Перекласти (Translate)

28 червня 2018

ГЛИСТИ ВИЛІЗАЮТЬ НА ПОЛІТИЧНЕ СВІТЛО

ГЛИСТИ ВИЛІЗАЮТЬ НА ПОЛІТИЧНЕ СВІТЛО

Тут, крім усіляких співаків вакарчуків-бобулів, на політичне світло з темної дуп..., гм, з темної печери ЗМІ лізуть різні гнапи-журноглисти.

Гнап нам видав унікальний перДл. Ну, ніби як раніше чули: ні миру, ні війни, розпустити армії. Великий геній (або гній) цього Гнапа-журноглиста прорік: "Мінськ - у дупу! Всім - шаблюки наголо! Скидайте картузи - закидуйте Росію!".

І оце воно теж хоче стати президентом?! Ти, Дмитре, краще витягни із піхов ділдо, бажано з вібратором, та, махаючи ним, як булавою, скачи на прайд! Там - твоє місце, будеш єнералом! Ги.

Ні, я розумію все... Одного ніяк не втямлю. Де беруться оці гнапи-ідіоти? Нас письменники і віршомази - усілякі драчі й паДлички - вже оголили перед Москвою, задурно подарувавши ворогові всі ядерні ракети.

Так тепер оці придурки - теж, диви, "націоналісти" - на кшталт цього журноглиста Дмитра Гнапа, нам зруйнують всі дипломатичні світові наробки, не надавши замість того ніх... нічого!

28.06.2018

МАЙБУТНІЙ АНТИСЕМІТ

МАЙБУТНІЙ АНТИСЕМІТ

Народний депутат України Андрій Денисенко з міста Дніпра (колись місто стане Січеславом) побив горшки зі своїми друзями Корбаном і Філатовим.

Корбан - це злочинець, котрий викрадав людей (голову Держкомзему Рудика у серпні 2014 року; тоді Корбан, цей "патрійот-спасітєль", ще був першим заступником голови ПриватОДА, гм, ДніпроОДА; нині Корбан є тіньовим і фактичним головою Дніпра-міста). А Філатов - це нинішній міський голова Дніпра (Денисенко, як побив горшки, називає свого колишнього друзяку вже тільки "городничий", ги), який - про Філатова мова - є прихвостнем і лизоблюдом жидівської діяспори у Січеславі та бігає навшпиньки навколо Корбана, виконуючи, як міський голова, його, Корбанови, забаганки та ідейки дерибану міського бюджету.

Так от, Денисенко вже дружив із Корбаном та Філатовим. Ну, люблять жиди тимчасово наближати до себе корисних їм ґоїв. От коли Денисенко був корисним, то його й наблизили до себе Коломойський, Корбан і Філатов. І навіть на виборах 2014 року українцю-ґою Денисенку виділили міський округ двадцять шість (26). Саме в тому окрузі Денисенко нині депутат парламенту.

А от на вибори 2019 року на той округ 26 жиди пророчать Гуфмана - "настоящого неґоя", ги. Отож, має Денисенко клопіт у житті. Вибори на носі, а жиди не хочуть бачити вкраїнця Денисенка у парламенті! І вже кілька місяців як проти Денисенка йде війна у місті на Дніпрі-ріці. Артилеристи-вороги - Корбан і Філатов. Поки що Андрію Денисенку виставляють звинувачення геть незначні. Ну, там підтримує нардеп водоканал чи сміттєвивезення чуже (чуже для Корбанофілатова). Але ми нюхом чуємо, що Денисенко скоро стане в нас антисемітом, ги. Навіть сам нардеп це шкурою відчув...

Ну, що ж, чекаємо тебе, Андрію Денисенко, у "Клюбі антисемітів", тобто - українців, ги! "Громадянство" в цьому клюбі примусово надають "семіти" - точно-точно як Сенцову нав'язали під час суду у Криму російський паспорт москалі!..

28.06.2018

ДЕЛІРІУМ ТРЕМЕНС або ГАРЯЧИЙ, ГЕТЬ БІЛИЙ!

ДЕЛІРІУМ ТРЕМЕНС або ГАРЯЧИЙ, ГЕТЬ БІЛИЙ!

Саахов:
- ...Просто помутнение рассудка, честное слово!
Медсестра:
- Ясно. Делириум трэмэнс.
Саахов (з дурним виразом):
- А?
Медсестра:
- Белая горячка.
Саахов:
- Да, горячий, совсем белый!..
(кінокомедія "Кавказская пленница", СССР, 1966 рік, режисер Леонід Гайдай).

Український музИка і громадський діяч Святослав Вакарчук стверджує, що його ім’я у політичних опитуваннях з’явилося без його відома і дозволу, через що він отримує велику кількість бруду. Про це він повідомив в Івано-Франківську на зустрічі з громадськістю міста, на якій презентував Українську академію лідерства.

"Сьогодні тільки через те, що якісь політтехнологи чи маніпулятори з тих чи інших причин почали включати моє ім’я без мого відома і дозволу в різні політичні опитування, я отримую величезну кількість бруду звідусіль, усілякі дурниці, які зранку до вечора полощуть не лише в Інтернеті, Фейсбуці чи Твіттері, а й на різних каналах. Насправді усі нормальні люди розуміють, як і я, що це неправда", - зазначає Вакарчук.

Вакарчук запевнив, що "такі речі його ніколи не зупинять"  і він продовжить робити свою справу. Також співак стверджує, що у 2007 році не зміг продовжити своєї депутатської роботи через те, що "відчув себе білою вороною", бо не зрозумів колег з коаліції, які блокували трибуну в той час, коли очікувалося звернення Президента України.

Ги-ги-ги, йолоп ти, Вакарчук! Ага, "я нічого не знаю, не відаю, мене не знати чого встромляють у соцопитування, я ні при чому, а з депутатів я втік, бо вони, гади, блокували трибуну, а я тааак хотів послухати президента Порошенка!.." (©наш Славік Вакарчук).

Дурнику, чи маєш клепку в казанку?! Коли ти давно-давно розказував про свої творчі музичні плани, то тебе й сприймали як музИку! Коли нині ти щодня варнякаєш на політичні теми, то тебе і мають за політика, придурку! Ага, не музичну академію відкрив, а академію лідерства, та ще й хоче, щоб його сприймали співаком!..

Телепню, ти не виправдовуйся за втечу із парламенту, бо, бачте, "образився на колег-депутатів"! Такими казочками українцям локшини на вуха не навісиш вже! Не твоє то - та "брудна" політика, музИко, не твоє! Твоє діло - музичка, пісеньки, ноти, співи і гастролі! Займайся тобі притаманним і не лізь рилом не в своє!

Ти навіть, Славку, не второпав, що виправдуваннями про невдале депутатство ти надаєш приводу всім думати, що підсвідомо ти, сахаючись політики на людях, все ж хочеш перти в неї, у політику, невдахо!

Це що - деліріум тременс, марення музИки, гарячка біла, Вакарчук?!

Славіку, іди проспися, а коли прокинешся - сядь за піаніно та придумай пісню про невдале президентство, ги!

28.06.2018