Перекласти (Translate)

06 листопада 2018

ФЕЙСБУК ЗА ОКУПАЦІЮ

ФЕЙСБУК ЗА ОКУПАЦІЮ

Фейсбук знову показав своє звіряче рило паскудної тварюки. І чхати, що східну Європу адмініструє офіс Фейсбука у Москві. Цукерберг мав би давно, як просила Україна, відкрити київський офіс для України.

Коротше, мій допис про те, що місто Дніпропетровськ (тепер місто Дніпро, згодом стане Січеславом) окупував німець, потім, вигнавши німця, окупував москаль, Фейсбук видалив. Фактично Фейсбук підтримав окупацію всієї України москалями (з розпадом Радянського Союзу ми відновили Незалежність).

Але я знову публікую видалений допис! Нової окупації, тепер уже Фейсбуком моєї сторінки, - не буде!

06.11.2018

БАБИНЕ ЛІТО САМАРИ

БАБИНЕ ЛІТО САМАРИ

Останні теплі дні осені. Ріка Самара. Бабине літо. Повітря 13°C, вода 10°C. Я ще й купався. Жовте листя дерев. Птах у небі. Червоні ягоди глоду. Грузді-гриби.

На світлинах:
Ріка Самара, ліва притока Дніпра (ріки). Дніпро (місто), майбутній Січеслав. Дружина Наталка знайшла грузді, це їстівні гриби. Знімкував 28.10.2018 Андрій Якименко.

06.11.2018









ПОПОВНЕННЯ КОЛЕКЦІЇ ))

ПОПОВНЕННЯ КОЛЕКЦІЇ

Бггггг, мою колекцію колишніх Фейсбук-друзів поповнила народня депутатка Татьяна Рычкова.

Щойно випадково взнав, ги-ги. Дружили-дружили і Тетянка вирішила самороздружитися. І це при тому, що ми особисто з нею знайомі. Ну, як знайомі? Так, пару разів то в Києві, то у Соборній райраді міста Дніпро (майбутній Січеслав) бачилися-розмовляли. Пані нардепка навіть візитку мою адвокатську узяли.

Ну, то таке. Тут головне, колекція "колишніх" зростає: міністерка охорони здоров'я Уляна Супрун, мовознавиця-націоналістка Ірина Фаріон, нардепка Татьяна Рычкова, головред видання "Днепровская панорама" Сєрґєй Воробєй (Сергей Воробей), купа інших "безпосадних" Фейсбук-друзів...

Єдина причина, як видно, "не забруднитися, ги-ги, Якименком" є Національна Ідеологія, сповідувана мною та поширювана на моїй Фейсбук-сторінці. У випадку з Фаріон - підтримка мною президента Порошенка.

Еге, оце я зараз думаю: як усі ці "чистюки й чистючки" згодом пояснять собі й народові причину нерозважних своїх дій?..

:)

06.11.2018

СЬОГОДНІ ВИБОРИ ДО КОНГРЕСУ США

СЬОГОДНІ ВИБОРИ ДО КОНГРЕСУ США

Відомий блогер, українець, що з дитинства мешкає в Канаді, американський демократ і антитрампіст Олег Пономар нагадав, що сьогодні в США проходять вибори до Конгресу. Пономар сподівається, що новий склад американського парламенту "притисне кокінаки" Дональду Трампу. Побачимо.

Трамп є ізоляціоністом, ніби Гувер (президентство 1929-1933), що закликáв віддати Гітлерові Європу і не втручатися Америці у Другу світову війну. А Пономар хоче бачити на посаді президента США імперця, подібного до Рузвельта.

А ось що я писав 6 листопада 2014 року, згадавши американські президентські вибори у 1984 році, коли обрали президентом Рейгана. Маккейн, шкода, так і не став американським президентом... Е-е-х, доля політика, вона така...

06.11.2018