Перекласти (Translate)

09 березня 2017

ВИДАЛЕНО ФЕЙСБУКОМ

ВИДАЛЕНО ФЕЙСБУКОМ

Сьогодні, 09.03.2017 Фейсбук видалив цю мою статтю. Якесь падло поскаржилося... Пусте! Згодом ще раз опублікую. Але поки що публікую тут.

"ПРО БЛОКАДУ ОРДЛО

Ще не писав статті про блокаду ОРДЛО (окремих районів Донецької і Луганської областей). Спочатку був забанений Фейсбуком. Потім, коли жар розпалився, вже моє слово суспільству стало невчасним, бо суспільство розділилося вже на тих, хто За-блокаду, і тих, хто Проти-блокади.

На жаль, укотре нас розділяють сценаристи з кремлівських кабінетів...

Але "буча" триває. Вогнище палає. Раз-у-раз у соцмережах знову спалахує спір "католиків із ґуґенотами"...

Перше. Я принципово за блокаду Криму, ОРДЛО, Росії. Порвати людські, економічні, політичні, історичні зв'язки назавжди! Я постійно про це писав (щодо розриву з Росією, "Геть від Москви!", ©Хвильовий).

Друге. Блокада Росії має бути тотальна. ДЛЯ МЕТИ неповернення. Ми не повернемося в Росію вже ніколи! Блокада Криму і ОРДЛО має бути ДЛЯ МЕТИ їх повернення!

Третє. Блокувати ОРДЛО може ТІЛЬКИ ДЕРЖАВА! Не Ґрішіни з Парасями, а держава Україна. Цим народним депутатам днями в Конотопі правильно сказали, що вони - путінські підстилки, а якщо хочуть вчинити блокаду, то нехай пишуть відповідні закони!

Четверте. Держава в особі президента, РНБО, уряду, прем'єра тощо вже неодноразово пояснювала українцям про негативні економічні та політичні наслідки "парасюкової" блокади. Держава проти ТАКОЇ блокади і саме В ЦЕЙ ЧАС. Підприємства в ОРДЛО платили податки Україні. Блокада семйонами-парасюками показує вато-українським "ґражданам" ОРДЛО, що держава Україна - слабка, що там хаос. "Краще тоді вже бути з Росією, де порядок!"... Те ж саме росТБ показує своїм громадянам, зміцнюючи їх на думці, що Україна - не держава (©Путін), готуючи майбутніх "визволителів" для "наведення порядку".

П'яте, головне. Парасюково-ґрішінська блокада має на меті розхитати Україну політично. Цю блокаду придумано в Кремлі! Багато українців клюнули на цю пропаганду "торгівлі на крові" (вдало ж придумали, гади! виходить, МИ ВОЮЄМО, але цю війну Москва показує для хохло-бидла як "торгівлю на крові"!..). Для Путіна і для Росії головне - це оббрехати й скинути президента Порошенка. Воєнним способом це не вдається. Ми вистояли і ми перемагаємо! Тому Росія валить президента руками одурених блокадників, котрі, затуркані парасями з ФСБ (ну, прямо дежавю, як з Гадею!) стають на бік ворога - Росії.

Розумію, що напруга у суспільстві нині така, що силою розблокувати ці ФСБ-редути буде нерозумно. Силою ми можемо розблокувати хоч коли! Але затуркана бидляча сіра маса не зрозуміє таких дій, як не тямить, що ці редути - є московські залоги в Україні, створені "дурними хохлами" (©будь-який москаль).

ТОЙ, ХТО ЗА ТАКУ БЛОКАДУ, - ВОРОГ!

На світлині (свіжа, 08.03.2017):
Що й слід було довести: тепер не Путін, а Порошенко - хуйло...

08 березня 2017 року"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: