Перекласти (Translate)

09 березня 2017

ВІДПОВІДЬ НЕДОТЕПІ

ВІДПОВІДЬ НЕДОТЕПІ*

* Допис 10 лютого 2015 року

- Андрей Якименко! Вы - тролль! Вы хотя бы анализировали кто делает перепост ваших публикаций?

- :-) Який же я троль, коли я пишу В СЕБЕ на сторінці? Це вас можна назвати тролем, бо, бачачи мою політичну позицію, що її оприлюднюю, ви раз-у-раз У МЕНЕ на сторінці вивалюєте свої висери. Це ж не я у вас пишу, правда ж?
А щодо перепоширень, то справді, я не аналізував. І не збираюся. Я навіть здогадуюся про що ви мовите: там, мабуть, повно перепоширень від усякої москальської наволочі? Ну, а вам у голову не приходила "Мисля" (велика літера), що троле-боти так здійснюють комп'ютерні спец-бот-операції з дискредитації патріотів - шляхом перепоширень від неукраїнської гидоти? Класичний ґебістський спосіб. НКВД так діяла проти УПА. Хоча, більше перепоширень - від тих, хто думає як і я.

ВИДАЛЕНО ФЕЙСБУКОМ 09.03.2017

ВИДАЛЕНО ФЕЙСБУКОМ 09.03.2017
(повторна публікація)

"ВОЖДЬ І ВІРА. РІК ПОТОМУ

Рік тому, 02 березня 2016 року, на своїй сторінці у Фейсбуці я написав статтю "Вождь і Віра" з відеороликом, озвученим гуртом Рамштайн.

Фейсбук мені знову нагадав про мою статтю. Я знову прочитав себе. І я скажу, що минув рік, а моя Віра - не змінилась!

Торішню свою статтю я поширив на всіх своїх соцмережних ресурсах. Цікаво, що Ютюб видалив із ролика звук - пісню "Я хочу!" від німецького гурту Рамштайн. І це видалення пояснювалося порушенням мною авторських прав. Тобто, музику гурту я маю право вставити собі на Ютюб-канал тільки з дозволу Рамштайну. Так і показує Ютюб мій ролик-фільм без звуку...

Але головне (!), що ці обмеження не обумовлювались ідеологією моєї статті "Вождь і Віра"! Так під беззвучним роликом і стоїть прив'язана до нього моя ідеологічна стаття...

Повторюю свою статтю й сьогодні, рік потому. Я замінив лише доданий ролик. Ролик інший, та ще й кольоровий (на відміну від торішнього чорно-білого).

Читайте! Слухайте! Дивіться!

Навертайтесь!!

Слава Нації!

Нижче:
"Вождь і Віра", допис 02 березня 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук:

«ВОЖДЬ І ВІРА

Віра!
Ірраціональна непереможна сила, що кидає під танк героя разом із фугасом у руці або змушує зі щасливою усмішкою на вустах приводити у дію пас шахіда.

Дмитро Донцов писав: "Віра - це жагуче бажання втілити мрію в реальне життя".

Коли дивлюся кадри сходження до влади та кадри перших успішних років вождя німецького народу Адольфа Гітлера, мене захльостує невимовна заздрість до народу, який так вірив у свого Вождя!

Погляньте на ці кадри, підсилені емоційною музикою гурту Рамштайн. Ніхто не зможе мене переконати, що сотні тисяч людей на всіх цих масових заходах зібралися під страхом покарання або смерти!

Вони зібралися, тому що люблять свого Вождя, свою країну, вони зібралися і викинули свої праві руки у нацистському вітанні тому, що вірять!

Як нам бракує нині такого німецького патріотизму, німецького колективізму, такої народної єдности і такої віри!

Як нам бракує такого українського Вождя!

Порівняйте вождя німецького з вождем совітським. Порівняйте Гітлера і Сталіна. Перегляньте паради на Красній площі з крокуючими штурмовими загонами по АдольфГітлерпляц! Які сірі, непривітні та похмурі, неусміхнені обличчя у совітських вояків і скільки натхнення, радости і віри в очах німецьких громадян!

Коли ви порівняєте - неупереджено, відкинувши совітський шар комунопропаганди! - тоді ви усвідомите, що Гітлер - це Європа і свобода, а Сталін - рабство, азійщина і вічний страх за своє життя!

Коли ви задумаєтесь над феноменом віри, то усвідомите, що й Путін нині є вождем російського народу. Народ обожнює російського вождя, народ іде за закликом свого вождя вбивати нас, народ Росії - вірить теж!

Ми мусимо знайти собі Вождя, що об'єднає наш народ, як німців об'єднав в один п'ястук єфрейтор Гітлер! Ми знаємо - цей Вождь живе десь серед нас. Коли народ нам вилонить великого Вождя, тоді ми переможемо Росію назавжди! Тому, що Вождь нам стане прикладом життя і смерти!

Дивлячись на ці нацистські паради і партійні з'їзди, забудьте і відкиньте свастику, німецьку мову, Гітлера і вигуки "Зіґ Гайль!", забудьте викинуту руку у нацистському вітанні.

Уявіть, що ці паради приймає Український Вождь, на синьо-жовтих прапорах - наш Тризуб, скрізь чути Славень "Ще не вмерла України!..", чути українську мову і лунають вигуки "Героям слава!" на вітання-заклик "Слава Україні!".

Якщо ви хочете цього, цієї України, цієї Віри, цього Вождя, тоді це - буде!
Тоді ви вірите у це так сильно, як і я!

На відео:
Парад нацистської партії NSDAP у 1938 році в Нюрнберзі на АдольфГітлерпляц, під пісню Ich Will! (Я хочу!) німецького гурту Rammstein.

02 березня 2016 року»

02 березня 2017 року
© Андрій Якименко"

ВИДАЛЕНО ФЕЙСБУКОМ

ВИДАЛЕНО ФЕЙСБУКОМ

Сьогодні, 09.03.2017 Фейсбук видалив цю мою статтю. Якесь падло поскаржилося... Пусте! Згодом ще раз опублікую. Але поки що публікую тут.

"ПРО БЛОКАДУ ОРДЛО

Ще не писав статті про блокаду ОРДЛО (окремих районів Донецької і Луганської областей). Спочатку був забанений Фейсбуком. Потім, коли жар розпалився, вже моє слово суспільству стало невчасним, бо суспільство розділилося вже на тих, хто За-блокаду, і тих, хто Проти-блокади.

На жаль, укотре нас розділяють сценаристи з кремлівських кабінетів...

Але "буча" триває. Вогнище палає. Раз-у-раз у соцмережах знову спалахує спір "католиків із ґуґенотами"...

Перше. Я принципово за блокаду Криму, ОРДЛО, Росії. Порвати людські, економічні, політичні, історичні зв'язки назавжди! Я постійно про це писав (щодо розриву з Росією, "Геть від Москви!", ©Хвильовий).

Друге. Блокада Росії має бути тотальна. ДЛЯ МЕТИ неповернення. Ми не повернемося в Росію вже ніколи! Блокада Криму і ОРДЛО має бути ДЛЯ МЕТИ їх повернення!

Третє. Блокувати ОРДЛО може ТІЛЬКИ ДЕРЖАВА! Не Ґрішіни з Парасями, а держава Україна. Цим народним депутатам днями в Конотопі правильно сказали, що вони - путінські підстилки, а якщо хочуть вчинити блокаду, то нехай пишуть відповідні закони!

Четверте. Держава в особі президента, РНБО, уряду, прем'єра тощо вже неодноразово пояснювала українцям про негативні економічні та політичні наслідки "парасюкової" блокади. Держава проти ТАКОЇ блокади і саме В ЦЕЙ ЧАС. Підприємства в ОРДЛО платили податки Україні. Блокада семйонами-парасюками показує вато-українським "ґражданам" ОРДЛО, що держава Україна - слабка, що там хаос. "Краще тоді вже бути з Росією, де порядок!"... Те ж саме росТБ показує своїм громадянам, зміцнюючи їх на думці, що Україна - не держава (©Путін), готуючи майбутніх "визволителів" для "наведення порядку".

П'яте, головне. Парасюково-ґрішінська блокада має на меті розхитати Україну політично. Цю блокаду придумано в Кремлі! Багато українців клюнули на цю пропаганду "торгівлі на крові" (вдало ж придумали, гади! виходить, МИ ВОЮЄМО, але цю війну Москва показує для хохло-бидла як "торгівлю на крові"!..). Для Путіна і для Росії головне - це оббрехати й скинути президента Порошенка. Воєнним способом це не вдається. Ми вистояли і ми перемагаємо! Тому Росія валить президента руками одурених блокадників, котрі, затуркані парасями з ФСБ (ну, прямо дежавю, як з Гадею!) стають на бік ворога - Росії.

Розумію, що напруга у суспільстві нині така, що силою розблокувати ці ФСБ-редути буде нерозумно. Силою ми можемо розблокувати хоч коли! Але затуркана бидляча сіра маса не зрозуміє таких дій, як не тямить, що ці редути - є московські залоги в Україні, створені "дурними хохлами" (©будь-який москаль).

ТОЙ, ХТО ЗА ТАКУ БЛОКАДУ, - ВОРОГ!

На світлині (свіжа, 08.03.2017):
Що й слід було довести: тепер не Путін, а Порошенко - хуйло...

08 березня 2017 року"