Перекласти (Translate)

13 березня 2015

ҐРЯЗНИЙ МАЛЬЧІК

ҐРЯЗНИЙ МАЛЬЧІК

Путін - брудний морально й політично російський мужик!
І це всім відомо.

З Мінська-2:
"Оператор одного из телеканалов смог подслушать разговор президентов Порошенко и Лукашенко во время переговоров в Минске. На вопрос президента Белорусси “Ну как?”, Порошенко честно ответил: “Тяжело . Он нечестно и грязно играет”. На что Лукашенко ответил: “Я знаю, да все поняли это. Все всё понимают”. Разговор происходил непосредственно перед началом основной фазы переговоров в Минске, которая закончилась подписанием новых договоренностей."

Після подій у Дебальцевому (після Мінська-2) світ отримав додатковий доказ, що Путін таки дуже брудний, нечемний і смердючий мужлан без жодних навичків культури.

Не буде дивним, коли світ дізнається, що Путін не користується туалетним папером (геть нічим не користується після справляння фізіологічної потреби!), не миє рук після вбиральні та перед їдою, раз на рік приймає душ, а труси не міняв ще з часу роботи сексотом у НДР (Німецька Демократична Республіка).

А ще у середній школі підліток Володя, мабуть, малював у своєму таємному записникові огололених жінок у різних позах, таємно підглядав у шпаринку роздягальні за дівчатами і мріяв хоч раз переспати з історичкою.

Одним словом, Ґрязний Мальчік ти, і у діях і в думках, Володєнька Путін!

http://rusjev.net/2015/02/13/podslushan-razgovor-poroshenko-i-lukashenko-tyazhelo-on-nechestno-i-gryazno-igraet-video/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: