Перекласти (Translate)

13 березня 2015

СМЕРТЬ КОЛИШНІМ ПРЕЗИДЕНТАМ УКРАЇНИ!

СМЕРТЬ КОЛИШНІМ ПРЕЗИДЕНТАМ УКРАЇНИ!

Читаю зведення зі Східного фронту, згадую усі події, що відбувалися від 24 серпня 1991 року - дати проголошення Незалежности - і зайвий раз укотре переконуюся: винні в теперішній війні, смертях і народному горі колишні президенти України!
Кравчук зробив Республіку Крим, хоча об'єктивних підстав того не було, і порізав стратегічну авіацію, почав позбуватися ядерної зброї.
Кучма народив жахливу корупцію і розкрадання народного багатства України купкою пройдисвітів-олігархів, уклав на туалетному папері - інакше й не скажеш! - меморандум з обіцянкою вовка-Росії ніколи не їсти ягнятини.
Ющенко жував свої шмарклі та розводив руками "Ці руки нічого не крали!", і ганебно втратив нагоду покарати бандитів, зрадивши вимогу народу "Бандитам тюрми!", і приєднати Україну до НАТО.
І це ще не весь - лише початковий - перелік злочинів колишніх керманичів держави!
Тепер широкий люд інакше сприймає "хулігана і провокатора" Степана Хмару - народного депутата, якого Кравчук через парламент позбавив недоторканности і посадив до СІЗО, інакше сприймає заарештованих Кучмою на вимогу Росії українських добровольців з УНА-УНСО, котрі воювали на Кавказі за незалежність Чеченії, інакше сприймає Ющенкове тюхтійство, коли президент, слимак і нездара, дозволяв Вітренчисі та Корчинському у центрі Києва - на Майдані! - проводити проросійські та антинатівські мітинги-збіговиська.
Одні з перелічених колишніх президентів просто в силу свого тупого, проросійського ("Росія - наш друг і стратегічний партнер!"), недержавного мислення (Кравчук, Кучма) не доганяли (слабо-літературний термін - розумію, але як висловити свою ненависть і презирство до мудаків і зрадників?), що Росія - ворог, і слід розбудовувати армію, інший телепень і йолоп (Ющенко) це розумів, але замість держави займався вуликами і бджолами, а тепер щоразу скиглить "Це не ті бджоли (мовляв, не той нарід), і вони роблять неправильний мед (мовляв, неправильно проголосували)!".
У цьому списку немає Януковича, але нині всім і так зрозуміло, що він винен і заслуговує на смерть.
Розумію, що суспільство не готово заподіяти президентам якоїсь шкоди, тим більше смертного вироку: закони там усякі, Євросоюз і США не схвалять, мораль і християнство проти...
Але тоді слід знищити про президентів усяку згадку й пам'ять про їхні імена - вбити їх морально і умовно.
Втім - я впевнений! - після війни, коли буде зруйновано Москву, а хтось із перелічених мною президентів іще житиме, їх слід прилюдно покарати Трибуналом, а потім виконати смертний вирок на Майдані!

27 січня 2015 року

ПРО ПРОВИНУ ПРЕЗИДЕНТІВ

ПРО ПРОВИНУ ПРЕЗИДЕНТІВ

Я вже писав для світу допис "Смерть колишнім президентам України!".

Українське суспільство поступово доходить того ж висновку.
Щоправда, судити Трибуналом і покарати колишніх президентів Кравчука, Кучму, Ющенка українці ще морально не готові.
Але пересічні українці вже починають розуміти, що причина наших нинішніх бід, смертей, війни і горя є недержавницька позиція й робота усіх колишніх президентів України!
Зрозуміло, що Америка натисла і ми роззброїлися.
Зрозуміло, що Америка мала на меті свої державні інтереси.
Але Кравчук і Кучма, згодом Ющенко, мусили би думати про українські інтереси!
Чого, на жаль, ніколи не було...

Денис Квасов. Коментар у Фейсбуці:

« "Я вірю, що ми робимо все, що в наших  силах, враховуючи наші обмеження. Я думаю, що ми робимо досить хорошу  роботу, підтримуючи Україну." -
[держсекретар США Керрі на дебатах щодо України у Конгресі США, відповідь на запитання сенатора про вчинені заходи із допомоги Україні за Будапештським Меморандумом-1994 та за ядерне роззброєння України - Андрій Якименко].

Це якєсь знущання. ясно, шо роблять. і не мало. але, трясця, за тисячі ядерних ракет могли б трошки більше піднапрягтись. ну а то шо ми лашари, шо їх віддали, і шо взагалі до цього всього допустили - то факт. америка тут точно ні при чому". »

За великим рахунком Америка, дійсно, без провини перед нами.
Бовдуром не треба бути!
Це я кажу президентам України.
За формальними ознаками Меморандуму-1994 США і не мусять нам давати зброї!
Дякуймо, що США нас не шматують!

Лише своїми силами здобудем Перемогу!

25 лютого 2015 року

Я - НОВОБРАНЕЦЬ!

Я - НОВОБРАНЕЦЬ!

Отримав листа на електронну скриньку:

"Вітаємо тебе, новобранець Андрій Якименко (Andriy Yakymenko)!

На зв'язку Штаб Інформаційних військ України.

Твоє перше завдання буде дуже простим.

Запроси своїх найближчих та найбільш надійних друзів на сайт Інформаційних війск України —  i-army.org, на якому вони мають вступити у військо — підписатись на розсилання щоденних завдань. Це дуже важливо з огляду на нашу інформаційну боротьбу проти зовнішнього агресора.

Чекай найближчим часом на наступне завдання.

До зв'язку!


З повагою,
Штаб Інформаційних військ України".

Зголошуйтеся, як і я, до Інформаційних військ України!

Адреса Штабу: i-army.org

24 лютого 2015 року

ПРО ПОЛІТИЧНУ СИТУАЦІЮ

ПРО ПОЛІТИЧНУ СИТУАЦІЮ

Мій Фейсбук-друг Вел Влад оприлюднив те, з чим не погодитись не можна:

"То, что путляра выделил 3 миллиарда на дестабилизацию в Украине, это правда.
Надо не поддаваться провокаторам и не хаять правительство и президента.
Иметь выдержку и ждать скорых результатов.
Они будут.
Паники не должно быть.
Все сильные мира сего решают нашу проблему и это не просто.
Надо пережить зиму с газом, а это жизнь людей и производство.
Нельзя об этом забывать.
За это время происходит переоснащение армии, разрабатываются стратегические задачи и не всем все надо знать, тем более рассказывать.
Еще раз терпение.
И спокойствие".

Щиру правду пишеш, Владе!

24 лютого 2015 року

ФІЛАТИЗМ

ФІЛАТИЗМ

Коли порахувати мої дописи у соцмережах, де я шпетю... гм... пишу правду і розвінчую "жидів", "приватівців", Корбана, Коломойського і "русскаґо яврєя" Філатова, то більше розвінчань, глузів і кпинів мною видано на адресу останнього.

Помітивши таку "перекособочену статистику", дехто вже мене запитував про причину цього.

Доводилось пояснювати, що "Одчиняй, проклятий жиде! Будеш битий! Одчиняй!" (Тарас Шевченко) - є тезою, що історично зрозуміла всім, і це так геніяльно показав Кобзар у "Гайдамаках".

Тобто, склад і віру олігархів для майбутнього розкуркулення доводити не слід - усе як на долоні.

А от сама з'ява олігархії як (національного неукраїнського) класу серед Українців та підтримування їх визиску Українського Народу існує завдяки філатовим, що аж мріють стати "єврєямі" (колись Філатов, аж смакуючи від задоволення, переказував у себе на Фейсбуці як його, "лучшего и ближайшего друга Коломойского", обливають брудом на російських форумах і соцмережах, навіть точаться запеклі суперечки, що "Филатов же на самом деле еврей!").

Тому є цілком зрозумілим "чому Філатов": якщо жид - він і в Ізраїлі чи Африці є жид, і заперечень висунути годі, то зрада власного російського народу "жидо-русскім" Філатовим для неосвіченого і темного люду є переконливим доказом, що "пусть евреи, они же тоже люди, даже очень умные, и очень пострадали от немцев".
Те, що на початку Христової ери юдеї постраждали від римлян (зруйнування Єрусалимського храму 70-року Нової ери, знищення Юдеї як держави, примусове переселення жидів по світу після Юдейських воєн - історик Йосип Флавій), що наприкінці 15-го століття стражлали від іспанців, згодом від французів, потім навіть і від "русскіх" (Єкатєріна Вторая, імператриця російська) - то "добро-ваті" невтямки.
Постраждали від фашиста-німця - й край!
Добро-вата навіть не вникає у причини цих періодичних страждань від різноманітних народів світу.

Але в наш час, коли національне питання, справді, "не спрацювало" (Леонід Кучма) - насправді спрацювало антиросійське питання, і то через агресію Росії і війну - важливим є пошуки інакших аргументів проти масових філатових, і бажано, щоб аргументи йшли від інших.

Тому, "геть ненаціональне" пояснення від блогера Юрія Поворозника не поширити я ніяк не міг.

"Филатов все так же будет защищать очередного «сбитого летчика» ибо определенное количество хороших дел, оказывается, дает человеку право на любой идиотизм в поистине национальных масштабах.
Я даже не знаю, о чем писал Парасюк, или что случилось на Майдане в годовщину.
Просто народ должен начать понимать, что только у дедушки Ленина «кто был ничем, тот станет всем», и если вы хотите увидеть народных героев у власти, то посмотрите на ДНР и ЛНР".

Тому для тих, хто хоче розібратися у явищі "філатови", повинен розуміти Поворозника:
філатови - це ті, хто вважає, що декілька хороших справ надають їм право на вседержавний ідіотизм,
філатови - це ті, хто за Леніним був нічим, але "завдяки жидам" став усім,
філатови - це ті, хто прийшовши до влади, зроблять в Україні "жидо-ЛНР і жидо-ДНР",
от такі вони - "народные герои" філатови.

А оскільки Філатов - це як жупел жидолюбства в Україні (жупел - те, що наводить страх, опудало, - тлумачний словник) для всіх з широких верств населення із добро-вати, то і явище це має назву - ФІЛАТИЗМ!

http://glavpost.com/post/23feb2015/blogs/17357-yuriy-povoroznik-zasunte-vashe-mnenie.html

24 лютого 2015 року

ІСТОРИЧНА ДАТА

ІСТОРИЧНА ДАТА

24 лютого 1920 року - день утворення НСДАП (Німецької націонал-соціялістичної робітничої партії), яку очолив майбутній канцлер Німеччини і вождь німецького народу Адольф Гітлер.

24 лютого 2015 року

ДЕНЬ ФАШИЗМУ

ДЕНЬ ФАШИЗМУ

Колишній президент України Леонід Кучма, мабуть, аж до смерти буде заперечувати, що це він закликав війну в Україну і що він буде проклятий за це наступними поколіннями українців.

Хіба не Кучма сприяв ідеологічній підготовці п'ятої колони в Україні, знову запровадивши скасоване після розпаду Радянського Союзу святкування 23 лютого, як День захисника вітчизни?

Те, що ця історична дата не стосується України, а є датою створення російської Рабочє-Крєстьянской Красної Армії (РККА), яка згодом залляла кров'ю Україну у так званій "громадянській війні", а насправді воєнній агресії Росії проти УНР, до Кучми досі, певно, не дійшло.

Яка історична паралель з "громадянською війною" між Україною та "республіками" ДНР-ЛНР, як називає свою нинішню агресію Росія!

Хіба допре Кучмі, що саме 23 лютого 1918 року у Росії було здійснено масову мобілізацію до новоствореної Красної Армії у зв'язку з розпадом російсько-німецького фронту та масовою втечею із Західного фронту залишків царської армії?

Росія відновила у 1993 році святкування дня утворення Красної Армії як День захисника вітчизни.
І російський ментальний раб губернатор Малоросії Льонька Кучма - туди ж! - на прохання п'ятої колони, насправді агентів Москви, здійснює ідеологічну диверсію і запопадливо "відновлює" святкування в Україні звитяг армії вічно ворожого українцям варварського північного народу!

23 лютого ще раз заплямувало кров'ю тисяч українців Кучмину рабську перед Росією пику, коли 23 лютого 2003 року у Москві на Чотиристоронній зустрічі президентів Росії, України, Білорусі, Казахстану президенти цих країн Владімір Путін, Леонід Кучма, Алєксандр Лукашенко, Нурсултан Назарбаєв прийняли рішення про підготовку до вересня 2003 року Угоди про формування Єдиного економічного простору, який згодом перетворився на Таможенний союз.

Зрозуміло, що 23 лютого як свято вже скасовано президентом України Порошенком, але сотні тисяч ментальних кучм в Україні досі ніяк не забудуть цього кривавого дня.

То можемо цей день - 23 лютого - малоросам залишити!
23 лютого 1919 року журналіст Беніто Муссоліні засновує в Італії італійську фашистську партію.
Нехай цей день для малоросів (ну, не українців же!) буде святом - Днем фашизму!

Нема ж ніякої різниці між Днем фашизму і Днем РККА - однаково ж святкуються у лютому на 23 день!

23 лютого 2015 року

ІСТОРИЧНА ВІДСТАНЬ

ІСТОРИЧНА ВІДСТАНЬ

22 лютого 2014 року для усього світу стало зрозуміло, що українська Революція гідности, розпочата Майданом, перемогла нелюдський режим президента Януковича.

Бачимо історичний збіг з такою ж датою (день, місяць) боротьби і перемоги французького народу над монархічним режимом короля Луї-Філіпа.

22 лютого 1848 року розпочалася Лютнева буржуазно-демократична революція у Франції, що призвела 24 лютого 1848 року до зречення влади королем Луї-Філіпом і проголошення Другої республіки.

Завданням французької Революції 1848 року, як і української Революції 2014 року, було встановлення цивільних прав та свобід громадян держави.

166 років руху нової релігії Права людини шляхом завдовжки 2352 км від Парижа до Києва...

22 лютого 2015 року

ЗБРОЯ

ЗБРОЯ

"Мова потужніша за буки, гради, урагани" - Ірина Фаріон.

ДЕРЖАВНА СТУПА

ДЕРЖАВНА СТУПА

Дурний як ступа - українське народне порівняння, що означає занизькі розумові характеристики людини.
Та й справді, хіба можна навчити кухонну ступку, в якій товчуться кухонні приправи тощо, хоча б таблиці множення?

Подібне порівняння мені спада на думку, коли слухаю Державну ступу - міністра енергетики Демчишина.

"Держава може укласти взаємовигідну угоду з групою "Приват" щодо створення великого вертикально інтегрованого нафтового комплексу (ВІНК) на базі найбільших у країні нафтовидобувної компанії "Укрнафта" і нафтопереробної "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ).
Про це повідомив міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин в інтерв'ю журналу "Фокус", передає "Інтерфакс-Україна".
"Я вірю в укладення взаємовигідної угоди. У перспективі держава з "Приватом" мають сформувати одну велику групу", - сказав міністр.
"Окрім "Укрнафти", Кременчуцького НПЗ, туди могли б увійти інші активи: "Укртранснафта", перевалочні потужності в Херсоні або Одесі, можливо, навіть мережа заправок", - додав Демчишин.
"Компанія стане публічною, сторони підпишуть договір, погодять між акціонерами питання, як мають виплачуватися дивіденди, яким буде корпоративне управління та інше", - пояснив свою ідею глава Міненерговугілля.
На його думку, нинішні спори з групою "Приват" навколо "Укрнафти" пов'язані з упевненістю приватних інвесторів у тому, що вони управляють компанією краще за державу.
"І дивлячись на те, як держава управляє своїми активами, у них дійсно є підстави так вважати. Їх можна зрозуміти", - додав Демчишин".

Оскільки Державна ступа за визначенням не годна сама второпати прості речі, як-от таблиця множення, що вивчаються у початковій школі, спробуємо запитатись просто так - риторично.

Яка може бути "взаємовигідна угода" з Групою Приват зараз, коли досі жодної угоди Приватівці не виконували, ну, як не виконує жодної політичної чи міждержавної угоди президент Росії Путін?

Невже доказів з невиплати дивідендів державі, зривів зборів акціонерів тощо у справах з "Укрнафтою", "Укртатнафтою" тощо недостатньо для розуміння методів роботи Групи Приват, тоді навіщо фактично віддавати Приватівцям інші державні активи?

Навіщо перетворювати державні підприємства у публічні товариства з часткою приватного капіталу (ПриватКапіталу) для мети "поліпшення" виплати дивідендів та "покращення" корпоративного управління, коли й без такого перетворення цілком очевидними є наслідки ПриватУправління та судові процеси в цілком очевидних питаннях безумовної виплати державі належних їй дивідендів?

Якщо для ДСД (Державної ступи Демчишина) мотивом фактичної передачі державного майна і державних корпоративних прав загарбникові та окупантові - Групі Приват - є переконаність, що Група Приват вважає, що краще за державу, яку у галузі енергетики репрезентує ДСД, упорається з державним майном, то й Путін теж вважає, що ліпше за українців може розпорядитися Україною!

То чи не є Державна ступа Демчишин таким собі зрадником держави, агентом ПриватГрупи і 5-ю колоною в економіці України, як усі ці навідники ворожої артилерії, агенти ФСБ, терористи й диверсанти, яких слід розчавлювати без жалю як смердючу вошу?

Врешті, чи не досить нам терпіти у державних кабінетах телепнів і дурнів та подібних до Демчишина кухонних ступ?

http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/20/7059215/?attempt=1

Пріоритет публікації: 21 лютого 2015 року, Андрій Якименко ВКонтакте, http://vk.com/wall55603526_125

ХЛОПЧИКИ ГРАЮТЬСЯ У ВОЙНУШКУ

ХЛОПЧИКИ ГРАЮТЬСЯ У ВОЙНУШКУ

"В Україні створили координаційний штаб добровольчих батальйонів. Про це повідомив у середу ввечері під час прес-конференції у Дніпропетровську народний депутат і командир добровольчого батальйону спецпризначення Нацгвардії «Донбас» Семен Семенченко, - повідомляє «Радіо Свобода». З його слів, «події останніх тижнів, останніх місяців показують нездатність особового складу Генштабу адекватно керувати військами»."

Маю до Сэмэна кілька запитань:

1. Хіба обрання народним депутатом не є підставою для звільнення з інших робіт і посад?
То навіщо продовжувати себе величати командиром батальйону, коли ти вже не є командир, не маєш ніякого впливу і влади у батальйоні, не видаєш наказів особовому складу батальйону тощо?

2. Хіба "паралельний генштаб" складається з фахівців військової справи, що можуть професійно визначити "нездатність" державного Генштабу ЗСУ воювати?
То якого професійного рівня будуть ваші поради з огляду на відсутність у вас розвиненої мережі спецслужб і джерел отримання розвідданих?
Чи ви інформацію будете брати з помийної ями - Інтернету?
Як Парасюк дані про "куму генпрокурора Шокіна" взяв з Інтернету?

3. Може, слід вашому "генштабові" зайнятися законотворчістю і подавати через народних депутатів "штабу" до Верховної Ради відповідні законопроекти?
Нехай ваші геніяльні ідеї пройдуть всі законні процедури в комітетах ВРУ і набудуть сили закону.
Чи, може, ваш "генштаб" буде сам видавати свої "накази" і "закони", плодячи макулатуру?

4. Хлопчики, а чи не загралися ви у войнушку у дитсадівській пісочниці?
Такі здоровезні чолов'яги...
А розуму - як у хлопчаків з необізнаною піпіською!..

http://nahnews.com.ua/160045-donbass-ajdar-pravyj-sektor-sozdayut-genshtab-pod-upravleniem-semenchenko/