюдів (нинішні фури) із різноманітним крамом Аравійським півостровом, був у Сирії (ну, там де нині війська "іхтамнєт"), був у Візантії, Палестині.

Щоправда, власником караванів він не був, а лише керував майном бізнес-вумен Хадіджі - багатої удови, старшої за Мухаммада на 15 років. Тобто, Мухаммад був у своєї хазяйки-роботодавиці Хадіджі, як би це нині сказали, менеджером.

Коли Мухаммадові виповнилося 25 років, то Хадіджа, якій на той час було 40 років, запропонувала йому одружитися з нею. Мухаммад погодився і одружився зі своєю керівницею. Стався такий собі службовий роман. Мухаммад став багатим аравійським мажором у 25 років.

Слід сказати, що він любив свою дружину, яка народила Мухаммадові шестеро дітей, і крім Хадіджі за її життя Мухаммад ні з ким не одружувався. Вже після смерти першої дружини Хадіджі, коли вже Іслам зводився на ноги, у віці 53 роки Мухаммад одружився вдруге, а потім ще кілька разів аж дев'ять разів загалом. Ну, то таке. Взагалі, справжній був мужик, цей Мухаммад!

Але до чого це я? До того, що Мухаммад, об'їздивши у бізнес-справах, як би зараз сказали, Брюссель, Лондон, Париж і Рим, познайомився з двома на той час світовими релігіями - Християнством та Юдаїзмом. А араби, до речі, були багатобожниками, молилися різноманітним своїм ідолам. Обидві світові релігії Мухаммадові здалися недосконалими. Мухаммад часто-густо став над цим, над удосконаленням релігій, задумуватися і нічого кращого не придумав, як створити щось нове, окреме від Християнства та Юдаїзму.

І у віці 40 років Мухаммад створив Іслам. Тобто, у 40 років йому Аллах дав перше одкровення, а далі ще одне і так далі. Ці аяти (вірші)-одкровення склалися у сури (глави) і так утворилася ідеологічна книга Ісламу - священний Коран. Звісно, щось із Християнства та Юдаїзму, трохи перероблене, увійшло в Іслам.

Так от, нарешті підходимо до арабської (Мухаммадової) декомунізації. Існують так звані хадиси - оповідки про Мухаммадови вчинки та висловлювання, які становлять моральний кодекс будівника ісламізму, на зразок совітського морального кодексу будівника комунізму, коли хто пам'ятає.

В одному з хадисів зазначено: <<Посланець Аллага, нехай благословить його Аллаг і вітає, сказав [тобто, пророк Аллаха Мухаммад сказав]: «Нехай ніхто з вас ні в якому разі не говорить "О, Аллаг, прости мені, якщо захочеш!",  або "О, Аллаг, помилуй мене, якщо захочеш!", але проявляє ревність у вірі, бо ніхто не може примусити Аллага до чого б то не було!>> (мусульманські середньовічні ісламознавці-науковці Бухарі та Муслім навели цей хадис у своїх збірках Мухаммадової біографії).

І до чого це я? До того, що Християнство та Юдейство мало практику просити свого Господа помилувати раба божого. І араби, що були до Мухаммада багатобожниками, теж часто-густо просили своїх ідолів помилувати чи простити їх (за свої гріхи). Мухаммад це заборонив робити! Ну, ніби скасував святкування 23 лютого і 8 березня! І підвів сюди ідеологію: не примушуй і не проси в Аллаха нічого, бо Аллах сам дасть чи забере, якщо захоче!

Отже, якщо хочемо не зв'язуватися більше з Росією, не хочемо бути схожими на москалів (а ми хочемо і це буде!), якщо хочемо мати окрему від Росії державу Україну (а ми вже маємо її!), то відмовмося від москальських свят 23 лютого (уже відмовилися) і 8 березня, бо ці свята прийшли до нас з Москви!

І нехай пророк Аллаха Мухаммад, солля Аллагу алейгі ва салям, буде нам взірцем і в поміч!

На світлині:
Напис арабською "Пророк Аллага Мугаммад".