Перекласти (Translate)

13 березня 2015

ФІЛАТИЗМ

ФІЛАТИЗМ

Коли порахувати мої дописи у соцмережах, де я шпетю... гм... пишу правду і розвінчую "жидів", "приватівців", Корбана, Коломойського і "русскаґо яврєя" Філатова, то більше розвінчань, глузів і кпинів мною видано на адресу останнього.

Помітивши таку "перекособочену статистику", дехто вже мене запитував про причину цього.

Доводилось пояснювати, що "Одчиняй, проклятий жиде! Будеш битий! Одчиняй!" (Тарас Шевченко) - є тезою, що історично зрозуміла всім, і це так геніяльно показав Кобзар у "Гайдамаках".

Тобто, склад і віру олігархів для майбутнього розкуркулення доводити не слід - усе як на долоні.

А от сама з'ява олігархії як (національного неукраїнського) класу серед Українців та підтримування їх визиску Українського Народу існує завдяки філатовим, що аж мріють стати "єврєямі" (колись Філатов, аж смакуючи від задоволення, переказував у себе на Фейсбуці як його, "лучшего и ближайшего друга Коломойского", обливають брудом на російських форумах і соцмережах, навіть точаться запеклі суперечки, що "Филатов же на самом деле еврей!").

Тому є цілком зрозумілим "чому Філатов": якщо жид - він і в Ізраїлі чи Африці є жид, і заперечень висунути годі, то зрада власного російського народу "жидо-русскім" Філатовим для неосвіченого і темного люду є переконливим доказом, що "пусть евреи, они же тоже люди, даже очень умные, и очень пострадали от немцев".
Те, що на початку Христової ери юдеї постраждали від римлян (зруйнування Єрусалимського храму 70-року Нової ери, знищення Юдеї як держави, примусове переселення жидів по світу після Юдейських воєн - історик Йосип Флавій), що наприкінці 15-го століття стражлали від іспанців, згодом від французів, потім навіть і від "русскіх" (Єкатєріна Вторая, імператриця російська) - то "добро-ваті" невтямки.
Постраждали від фашиста-німця - й край!
Добро-вата навіть не вникає у причини цих періодичних страждань від різноманітних народів світу.

Але в наш час, коли національне питання, справді, "не спрацювало" (Леонід Кучма) - насправді спрацювало антиросійське питання, і то через агресію Росії і війну - важливим є пошуки інакших аргументів проти масових філатових, і бажано, щоб аргументи йшли від інших.

Тому, "геть ненаціональне" пояснення від блогера Юрія Поворозника не поширити я ніяк не міг.

"Филатов все так же будет защищать очередного «сбитого летчика» ибо определенное количество хороших дел, оказывается, дает человеку право на любой идиотизм в поистине национальных масштабах.
Я даже не знаю, о чем писал Парасюк, или что случилось на Майдане в годовщину.
Просто народ должен начать понимать, что только у дедушки Ленина «кто был ничем, тот станет всем», и если вы хотите увидеть народных героев у власти, то посмотрите на ДНР и ЛНР".

Тому для тих, хто хоче розібратися у явищі "філатови", повинен розуміти Поворозника:
філатови - це ті, хто вважає, що декілька хороших справ надають їм право на вседержавний ідіотизм,
філатови - це ті, хто за Леніним був нічим, але "завдяки жидам" став усім,
філатови - це ті, хто прийшовши до влади, зроблять в Україні "жидо-ЛНР і жидо-ДНР",
от такі вони - "народные герои" філатови.

А оскільки Філатов - це як жупел жидолюбства в Україні (жупел - те, що наводить страх, опудало, - тлумачний словник) для всіх з широких верств населення із добро-вати, то і явище це має назву - ФІЛАТИЗМ!

http://glavpost.com/post/23feb2015/blogs/17357-yuriy-povoroznik-zasunte-vashe-mnenie.html

24 лютого 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: