Перекласти (Translate)

31 травня 2017

МВС І МІН'ЮСТ ПОСЛАЛИ В СРАКУ ФІЛАТОВУ "ПОЛІЦІЮ"!

МВС І МІН'ЮСТ ПОСЛАЛИ В СРАКУ ФІЛАТОВУ "ПОЛІЦІЮ"!

Департамент комунікації МВС України, 31 травня 2017 року:

"Всі громадські організації та комунальні підприємства повинні будуть перереєструватися та прибрати з назви слово "поліція". Адже відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" найменування юридичної особи не може бути тотожним найменуванню іншої юридичної особи (крім органів місцевого самоврядування). Зокрема, забороняється використовувати повне чи скорочене найменування державних органів або органів місцевого самоврядування або похідні від цих найменувань. У цьому випадку центральний орган виконавчої влади - Національна поліція України. Закон про неї дозволяє використовувати і скорочену форму - слово "поліція".
Тому, відповідно до п. 8 ч. 1 ст. 28 Закону, невідповідність найменування юридичної особи вимогам Закону є підставою для відмови в державній реєстрації."

Андрій Якименко, 19 вересня 2016 року, Фейсбук:

"ПОСИЛАЙТЕ В СРАКУ ФІЛАТОВУ ПОЛІЦІЮ!

Якось так мляво у народі, точніше, серед січеславців (днєпрян, по-денисенківськи, ги) минула торішня подія утворення Філатової поліції. Ну, "Муніципальної поліції" чи "гвардії", чи "армії"... А! Яка різниця як назвали рейдерську структуру?

Не брехатиму: ця гвардія-поліція оформлена як комунальне підприємство. Є статут, реєстрація в реєстрі, виділяються міські бюджетні гроші на машини і зарплати... Але повторюю для пересічних громадян: це - к о м у н а л ь н е   п і д п р и є м с т в о! Тобто, працівники "поліції"   н е   д і ю т ь   згідно із Законом "Про національну полііцію", а застосовують положення свого статуту - документика міського голови Дніпра-города-не-річки Борі Філатова.

Адже Корбан втік в Ізраїль, Кошляка (того, що керував корбановими ПриватБатальйонами) досі тримають у СІЗО за викрадення Рудика та інші злочини (зверніть увагу: ґой буде сидіти, а кошерний - на свободі!). А методи людини не міняються! Я кажу про будь-яку людину. Ви вірите, що Філатов став пухнастим зайчиком? Я - ні. Більше того, я  з н а ю,  що Філатов ніколи не стане пухнастим!

Хоча Боря став статечним, став державною особою - головою міста, але рейдерське минуле не швидко витравиш з душі. Мабуть, що ніколи. І це минуле трансформувалося в "поліцію" - звичайних двірників, тих же Шарікових, яким приклеїли шеврон поліції. Яка поліція, панове?! Ідіть ви в сраку, підмітальники-сантехніки Філатова! Я не здивуюся, коли в "поліції Філатова" ми знайдемо тих, хто викрадав людей, віджимав майно у псевдо-сепаратистів тощо...

Якщо така "поліція" зупинить вас чи вимагатиме посвідчення - скрутіть його (хто має сили) і дзвоніть в 102 - поліцію Держави, не Філатова.

І посилайте в сраку Філатову поліцію!

19 вересня 2016 року"